צריך הצעות

!TBH!

New member
צריך הצעות

שמעו.. אני חדש בעסק הזה של לינוקס ואני מעוניין לרכוש לינוקס אני כבר החלטתי על רד האט כי אמרו לי שהוא טוב למתחילים (ואני מתחיל) אני צריך ספר או מדריך כלשהו שילמד אותי להשתמש בו ואם תיהיה לי בעיה אני ידע לאן לפנות תוכלו להמליץ לי בבקשה על ספר טוב שמלמד על רד האט 7.1 ? כי אתרי אינטרנט לא יעזרו לי... (אני לא יודע להתחבר לאינטרנט דרך לינוקס) אני מתחיל לקרוא על לינוקס באתרים יש לכם אתרים דרך אגב (בעברית) של לינוקס? אולי אני יוכל להדפיס משם או משהו אבל אני מעדיף ספרים כי שם מרחיבים לאיזה 400-500 עמודים ואני בטוח שזה יותר ברור מאתר עם עמוד אחד... תודה מראש TBH

deus_g

New member
תתחדש

גם אני התחלתי עם רדהאט 7.1 היא מעולה מאד מומלץ. הנה אתרים ללמידה: יש את האתר ´www.guides.co.il שמשם אפשר גם לרכוש לינוקס והכל שם בעברית יש את autodidact.co.il יש חלק בעברית ואם אתה רוצה את המדריכים הכי טובים בשבילך כנס לאתר שלי www.deusg.cjb.net יש שם די הרבה מדריכים שאספתי יש לי גם מדריך שלם של 400 + עמודים אני יעלה אותו בקרוב

!TBH!

New member
עוד שאלה

יש לי ISDN 128K המודם הוא מסוג Dynamode TAS106H או משהו כזה איך אני מתקין את המודם הוא נמצא אצלי ב COM5 או COM6 שנייה אני יכתוב בהודעה הבאה את כל מה שכתוב על הקופסא ותענו לי איך להגדיר ניסיתי להוריד מ www.guieds.com את הלינוקס למתחילים אבל זה מסוג pdf (מה זה בכלל) ואין לי שום תוכנה שקוראת את זה

!TBH!

New member
המשך

128k bps BRI 28+d Provide EuroISDN, INSnet64 protocol support CAPI 2.0 API plug & play Support Windows95 & 98, NT4.0 PCI Card CE/P.T.T approval זאת אומרת שזה יכול לפעול בלינוקס? כי כתוב שזה תומך בווינדווס *9 וב NT אבל מצד שני כתוב שהוא plug & play וראיתי בכתבה (נראה לי באתר שלך) שאפשר להתקין פלאד ופליי בבקשה תעזרו לי גם בקשר ל pdf אוקי?

Mothers Milk

New member
ISDN

עם ISDN לא אמורה להיות בעיה על לינוקס. PDF אתה יכול לקרוא עם Acrobat Reader.

darkstar

New member
אין בעיה

אני אישית גם ממליץ על guides.co.il כי הוא מספק מדריכים טובים למתחילים אבל אם אתה מעוניין לרדת קצת יותר לשורש העניין אין בעיה תקנה את הספר של פיטר נורטון שהוא די טוב. אם בכל זאת אתה לא רוצה לשלם אז תיכנס לwww.astalavista.com יש שם מקום שנקרא text/archive אני חושב יש שם ספר מצויין ומלא ללינוקס רד האט שכולל בתוכו גם bash programming אפילו קצתperl וכל דבר שתצטרך...

למעלה