צריך המלצות על גראפיטי+עברית ל-680

ittays

New member
צריך המלצות על גראפיטי+עברית ל-680

שלום לזקני הפורום ולצעירים גם כן! אני רוצה להתקין עברית + גראפיטי על ה-Treo 680 שקניתי בחו"ל. אני *לא* רוצה תפריטים בעברית, רק להיות מסוגל לקרוא, לכתוב וכו'. סרקתי את הפורום, אני מבין שיש 2 פתרונות עברית: פיילוק ואירון? איך לבחור? מאיפה כדאי לקחת גראפיטי באנגלית? ואיך זה הולך לגבי גרפיטי+מקלדת מסך בעברית (- המקלדת הפיזית שלי רק באנגלית..!) ? אני חדש בעולם הפאלם, אז תסבירו לאט... תודה רבה איתי

atzmony

New member
כרגע

אירון עדיין לא משווקת כך שזה משאיר אותך עם פילוק שאין לה גראפיטי לעברית (יהיה לאירון) אלא רק מקלדת וירטואלית בעברית. שים לב שעד סוף חודש מרץ ישנו מבצע 50 % הנחה על מוצרי פאראגון (פילוק)

עדיין לא פגעתי ולא מצאתי באתר של

Penreader שום איזכור של discount, ובכלל מה ההבדל בין עברית מלאה ועברית לייט? מה, כאילו מכיל את האותיות בלי סופיות ? לא ברור ה"לייט".

cinargy

New member
עברית לייט זה ללא תפריטים ותוכנות

עברית לייט כוללת מקלדת וירטואלית בעברית ותמיכה בעברית בתוכנות שונות, אולם אין תפריטים בעברית ואין תוכנות מובנות בעברית.

atzmony

New member
את הקוד להנחה יש

להכניס בקניה ולחשב מחדש ואז תראה את זה !

רכשתי בעבר את העברית והמילון מהם

אנגלית-עברית-אנגלית באופן חוקי אך מזמן ל- T3, יש מצב להתאמה? זה בכל מקרה גירסה OS 5 לא? תודה

atzmony

New member
כנ"ל אני אבל יש בעיית תאימות

המכשיר לא יציב כל כך תכתוב להם שהחלפת מכשיר והם ישלחו לך קוד להנחה למילוון החדש אם לא צור קשר בפרטי אתן לך את שלי

ittays

New member
איך קונים פילוק?

עצמוני תודה. באתר לא מדובר על הנחה אז איפה קונים בהנחה, ובאופן שיהיה עם מי לדבר אם יהיו בעיות (או שאני ממש ממגזים..?)

ittays

New member
בינתיים: לא גראפיטי ולא מקלדת מסך

אז התקנתי פילוק לייט גרסאת דמו על ה 680... (אני לא רוצה תפריטים בעברית) (והמקלדת הפיזית היא בלי כיתוב עברי, איזה צרה!) בינתיים אני לא מוצא לא גרפיטי ולא מקלדת מסך בעברית בינתיים גם לא התקנתי גרפיטי באנגלית א. אולי אני מפספס משהו - איך בכלל בודקים/מפעילים גרפיטי / מקלדת מסך על ה680? ב. האם יש קשר כלשהו בין הגרפיטי באנגלית ובעברית והאם זה יכול להסביר את זה שאני לא מוצא גרפיטי ו/או מקלדת בעברית? ג. בלי קשר אני רוצה גרפיטי באנגלית - מה ומאיפה לקחת? כמו שכתבתי לא מצאתי מס' סידורי להכניס בשביל הדמו, אבל חלק מהפונקצינליות עובדת גם בלי - לא ברור לי אם זה בגלל שחסר המס' הסידורי או בגלל סיבות אחרות. תודה על עזרתכם וסבלנותכם איתי

atzmony

New member
קצת סדר

קודם כל אני ממליץ על הDELUXE יש לה מספר יתרונות על הלייט הרגיל 1.הדמו עובד בצורה מלאה לתקופה של שבועיים 2.להעלות מקלדת ווירטואלית MENU --> K -->INT'L 3.לא ברור למה אתה צריך גרפיטי באנגלית בטראו ? תתרגל לעבוד עם המקלדת זה עולם אחר ! 4.לא נשאר לך הרבה זמן להנחה ,היא תקפה עד סוף מרץ קרוב לוודאי הבאה תהייה בעוד כמה חודשים.

ittays

New member
עצמוני אתה קוסם../images/Emo13.gif אז עוד שאלות...

עצמוני תודה על הארותיך המועילות! שומע אותך אומר שהמקלדת זה עולם אחר... בינתיים נראה עולם רחוק ומבולגן. אתה רוצה להגיד לי שמישהו מדפיס עיוור עם ה QWERTY המיניאטורי הזה
דוקא בתור מי שמדפיס עיוור ב-PC לא ברור לי למה חשבו שQWERTY זה מתאים ל-2 אצבעות / בוהנים ולא משהו יותר מסודר. כשאני רוצה לדעת איפה אות מסויימת נמצאת אני שואל את האצבעות שלי, אבל הן עסוקות בלהחזיק את המכשיר ורק הבוהנים פנויים
אני חייב לבדוק אופציה של גרפיטי כי אני צריך - לשיחות עם מטופלים שלי - אפשרות לרשום מבלי בהכרח להוריד את המבט למכשיר (או להרים את המכשיר למבט) - מעין הקלדה עיוורת. אז אולי תעשה עוד קסם ותגיד:
איך למצוא את הגרפיטי שכתוב במפורש שישנו ? http://www.penreader.com/PalmOS/PiLoc/Hebrew_PiLoc_Piloc_Deluxe_treo_680.html
מאיך שכתוב שם ניתן להבין שזה אולי תוספת שמתלבשת על ה Graffiti 2 - מאיפה מביאים Graffiti 2 ?
כדי לנסות ללכת איתך על הענין של המקלדת אני צריך בהתחלה על המסך לפחות תרשים של הQWERTY העיברי. במקלדת של Menu-K לא הצלחתי להגיע למצב שהקשה על המקלדת הפיזית תוציא עברית - יש לך רעיון איך עושים את זה?
איך כותבים סימן-שאלה וסימן קריאה במקלדת הויטואלית
תודה רבה! איתי

atzmony

New member
אני

שאין גרפיטי כרגע לטראו אבל אני ממש לא בטוח... כי אין לי צורך שים לב להכל : להעלות מקלדת ווירטואלית MENU --> K -->INT'L תראה אני יודע שיש מספר לא מבוטל של אנשים שמצליחים לכתוב עיוור על המקלדת ועוד בלי עברית עליהן כך שזה תלוי בכשרון ולימוד כמובן . אבל אם אתה מתעקש לגרפיטי בעברית ואינך יכול לחכות לאיירון שתצא( אין תאריך עדיין) ישנה תוכנה צד שלישי שעולה כסף אומנם אבל היא ניתנת לאופטימיזציה מקסימלית לכתב יד שלך נדרשת קצת עבודה לבניית בסיס נתונים לעברית שלך אבל אחרי זה זה הכי קרוב להיות מושלם שמה הוא TEAL SCRIPT ופה

ittays

New member
מאיפה לוקחים מס' סידורי לדמו?!

התקנתי את גירסת הדמו. בינתיים אין שום סימני חיים לעברית. עכשיו כתוב במדריך: לרישום גרסת דמו עליך להקיש על צלמית (אייקון) הפיילוק במסך הראשי של המכשיר, פתח את תפריט הפיילוק >הכנס מס' סידורי.... והכנס את המספר הסידורי. אבל בשום מקום באתר או במדריך לא מצאתי מהו המספר הסידורי?!

ittays

New member
מסתבר שבדמו פשוט לא צריך מס' סידורי

מה שכתוב שם פשוט מטעה!

למעלה