צריך חותמת כשירות רפואית

new face

New member
צריך חותמת כשירות רפואית

של משרד הרישוי לפני שמתחילים ללמוד מעשי? עברתי כבר תאוריה ובדף המעבר כתוב שצריך. מה התהליך כולל? האם יש לו גישה לתיקים אישיים בקופת חולים או שהוא יוצר קשר עם הרופאה? כול הרפואי אצלי בטופס תקין וחתום על ידה.

new face

New member
ועוד שאלה בקשר לאזורי טסט של עיר

ז"א אני מוגבלת ללמוד רק בעיר שלי? בכול עיר יש טסט או שזה כמו התאוריה שכמה ערים מהמרכז זה בת"א?

ravidmos1

New member
תשובה

חותמת כשירות רפואית זה נוהל של הרישוי את נותנת את הטופס הירוק שלך למורה והוא מגיש את הטופס שיוזן במחשב ( המידה ועברת תאוריה ) ויקבל חותמת רפואית.
אין להם גישה לתיק הרפואי או כל דבר דומה הם רק מוודאים שאין לך בעיה רפואית ( משהו שהרופא ציין בשאלון הרפואי ) במידה ואין כמו במקרה שלך ( אחרת לא היו נותנים לך לעשות תאוריה ) אז אין בעיה חותמים לך ואת יכולה להתחיל ללמוד.
את יכולה ללמוד איפה שאת רוצה בארץ את הטסט את תבצעי במקום בו רשום המורה שלך, לדוגמא אני מלמד בראשון והסביבה וכל התלמידים שלי כולל אלה שלא גרים בראשון ניגשים לטסט בראשון .

מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אני כאן .

new face

New member
תודה,

אני רק בהתלבטויות בנוגע לידני\אוטומטי. זה לא מהווה בעיה להשכיר רכב ידני בחברות השכרה? ועד כמה ההבדל גדול במחיר לשיעור?

ravidmos1

New member
תשובה

אני תמיד ממליץ לתלמיד ללמוד על ידני ולתת לזה צאנס זה לא קשה כל כך כמו שחושבים .
במידה ולא הולך ( בין 8-10 שעורים ) תמיד אפשר לעבור לאוטומט והשעורים נחשבים לך. ובכל מקרה אם את עושה ידני תוכלי לנהוג בכל מקום על מה שתרצי.
לא הבנתי את השאלה לגבי חברת ההשכרה .
וההבדל במחיר לשיעור בדר"כ נע בין 5-10 ₪ יותר לשיעור באוטומט.

new face

New member
התכוונתי האם בחברות השכרת רכב

יש מלאי מספיק של ידני, כי זה יותר נדיר מאוטומטי והאם ההשכרה יותר זולה.

ravidmos1

New member
תשובה

אני מניח שלא חסר להם רכבים ידניים והמחיר בדר"כ יהיה זול יותר ( גם עלויות הדלק יהיו זולות יותר ברוב המקרים ) .
אבל בלי קשר אם יהיה לך רישיון ידני תוכלי להשכיר איזה רכב שתרצי ידני או אוטמט .

new face

New member
תודה לא ידעתי את זה

חשבתי שאם אני עם ידני אני מוגבלת רק לזה וכנל אוטומט.

ravidmos1

New member
תשובה

אם את לומדת על ידני את יכולה לנהוג על שניהם .
אם את למדת על אוטומט תוכלי לנהוג רק על רכב אוטומטי .

למעלה