צריך חוות דעת על ה- PD150 של סוני

d a n a 2

New member
צריך חוות דעת על ה- PD150 של סוני

מעוניינת לקנות אותה לצורך צילום סרטים וכמו כן לעבודה יומיומית בארועים קטנים

שווה

אפילו שווה מאוד, רק קחי בחשבון שזמן הקלטת מוגבל לשעה לכל היותר, ומופעל מאמץ רב על כף היד וזה גורם לעייפות ורעד. חייבים לאחוז אותה בשתי הידיים למקסימום נוחות. אני לא מרוצה מהסאונד שלה, למרות שנכשלתי בזה רק כשחיברתי מיקרופון אלחוטי. תמונה יפיפיה וכשלומדים את המצלמה , מצליחים להוציא ממנה איכות שקרובה מאוד לשידור. אני מצלם איתה את "המסיבה עם יובל כספין" והצופים לא מצליחים להבדיל בין ה- PD לסוני 500, שהיא גדולה בהרבה. חוץ מזה, עם כל הכבוד לפנסוניק 100, ה-PD עדיין מספר אחת.

קרוקדיל

New member
יש לך טעות קטנה

זמן הקלטת מוגבל לשעה כי קנית קלטת של שעה אפשר לקנות גם מיני DV של שעה וחצי וכמובן אפשר לצלם גם בLP שאז אתה מוסיף לעצמך עוד 45 דקות (כדאי לעשות קודם טסט על LP כי יש מצלמות דיגיטליות שמפשלות בזה) ובקשר לנוחות זה תלוי בהרגלי הצילום שלך אני צילמתי איתה ומאוד נהניתי ואם אתה רוצה אתה יכול לקנות חצובה כזאת שתולים על הצוואר עם תמיכה לחזה (ראיתי גם חצובה כזאת שנתפסת על הכתף בלי עזרה של היד אבל אפשר להשיג אותה רק בגרמניה וגם שם קשה למצוא אותה)

שלום.האם תוכל להוסיף קישור לחצובה

כזו? וגם לחנות כזו? והאם מתאימה רק למצלמות קלות משקל? תודה.

תודה.ושאלות

* יש שם הערה :"used with film cameras that have a 1/4-20 tripod mounting hole." - האם זו ההברגה ה'רגילה' של מצלמות סטילס? במלים אחרות:אפשר להבריג מצלמת סטילס ומצלמת וידיאו - על אותה הברגה (כמובן שכל אחת לחוד) * ושאלה שניה:בארץ - יש כאלו? ואם כן איפה? או שפשוט אכנס ואשאל ויסתכלו עלי כאילו נפלתי עליהם מכוכב אחר? תודה.

קרוקדיל

New member
אפשר

אבל זה פחות נוח לסטילס וכן מוכרים כאלה בארץ (נראה לי שיש את זה בפוטו פריזמה בי-ם)

גם לך טעות קטנה

ואני מקווה שתסלח לי, אבל בניגוד למצלמות הביתיות, שלהן יש אופציה לSP /LP , לPD יש רק את האופציה ל- MINI DV או DVCAM. DVCAM מקליט 40 דק ו MINI DV מקליט שעה. אתה מוזמן לבוא אליי ולהתנסות עם המצלמה שלי.

קרוקדיל

New member
אני בטוח במה שאני אומר

בקשר לSP\LP אני לא בטוח שיש אבל בקשר לקלטות של שעה וחצי אני משוכנע במאת האחוזים שיש

judyr

New member
פוי אחד

מה הקשר לסאונד???? תחבר את המיקרופונים הנכונים בשילוב מנצח של מנחית מכוונן.... הנה ג'ודי מקבלת את ההערה הראשונה בתיק האישי שלה מהמומחה

shai955

New member
שווה מאוד....

לי יש את המצלמה והיא פשוט 10. היא מצלמה באמת טובה...באמת יש קצת אי נוחות של החזקת המצלמה...אבל אפשר להיתרגל לזה וזה לא נורא כל כך. לדעתי יותר טוב שהמצלמה לא על חצובת כי אז אתה לא יכול להנמיך את המצלמה ולהזיז אותה...כלומר היא יותר נידת. גם כל העיתרון שלה הוא שהיא מוצאה איכות מעולה וגם אתה יכול לשחק איתה מכל מיני זוויות תוך כדי צילום(הכוונה לצילום אירועים), זאת לא כמו כל המצלמות על הכתף שהם יכולות להיות רק על הכתף, ועם רוצים זוית תחתונה אתה כולך צריך להיתקופף, וזה לא תמיד נוח, לצלם מילמטה....בPD אתה רק מוריד את המצלמה וזהו יש לך זוית תחתונה.

judyr

New member
הערה קטנה...

מצלמת כתף ממש לא "יכולה להיות רק על הכתף"... יש עוד הרבה זויות שאפשר לצלם איתה.... מנסיון...

judyr

New member
מצלמה מצויינת../images/Emo70.gif

למרות שאני מאוהבת ב- 250
מה לעשות.... הגודל כן קובע ... אה כן וגם המשקל.....

למעלה