צריך חומר על יאיר לפיד בשביל עבודה על הספר שלו. עזרה תתקבל בברכה. תודה
S StarMo New member 5/3/05 #3 ביוגרפיות, בעיקר אם יש איזה מאמר שמשווה את הדמות של יאיר לדמות בספר (החידה השישית, אגב), זה בכלל יהיה מעולה.
ביוגרפיות, בעיקר אם יש איזה מאמר שמשווה את הדמות של יאיר לדמות בספר (החידה השישית, אגב), זה בכלל יהיה מעולה.
ה האוקינוס השקט New member 5/3/05 #4 לי אישית אין מאמרים כאלה אבל אני יכולה לתת לך פרטים אישים יבשים כגון תאריך לידה שמות ילדים וכדומה אני יכולה לומר לך שקראתי את החידה השישית ולא כל כך מצאתי משהו משותף בינהם..
לי אישית אין מאמרים כאלה אבל אני יכולה לתת לך פרטים אישים יבשים כגון תאריך לידה שמות ילדים וכדומה אני יכולה לומר לך שקראתי את החידה השישית ולא כל כך מצאתי משהו משותף בינהם..
מ מישמישונת הטיפשונת New member 5/3/05 #5 לא כל כך מצאת מה משותף ביניהם? ג'וש שרמן הוא הוא יאיר לפיד!!!!!! אם את לא מבינה את זה את כנראה מכירה מעט מאוד את יאיר.
לא כל כך מצאת מה משותף ביניהם? ג'וש שרמן הוא הוא יאיר לפיד!!!!!! אם את לא מבינה את זה את כנראה מכירה מעט מאוד את יאיר.
ה האוקינוס השקט New member 6/3/05 #8 אני מכירה אותו מספיק טוב וכן, מבחינת אופי יש נקודות דימיון מסוימות אבל לא, שרמן הוא לא יאיר לפיד ... ואם כבר אז עם כל הכבוד אף אחת או אחד פה לא מכירים אותו באמת.
אני מכירה אותו מספיק טוב וכן, מבחינת אופי יש נקודות דימיון מסוימות אבל לא, שרמן הוא לא יאיר לפיד ... ואם כבר אז עם כל הכבוד אף אחת או אחד פה לא מכירים אותו באמת.
מ מישמישונת הטיפשונת New member 7/3/05 #9 תשמעי אלא אם כן יאיר מחזיק בפוזה שלו גם בשעת כתיבה אז שרמן משקף את יאיר לפיד האייקון הטלוויזיוני. אבל לדעתי זה קלוש. ואני בכלל לא מאמינה שיאיר הוא דבר אחד במדיה ודבר אחר בחיים האמיתיים.
תשמעי אלא אם כן יאיר מחזיק בפוזה שלו גם בשעת כתיבה אז שרמן משקף את יאיר לפיד האייקון הטלוויזיוני. אבל לדעתי זה קלוש. ואני בכלל לא מאמינה שיאיר הוא דבר אחד במדיה ודבר אחר בחיים האמיתיים.
מ מילי17 New member 5/3/05 #6 אוקיי כל המידע שאתה צריך בערך נמצא אצלי בקופסה =] מסר... שבוע טוב מילי.
R ray25 New member 5/3/05 #7 חומר לעבודה קיבלתי במייל (גם כן לצורך עבודה) את קורות החיים שלו בנקודות לפי שנים. מה אתה צריך לדעת?