צריך הסבר לגבי הלוואה בערבות מדינה...

tokico

New member
צריך הסבר לגבי הלוואה בערבות מדינה...

שלום לכולם,ברשותי עסק משנת 2009(מוסך),אני בשלב של הרחבת העסק ומברר לגבי סוגי מימון.
המליצו לי ללכת בכיוון של "הלוואה בערבות מדינה",האם יש אפיקי מימון עדיפים?האם כדאי לקחת חברה שתעזור לי לקבל את ההלוואה או שעדיף לגשת לזה באופן עצמאי?
כמה נהוג לשלם לחברות כאלו??אם יש עוד איזה עצה או המלצה אני אשמח לשמוע...
תודה לעונים....

Alexsushi

New member
מומלץ לנצל את ההטבה, לגבי ייעוץ - כנס ותקרא

כעקרון ההטבה שנותנת המדינה היא מאוד אטקרטיבית, הלוואות עם ערבות מדינה של 75% ב60 תשלומים.
התהליך עצמו לא מורכב בבסיסו. צריך להכין תוכנית עסקית ולהסביר מה מצב העסק ולמה צריך את ההלוואה וכיצד אתה מתכוון להחזיר אותה.
לאחר כתיבת התוכנית מקבלים אישור מחברת תבור אשר זכתה מטעם המדינה לתאם את מתן האישורים להלוואות.

חברת תבור בעצם מאשרת את ערבות המדינה. עם ערבות זו אתה יכול להגיע לאחד הבנקים שקיבל אישור מהמדינה להעניק הלוואות אלו.
ההגשה לבנק היא דיי סטנדרטית כמו הלוואה רגילה ( בהיבט של הבנק ובחינת הסיכונים מטעמו).

כמובן ישנן כל מיני הגבלות שהמדינה מגבילה כגון איסור על חשבונות מוגבלים לעסק או למי מבני המשפחה בקרבה ראשונה ועוד..

באתר חברת תבור אתה יכול למצוא את כל הטפסים והפרטים שיעזרו לך להגיש בקשה להלוואה.
במידה ואתה רואה כי הנושא "גדול" עליך, אתה יכול לפנות לאחד מתוך עשרות חברות הייעוץ. חברות אלו גובות סכום הנע על אחוזים בודדים מסך ההלוואה.
כמו כן יש חברות אשר אינן גובות כסף במידה ולא הצליחו להשיג את ההלוואה המבוקשת.

מקווה שתשובה זו עזרה.
המון בהצלחה

הלוואה

שלום,

בנוסף לתיאור הממצה ששקבלת, אני מציע שתכנס לאחד האתרים של מט"י, למשל, מט"י רעננה.

יש שם פירוט מסלולי הלוואה שונים, ועלויות הסיוע שלהם. כיועץ של מט"י אני יכול לעזור לך.

כמי שמטפל בבקשות כאלה, אני מציע לך להיעזר בשירותים של יעוץ חיצוני; יש להניח שאם תעבור על טופס הבקשה תווכח שאינך בקיא בכל מה שנדרש ואתה עלול לתקוע את הבקשה.

כאמור, אני יכול לסייע לך גם באופן עצמאי וגם באמצעות מט"י הקרוב למקום מגוריך.

חשוב; מי שמבטיח לך שב"קומבינות" הוא ידאג לאישור כל הלוואה עובד עליך.

בהצלחה,

ivgy1980

New member
האם אתה בטוח שהלוואה תיפתור את הבעיה ?

הלוואה פותרת בעיות בטווח הקצר. הלוואה מאוד מסבכת אותך בטווח הארוך.

יש לך בעיה כלשהי בעסק. תזהה את הבעיה ותפתור אותה.

רמז: שיווק ומיתוג, מבנה הוצאות, גבייה מלאה...

לאיזו מטרה אתה זקוק להלוואה?

האם בשביל לרכוש ציוד חדש? בשביל להשקיע בשיווק? בשביל לאפשר תזרים נוח יותר?

לא תמיד הלוואה היא הפתרון להתרחבות.

הלוואה בערבות המדינה

שלום,
ראשית כל הכבוד על הרצון לפתח את העסק.

מה מטרת ההלוואה? לאיזה סכום תזדקק?

אישור ההלוואה הינו בשני שלבים:
1. אישור של חברת תבור
2. אישור של הבנק ממנו נוטלים את הלוואה (ישנה רשימה של בנקים אשר זכו במכרז של המדינה).

אשמח לסייע.

בברכה,
אסף אמיר, MBA
אמיר ייעוץ כלכלי

doron700

New member
הלואה בערבות מדינה

אם המטרה שלך להגדיל את העסק-ויש לך בראש תוכנית עסקית
עדיף לך לפנות לקרן תבור או ל-BDO על מנת שיכינו אותך להגשה לקרן-העלויות הם בסביבות 4000 שח
רק זכור קרן בערבות מדינה דורשת לכול הפחות שליש מהכסף כי תשים במזומן בהפקדה לטובת ההלואה.
דורון עמית יועץ עסקי
WWW.DORONAMIT.CO.IL

soliarnonov

New member
הסבר על הלוואה בערבות מדינה

ישנה חברה בשם מנועי צמיחה בע"מ ( ניתן למצוא דרך גוגל), חברה זו מתמחה במתן הלוואות בערבות מדינה דרך קרן סיוע לעסקים (נקראת גם קרן תבור), הלוואה זו ניתנת בריבית נמוכה ופריסה נוחה. תוכל ליצור קשר עם חברה זו ותקבל את כל הפרטים והמענה לשאלותיך.

למעלה