צריך המלצות..

timmyy

New member
צריך המלצות..../images/Emo140.gif

אאפשר המלצות לקטעים שקטים "עצובים".. מוכרים בעיקר..? תודה רבה

talblumberg

New member
הברבור של סן סאנס (כנס יש עוד המלצות)

אדג'ו למיתרים של בארבר וגם קינת דידו של פרסל (אבל עדיף הגרסה של המתוזמרת שיש למשל בסרט הנפילה וכדומה) ויש גם את השיר ההוא משנות השישים "why does the birds go on singing.." האריה המפורסמת מ"הליצנים" של לאונקוואלו , אבל לא באמת ברור לי בהקלטה אם הוא בוכה או צוחק...אבל זה נשמע מאוד דרמטי...

talblumberg

New member
נזכרתי בעוד!!!

הפרק השני של הקונצ'רטו החמישי של בטהובן "הקיסר" הפרק השני שלך הסמפוניה השביעית של בטהובן הפרק השני של הסמפוניה החמשית של צ'ייקובסקי הפרק השני של הסמפוניה התשיעית של דבוז'אק...(מהעולם החדש) הפרק השני של הסונטה לפסנתר "הפתטית" של בטהובן הפרק השני של...מלא דברים מסתבר...

dombi7

New member
יש גם האמת פרק שלישי

של הסימפוניה השלישית של ברהמס

../images/Emo79.gifהברבור

של סנסנס מקסים! ויש עליו בלט מאוד מפורסם שרקה אנה פוולובה רקדנית גדולה. הפרק השלישי של הסימפוניה של ברהמס גם מאוד' מקסים!

amitmis

New member
זה אולי מעט משעשע, אבל...

זה עושה לי בחילה לראות את הריקוד הזה (בכלליות - באלט, ואת זה במיוחד). ממש בחילה אמיתית. לא יודע למה...

ItsikH

Member
זה צריך להיות פסנתר ולא נבל זה ממש מפריע לי משום מה

amitmis

New member
וכמובן שיש סיבה...

שהרי הפרק השני של סימפוניות וסונאטות (לפי הבנתי), תמיד אמור להיות עצוב, לפי חוקי הכתיבה של יצירות אלו.

Nosco

New member
הנה כמה שאני אוהב

אני לא בטוח שהם מוכרים אבל אותי מזמינים לכוס יין: החלק השני מקונצ'רטו לפסנתר של מוצארט מס' 9, K271 The Windmills of Your Mind בביצוע של Noel Harrison (מהסרט The Thomas Crown Affair) החלק השני מה 1052 של באך (יותר מלאנכולי מאשר עצוב) החלק השני מהקונצ'רטות לכינור מס' 4, 5 ו6 של פאגניני Erbarme dich מ Matthew Passion של באך דרך אגב, מישהו מכיר ביצוע ליצירות של מוצארט על הרפסיכורד ? נראה מוזר שלבאך יש ולמוצארט אני לא מוצא.

timmyy

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

תרשמו אם אתם נזכרים בעוד.. תודה!

עריסטו

Active member
האדאג'ו המיוחס לאלבינוני (היכנס)

אם מעניין אותך: האדאג'ו למיתרים של בארבר האדאג'ו המיוחס לאלבינוני הפרק השני של הסונטה ה"פתטית" של בטהובן... שלח לי מסר
דרך אגב, לפני כמה שנים נערך משאל שבו שאלו מהו הקטע הקלאסי העצוב ביותר
, והאדאג'ו של בארבר זכה במקום ראשון.

עריסטו

Active member
גם אם הברבור מ"קרנבל החיות"

של סן-סאנס מעניין אותך אפשר להודיע לי

crane

New member
הסימפוניה השלישית של גורצקי

"סימפוניה של שירי עצב". אני לא יודע עד כמה היא מוכרת כיום, אבל זו יצירה שזכתה לפופולריות אדירה לפני 10-20 שנה.

ItsikH

Member
עוד כמה השיר של סולוויג (Solveig) מתוך פר גינט (Peer Gynt) של גריג. פאבאן לנסיכה שהלכה לעולמה מאת רוול.

למעלה