צריך המלצה.

ALIAS590

New member
צריך המלצה.

קיבלתי לא מזמן את Deadwing, אלבום מצוין לדעתי. עם איזה דיסק של פורקיופיין טריי לדעתכם כדי לי להמשיך? תודה

LightbuIb sun

New member
היי חבוב

אני מסכים עם טובי- כי In absentia הוא הקרוב ביותר ל-Deadwing מבחינת סגנון. אם תאהב גם אותו, אני ממליץ לך על : Lightbulb sun Stupid dream Signify The sky moves sideways. בכלליות את Fear of a blank planet (החדש ביותר שלהם) אני לא כל-כך אוהב, אבל אם אהבת את הקו המטאליסטי יותר של פורקיופיין- אתה עלול מאוד לאהוב אותו.

Benn Is Kane

New member
המלצת לו על 5 אלבומים

מתוך 9 שקיימים. והוא שמע כבר אחד, אז בעצם מתוך 8. אם אני לא טועה, זה קצת יותר מרבע, וקצת יותר מחצי. מה שאכן הופך את זה לרוב.

ובכל זאת לא מספיק

פשוט תשמע את כל הדיסקוגרפיה. שווה כל שניה וכל שקל לדעתי אפשר לדלג רק על Up the Downstairs

Benn Is Kane

New member
מה?!

זה אלבום גדול!! הרבה יותר טוב מ-On The Sunday of Life לפחות... יש בו כמה שירים ממש קלאסיים של הלהקה, ולדעתי לפחות, מדובר באלבום ענק. בגלל הרמה הגבוהה של שאר האלבומים של הלהקה, קשה לשים אותו בטופ של הרשימה, אבל הוא יותר טוב מהאלבום הראשון, וגם יותר טוב מ-FOABP, ועדיף גם על סיגנפיי (לדעתי לפחות, אני יודע שזה נוגד לגמריי את הדיעה שלך). שורה תחתונה, מומלץ לשמוע כל דבר שאיי פעם יצא מהסטודיו של הלהקה הזו, מהשיר הכי מוכר שלהם (Shesmovedon?) ועד אחרון ה-B-Sides.

Benn Is Kane

New member
../images/Emo45.gif.

סולח
.

ALIAS590

New member
וואוו

קניתי, אלבום ממש, ממש טוב. תודה עוד פעם. וכנראה שעכשיו אני חבר רישמי בפורום :p

למעלה