צריך המלצות על שחקנים טובים -

kaizer souza

New member
צריך המלצות על שחקנים טובים -

אני די בתחילתו של משחק ב- 2001/2 . לקחתי את ברצלונה אבל אני עושה מהפכה. כבר היה לי פעם את המשחק, אבל אז אימנתי רק באיטליה (או בתורכיה, אבל שם זה תת-רמה...). הקיצר, באיטליה אין בכלל הגבלות על זרים, הייתי מביא מה שבא לי, בעיקר ברזילאים (ובכמויות...). בברצלונה מותר לי לשחק עם מקסימום 3 שחקנים לא מהאיחוד (האירופאי) יחד על המגרש. זה יצר אצלי בעיות, כי אין לי מקום ל- agaowa, n´daye, roni, ועוד שחקנים שתמיד אני קונה. אני צריך המלצות לשחקנים מהאיחוד האירופאי שהם ברמה גבוהה - עדיפות לצעירים (זולים ויקרים כאחד - אני מפוצץ בכסף ...). שימו לב שאני בתחילת המשחק ותנו שחקנים שקיימים או היו לכם בתחילת המשחק, ושהיו טובים במספר טעינות (שימו לב ששחקן שטוב בטעינה אחת יכול להיות לא טוב בשניה...). העמדות: חלוץ מרכזי - דחוף! חוץ מ-ג´יבריל סיסה (שקבוצתו לא מסכימה להצעותי הנדיבות). מגן ימני - דחוף! בלם קשר שמאלי/ימני - עדיף קשר התקפי. טיפ קטן משלי, למי שלא יודע: לקנות את השוער chiotis בתחילת המשחק, הוא יווני, בן 24, א.א.ק.אתונה. בהתחלה הוא פושר אבל כמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. תודה מראש, וסליחה על ההודעה הארוכה.

dylan

New member
joe cole קשר שמאלי מצויין

אני חושב שזה השם שלו (מווסטהאם או אסטון וילה אני אף פעם לא זוכר.. צבעים דומים
)

ליטן א

New member
ואם גם מותר שחקנים לא-אירופאים..

אז רצוי ומומלץ לעשות סריקות גם על הליגה האוקראינית, ועל הליגה היוונית. יש שם מספר שחקנים מצויינים.

zeusofurim

New member
יש לי 5 בשבילך

א כל צודק מי שאומר ללכת לליגה השוודית... למשל אפשר לקנות שם שחקנים כמו שארבל טומה, אנדרס אנדרסון, אנדרס סוונסון, האקן מילד, קים קלסטרום, פטריק אנדרסון המתקיף לא המגן ועוד ועוד ועוד... חוץ מזה אני אתן לך כמה טיפים לשחקנים ענקיים... 1. אסטסבן קמביאסו - ארגנטיני מגן ענק על הקווים עולה רק 2 וחצי מיליון 2. גולי או בשמו המלא גוגליאלמינפליאטרו אבל הוא מופיע כ-GULY במישחק קיצר שחקן ענק ענק ענק אין עונה שאני לא קונה אותו והוא זול מיליון וחצי והוא שלך 3. טומי גרונלאונד - שחקן מחליף טוב קצת זקן אבל בעונות הראשונות פחות שווה לקנות אותו עולה רק 200 אלף 4. חאביר סביולה - רק אחרי עונה או שתיים תקנה אותו כי הוא יקר לאללה 20 מיליון לפחות... אבל הוא שווה כל פרוטה 5. מורנו טוריצ´לי - עולה לא מעט בסביבות 9 מיליון אבל הוא מגן מספר 1 במישחק בשלוש עונות הראשונות לפחות כי הוא דיי מבוגר יחסית אבל אחרי שנימאס לך ממנו תמיד אפשר לקנות במקומו את מנדייטה הספרדי

קיר קמט

New member
הממ

עוד שחקנים זולים - ג´נארו גאטוזו , מאסימו אמברוסיני , ופרננדו רדונדו ממילאן. הבעיה היחידה שהם לא יבואו לכל קבוצה.... אבל אם אתה בארסה, הם יבואו מן הסתם.

ziv 20

New member
שחקנים טובים צעירים ודי זולים

אתה יכול לקחת את ריקרד קרסומה (משהו כזה) פורטוגלי בן 17 בהתחלת המשחק משחק בליגה הפורטוגלית שחכתי איזו קבוצה אבל הצבע שלהם הוא ירוק וריו פרדיננד הבלם הכי טוב במנג´ר ועוד בלם איטלקי צעיר מנפולי בליגה השניה באיטליה קוראים לו טוריסי ממש שחקן תותח וקים קלסטרום השודי אני בטוח שאתם מכירים אותו הוא מצוין באגף שמאל

למעלה