צריך המלצה על קורסים

stkachov

New member
צריך המלצה על קורסים

טוב, אז לי לא הייתה שביתה, ואני למדתי סמסטר א1 כרגיל. עכשיו יהיו לי בחינות, ובסיומן אמור להתחיל סמסטר א2, שעבורי יהיה סמסטר ריק כי אני כבר עשיתי את כל הקורסים. לכן, כדי שאני לא אתייבש לי לשווא עכשיו 3 חודשים... חשבתי לקחת כמה קורסים שלא חלק מהמערכת שלי(קורסים שכן מהמערכת שלי משנים מתקדמות אני לא יכול לקחת בגלל דרישות קדם
). הרצון העיקרי שלי זה לקחת קורסים ממשפטים. אז הבנתי שהסמסטר הזה יש את דיני חוזים ומשפט ציבורי שאני יכול לקחת, והם נשמעים לי מעניינים. עשיתי קצת חיפוש בקטלוג ונתקלתי גם בקורסים הללו: דיני נזיקין דיני תאגידים דיני עבודה דיני מכרזים דיני בטחון סוציאלי אבל כמו שהבנתי אלו קורסים של שנים מתקדמות יותר. ואמנם, בקטלוג לא רשום שיש צורך בקדמים. אז האם זה אכן כך? האם הקורסים הללו אינם דורשים קדם? והאם הם אכן מתקיימים בסמסטר א2? על מה תוכלו להמליץ לי? על מנת להבהיר את העניין: המערכת שלי היא מובנית, ואני לא יכול לשנות אותה בכלל מבחינת קורסי בחירה(אין לי קורסי בחירה מחוץ לחשבונאות). כלומר הקורסים הללו לא ייכנסו לי לתואר. אבל אני כן מתעניין במשפטים, ואולי בעתיד מתישהו ארצה גם השכלה משפטית, אז זו הסיבה המרכזית שאני רוצה לנצל את הזמן הזה ולקחת את הקורסים הללו. כמו כן, אם יש קורסים מעניינים מחוגים נוספים שאני לא מכיר ומישהו יכול להמליץ לי עליהם, אני אשמח מאוד לשמוע(אולי קורסי שפות שטרם נלמדו?) תודה

למעלה