צריך המלצות לז"ק אלומניום הזולות...

דניאלמ

New member
צריך המלצות לז"ק אלומניום הזולות...

ביותר שאתם מכירים ואני מתכוון ממש זולות ולהשתדל שלא יהיו זבל גמור שמתפרקות אחרי כמה נסיעות. אני מחפש את האופניים לחבר מאד תפרן ללא שאיפות להתקדם בתחום הרכיבה.. בבקשה רק תשובות רציניות... תודה רבה .. דניאל.

yuv R

New member
משומשים, אבל שים לב

שתי בעיות 1. צריך זמן לחפש זוג במחיר סביר ובמצב טוב. 2. פרדוקס המשומשים הזולים: מנסיוני, מי שקנה אופניים ב- 12,000 ש"ח יהסס פחות לחתוך חצי מהמחיר בשלב המכירה, בדרך כלל כי הוא מכיר את "כללי השוק" בהיותו רוכב מנוסה. לעומת זאת, מי שמוכר אופני entry level הוא מישהו שהשקיע בתחום שלא בא לו להמשיך בו, ואז הוא ינסה להחזיר את ההשקעה חזרה, וחושב שיוכל למכור את האופניים ב- 80% מהמחיר. לכן אני לא מאמין ב"מציאות" ממשיות לאופנים זולים. מה שכן מומלץ, הוא לראות כמה יעלו לך אופניים חדשים, ולקנות באותו סכום משומשים שיתנו לך תרומה גדולה הרבה יותר. בכל מקרה כדאי לקחת את האופנים לבדיקה בחנות מסודרת מחשש לפגיעות נסתרות בשילדה.

xrider1

New member
כאחד שעבר את זה, אני יכול להמליץ

על רכישת אופניים משומשות בחנות אמינה (בניגוד לדעתי לפני הרכישה), כי: 1. לא צריך לרוץ ברחבי הארץ אחרי אנשים לא מוכרים (שאולי יבריזו לך). 2. המבחר גדול יחסית למקום אחד (יחסית לאדם פרטי). 3. מכונאי טוב לא ימכור לך זבל בלי להגיד, או מכסימום יתקן/יתן משהו אחר במקום (והדגש על מכונאי טוב...השאלה איך מוצאים אותו והצשובה היא: המלצות! 4. אתה לא יכול להפסיד הרבה גם כשתמכור. 5. עשית "סופתח" אצל המכנופן לקראת טיפולים/רכישות עתידיות (תמיד ירגיש מחוייב יותר למי שקנה אצלו). 6. אופניים משומשות מגיעות למכנופן בד"כ כטרייד-אין, ששם הלקוח רק מת להיפטר מהם כבר (לאחר שלמד כבר את כללי השוק) ולכן יורד למחיר למטה מסביר... בקיצור, ב- 1000 ש"ח בערך ניתן למצוא יופי של אופניים, בתנאי שתבדוק שאין באופניים פגם משמעותי או יקר לתיקון. בהצלחה!

bersh

New member
מרידה או פוג'י

אפשר לקנות היום מרידה או פוג'י חדשות בסביבות 1100- 1200 ש"ח מרידה אצל רוזן ומינץ, פוג'י יש רשימת חנויות במגאזין האופניים של ינואר בהצלחה!

leo07

New member
גבר תסתכל למעלה מהר...

לפני שימחקו את ההודעה (כי היא פורסמה פה במקום בלוח המכירות), יש מישהו שמוכר מרידה קלאהרי-510 ב 550 ש"ח, נשמע מתאים...

leo07

New member
שמרתי לך את הטלפון שלו למקרה ש...

תמחק ההודעה לפני שתספיק לראות... ניר - 052340243

דניאלמ

New member
תודה רבה לכולם... עכשיו רואים סוף..

סוף מי הרוכבים האמיתיים בפורום ומי הצעצועים.. leo תודה רבה על המספר האמת שכבר התקשרתי אליו לפני שבוע וזה באמת נשמע מעניין רק שהוא גר קצת רחוק ממני ולא יכולתי להגיע אליו אבל כנראה כמו שנאמר "beggers can not choose" ואני אעשה את המאמץ... שלום גברים.... דניאל.

דניאלמ

New member
דרך אגב אני חושב שהטעיתי בפעם...

האחרונה שכתבתי על המרידה קלהארי 510 המכונפן שלי אמר לי שהשלדה שלהם עשויה מכרומולי ולא אלומניום כפי שכתבתי לא שזה משנה הרבה לענין האופניים שאני מחפש סליחה וביי ....

למעלה