צריך הסבר על cowo d2

T טל T

New member
צריך הסבר על cowo d2

לא מזמן קניתי את הנגן. נגן מעולה, נהנה מכל רגע... קראתי הרבה תשובות ולא הבנתי למה התמונה של האלבום לא מוצגת. ב"שאלות ותשובות" ראיתי: "תמונות האלבומים לא מציגים במצב מוזיקה- התמונה צריכה להיות שמורה ב ID3 Tag של קובץ המוזיקה. אתה יכול לצרף אותה לקובץ המוזיקה דרך תוכנת ה - JetAudio" מאיפה אני מוציא את התמונה? איך מכניסים אותה? איך משתמשים בתוכנה הזאת? יש לי את התוכנה ואני לא ממש מבין במחשבים... אשמח אם תעזרו לי בשפה כמה שיותר פשוטה. תודה רבה!!

T טל T

New member
יש סיבה שלא עונים לי?

אני לא בפורום הנכון...? עברתי על איזה חוק של הפורום...?

SHAI858

New member
אהלן התוכנה המומלצת היא MP3TAG

http://download.mp3tag.de/mp3tagv243setup.exe הנה לינק להורדה. את קבצי התמונות אתה צריך שיהיה לך באלבום (אם הורדת אז בד"כ יש את התמונות שם ואם לא תמיד אפשר לחפש תמונה של האלבום בגודל קטן) על התוכנה: אתה מוסיף תיקייה ADD Directory מסמן את כל הקבצים למטה בצד שמאל יש ריבוע אתה לוחץ עליו כפתור ימני של העכבר ADD COVER FILE SAVE וזהו! יופיע לך מצוין על הנגן שגם לי יש אותו ורואים מעולה!

T טל T

New member
תודה רבה אבל עדיין התמונה לא עלתה לי באם פי

הורדתי את התוכנה, עשיתי לפי כל ההוראות ובאמת כשסימנתי את הקובץ בתוך התוכנה, הופיעה התמונה בצד שמאל. אלא שהתמונה לא הופיעה באם פי. יכול להיות שצריך לשנות משהו בהגדרות של האם פי? (ב"כותרת השיר" בחרתי "תג id3" ולא "שם קובץ" אבל זה לא עוזר...)

מנגר 4

New member
תחפש בהגדרות של המכשיר את האופציה

albom art (אם אני לא טועה). ככה זה ב I7 אז סביר להניח שזה דומה ב D2

or121210

New member
את בטוח שאחרי כל פעם ששת תמונת אלבום לחצת על

הכפתור "שמור"?

T טל T

New member
כן, שמרתי, ובכל זאת זה לא עלה

הפעלתי את הקבצים ב media player, (התנתקתי מהאינטרנט לפני כן) ובאמת התמונה הופיעה- כלומר, הצלחתי להוסיף אותה לשיר אבל באם פי היא לא מופיעה...

T טל T

New member
תודה לכל העונים!

בסוף הסתדרתי, והצלחתי להוסיף תמונה דווקא בעזרת jetaudio. האם יש יתרון כלשהוא לmp3tag?

למעלה