צריך חוות דעת..

S t e p U p

New member
צריך חוות דעת..../images/Emo203.gif

בבקשה:) אני נוסע עם משפחתי (4 מבוגרים) לאילת בקיץ ואני מתלבט בין 2 מלונות: הילטון מלכת שבא הרודס פאלאס בהתחלה רצינו ללכת למלכת שבא, אבל שמעתי שהאוכל שם לא משהו והברכה קטנה וממש צפופה בעונה. אחר כך הכרתי את הרודס קצת יותר מקרוב וראיתי שגם הוא מלון אחלה, יותר טוב ממלכת שבא. אבל הבעיה בו היא שהוא נמצא בקצה אילת, למרות מלכת שבא שממורכז יותר.. מה נראה לכם יותר עדיף, הילטון או הרודס? איזה מהם יותר טוב? תודה מראש
עידן.

Liraz 6q

New member
הרודס נחשב

ברמה יותר גבוהה ממלכת שבא האוכל בהרודס טעים... אני באמת לא זוכרת איך האוכל במלכת שבא והבריכות לא קטנות.. בשתי המלונות. ולגבי המרחק.. זה הבדל של 5-6 דקות הליכה.. תעשה את החישוב.

harhanegev

New member
ברוך ה', סוף סוף מישהי שמכירה את אילת.

בפורום "צימרים נופש וכיף בישראל" סיפרו לו כל מיני סיפורי אימה על המקום של הרודס, שאפשר להבין מהם שהרודס נמצא אי שם בסוף העולם בעקבה. נחמד שיש כאן אילתית שמכירה את אילת וכותבת דברים מציאותיים.

Shpritz

New member
לא צריך להכיר את אילת כדי לדעת שמלכת שבא

והרודס קרובים.. צריך לא להכיר את אילת..

וואי כמה זמן לא הייתי באילת חחח

אני כבר לא זוכרת את השמות של הבתי מלון ואת המיקום שלהם :(

מחר../images/Emo3.gif

נופר ואלעד - אני מצפה להתקל בכם בטעות מחר בערב בהיט\פיק אפ. תודה.

H a V i T u S h

New member
לירז גברתי הצעירה:

א. אני פשוט הייתי עצלן להגיד "טרויה" לעלמה מריאן (הודילולי!!!!....פלאשבק מרובין הוד) אז אמרתי לעצמי שאני אבקר אותה בהיט, שהוא עדיין אחלה של מקום לדעתי. ב. אני גאה בך על הפגנת הסולידריות לטרויה שדואג לך ואת מחזירה אהבה, בע"ה בקרוב גם ה"הלנה" תפנק אותכם! ג. אם זה לא "מטה בר" נופרז לא שם! מה גם שנדיר לראות אותה בעיר....

למעלה