צריך המלצה

Harajuku boY

New member
צריך המלצה ../images/Emo13.gif

אני רוצה לקחת סרט דיוידי, משהו אימה או מתח אבל הבעיה שכמעט כל סרט אפשרי ראיתי כבר, מישהו יודע על סרט טוב (דגש על טוב
) אימה או מתח לא עקרוני, משו לא מוכר כ"כ אבל שקיים בסיפריות וידאו..

niranbd

New member
אממ...

צעקה אם לא ראית-חובה אמממ.... אם יש הנשכחים כבר בספריות וידאו-קח את זה ויעד סופי גם חמוד אבל זה לא מפחיד ולא מותח ובמחשבה לאחור הוא דיי מטומם, אבל בצפייה ראשונה אהבתי אותו...

רועי123456

New member
המלצות לסרטים

הצלצול הטינה חברים למוות יום אהבה קטלני הנשכחים מין מסוכן יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות האחרים החוש השישי האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה כול סדרת פרדי קארי רואה בקלפים סדרת חניבל פניה לא נכונה[טעות בכיוון] ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 צעקה לוכד החלומות פסיכו קיוב פרויקט המכשפה מבלייר המנסרים מטקסס זהות החוש השישי הנוסע השמיני נגד הטורף מלחמת האופל פולטרגייסט האמת שמתחת לפני השטח גוטיקה אגדה עירונית נבואת איש העש הטרמפיסט זה[הליצן] שחר המתים הכפר אות משמים אני לא פוחד אני צופה בך דוקטור סליפ סליפי הולו דרקולה הדבר ליל המסכות מימק לעולם אל תשחקו עם זרים סיוט בחדר המורים ספינת הרוחות סיינס עשרים ושמונה יום אחרי פחד דוט קום פחד עד מוות הסורקים ראיון עם ערפד קוג'ו דולי המתוקה רציחות בארגז הכלים רוז רד שבעה חטאים

למעלה