צריך המלצה על כרטיס מסך טוב

צריך המלצה על כרטיס מסך טוב

אני מחפס לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו קצת יותר טוב בטווח מחירים של 400-600 שקל, כרגע יש לי את voodoo banshee AGP, B-p

תומד

New member
המלצה

גם לצערי היה לי VOODOO BANSHEE AGP, עד שהחלפתי אותו ל-GEFORCE 2 MX של חברת ASUS. מומלץ בחום לשדרג לכרטיס זה, שהוא גם זול וביצועיו מצויינים למחירו. כרטיס זה עם יציאה לטלויזיה של חברת ASUS עולה כ-550 ש``ח, וללא יציאת טלויזיה 490 ש``ח. תיכנס ללינק ותראה את המחירים. הכרטיס הוא בעל 32 מגה זיכרון, והוא גם AGP כמובן. מומלץ בחום!

אחחחחח

טוב , גם לי אין הרבה מה לדבר , לי יש VOODOO 3 אבל יאאלה , איך לא החלפתם כבר כרטיס? בכל מקרה , הG2 שהצעת באמת כרטיס טוב , אבל אני לא יודע , כרטיס מסך זה בין הדברים החשובים במחשב , במיוחד לגיימרים , אני הייתי מציע לחסוך עוד כמה חודשיים ולקנות G2 אולטרא 64 או G3.

shreder5

New member
עצה

גם לי יש CREATIVE VOODOO BANSHEE וגם אני רוצה לשדרג אותו שמעתי כי כדאי לך לקנות GE FORCE 2 GTS 64MB DDR הוא די יקר אך שווה את זה אני לא מציע לך לקנות כעת GE FORCE 3 כי הוא די חדש וטרי ומשחקים עדיין לא תומכים בו באופן מקסימלי ועד שזה יקה מחירו ירד או יצא כרטיס טוב יותר. נ.ב רציתי לקנות GE FORCE 2 אך אין לי מספיק כסף יש לי רק 230 דולר.

למעלה