צריך המלצה על ספיידרמן של מקפלרן

someone123

New member
צריך המלצה על ספיידרמן של מקפלרן

אני מעוניין לרכוש חוברת/ות ספיידרמן של טוד מקפלרן. אילו חוברות הכי מאפיינות את הסגנון שלו? או יותר פשוט, אילו חוברות טובות?

hulk

New member
תלוי מה אתה מחפש

יש כאלה שאומרים שהחוברות הרגילות שהוא צייר עם ההופעה הראשונה של ונום הם הכי טובות ויש כאלה שאומרים שהסדרה שהוא צייר ספידרמן היא הכי טובה אם אתה מחפש ציורים טובים אז אני ממליץ לך על הסדרה ספידרמן שהוא צייר ששם הוא היה בשיא כוחו

McFarlane

השאלה היא אם אתה מחפש חוברות שמקפרליין צייר או גם כתב. מבחינת ציור, הוא צייר את Amazing Spiderman # 298-325, 328. הוא צייר וכתב את Spiderman # 1-14. לדעתי החוברות הטובות שלו (מבחינת ציור) הם ההופעות של Venom, בחוברות מס´ 300, 315-316 של ASM, אם כי רוב החוברות מאותה תקופה הן טובות. הבעיה היא שמדובר בחוברות לא זולות. מבחינת כתיבה, SM # 1-5 היו הנסיוןהראשון שלו, ומרגישים. יש שיפור אח"כ, אבל לטעמי הסיפור הטוב ביותר שהוא כתב זה SM # 13-14 (וגם שם יש ציורים טובים).

someone123

New member
אפשר להתחיל ב 316+315 ?

אין לי אף חוברת של ספיידרמן אבל אני אוהב את הסגנון ציור וכתיבה של מקפלרן. תהיה לי בעיה מבחינת רצף עלילה אם אני ארכוש את 316+315 של The Amazing Spider-Man או שכל חוברת היא עלילה חדשה? אם כן, עדיף לי לרכוש שתי חוברות אחרות? אילו?

mumtaz

New member
תנסה את SPIDERMAN 1`-5#

סביר להניח שלא תמצא את המקוריים אז תנסה להשיג את הTPB של החמישה(נקרא tourment) 0ut.

כן

הסיפור ב- 315-316 אכן מהווה רצף עלילתי אחד. הסיפורים מ- 301 ועד בערך 309 הם סיפורים עצמאיים (עם Sub-plots) וגם הם יפים מאד. ניתן למצוא את חוברות הספיידרמן של מקפרליין באוספים גם כן.

למעלה