צריך חוות דעת שלכם על משהו

Alison Hell

New member
צריך חוות דעת שלכם על משהו

1. אם נניח יהיה תקלוט אלטרנטיבי במשתלה באמצע שבוע נניח מ9 עד 12, מטאל, רוק כבד, ניו, הרדקור ושיט האם אתם תראו נוחכות או שזה יהיה מיותר 2. דיברתי עם כמה להקות די גדולות והן אמרו שהן בשמחה יבואו להופיעה באריאל, השאלה אם לדעתכם יש לזה פוטנציאל או שאין מה להתאמץ? 3. אני וטל פתחנו עמוד לתוכנית, בינתיים אין בו יותר מידי תוכן והוא על שרת מעפן אז יש פופאפים אבל אתם מוזמנים לתת הצצה בכתובתlisten.to/arihell, אם למישהו יש המלצות רצון לתרום ולפתח ת'עמוד אז בכיף הוא חופשי ובשבילכם (סתם לדוגמא אם קובי רוצה לכתוב סקירה על האלבום האחרון של בולט פור מיי ולנטיין), אני לא בונה על זה שזה יהיה מטאליסט 2 אבל שיהיה מן אתר קהילתי חמוד כזה. אני ישמח לשוע דיעות רציניות ולא סתם חרטע כי זה באמת מעניין אותי.

לגבי הלהקות נשמע טוב....

אבל דברים טובים ורציניים ולא סתם בולשיט ודברים שרק אנשים מסויימים אוהבים...העיקר שיהיה מאמץ בפוגו ורועש... לגביי המשתלה גם נשמע טוב רק אני לא רואה הרבה אנשים באים לשם..

Alison Hell

New member
זה סרגי?

חשבתי על ערב במתכונת של: הלהקה של קובי פותחת אחר כך להקת ניו מנוסה שדיברתי איתם והם מוכנים ואחר כך להקת טראש לפנים ככה, גם כן מנגנים כבר איזה 10 שנים. תאמין לי פרסום אגרסיבי + קצת ספונסרים וזה ילך אחרי הכל ב2 המסיבות האחרונות שהיו, אחת שאני וטל ר\ארגננו הגיעו 90 אנשים שרובם היו חיילים ובמסיבה השניה שצוות רוק ארגן הגיעו 110 שהיו תלמידים, זה אומר שבפוטנציה יש לנו פה 200 איש שלא לדבר על סטודנטים. אל תשכחו שהופעות זה שונה מתקלוט מעפן, הרבה יותר אנרגיה, הרבה יותר אווירה, חומר מקורי. דבר שני אני לא חושב שהקהל הצעיר פה כל כך חשוף לזה שיש רוק כבד איכותי בישראל ולהרבה צעירים אין אוטו לרדת אז למה לא להביא להם את זה לפה אם הלהקות מוכנות. סרגי, אם זה אתה אז צור איתי קשר בפרטי של היידפארק או באיסיקיו כמה שיותר מהר, אני צריך לדבר איתך בקשר לזה כי אחרי הכל אתם צוות רוק וזה צריך לעבור בין דרככם, אני בטוח שאנחנו יכולים להרים משהו יפה.

זה לא סרגיי...

זה הסולן של הלהקה של קובי...חחחח ואם אתה אומר ככה אז סבבה לגמרי, אני בעד.

אל תתלהב...

זה נכתב ''הלהקה של קובי'' לצורך העיניין רק בפורום הזה וזה היה חד פעמי... זה בכלל All Falls Down אז סתום.

maya metal

New member
אמא...[!!]

עכשיו8 מישהו התקשר אליי ממספר חסום ואמר: "מאיה יא בת זונה חכי חכי עכשיו כל אריאל תדע!!!!!" וישר ניתק... אני בכלל לא עשיתי כלום.., אני נערה קטנה ותמימה שלא מזיקה לאף אחד!!!!!!!

maya metal

New member
ואם מישהו עובד עליי

אני אקרע לו תטע'חת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

למעלה