צריך חיבוק....

Lethal Industry

New member
צריך חיבוק.... ../images/Emo7.gif

אינני יודע אם זה קשור לפורום, אבל מקריאה של ההודעות האחרונות אתם נשמעים כמו פורום מאוד מיוחד ושונה בנוף הפורומים בתפוז.. שקט כזה, אופטימי, ומרתק מאוד. הכל קרה בגללה. היא בת 21, אני שנה וחצי מעל. הכרנו לפני חודש בערך, מאז היינו מדברים באינטרנט כל יום, ממש כל יוט. היינו מדברים על הכל, שיחות עד הבוקר, כשיש לי לימודים ביום שלמחרת. כשהייתי איתה שכחתי מהכל. אהבה ממבט ראשון? ללא ספק. לאט לאט עם הימים הכרנו אחד את השני יותר ויותר, ניסיתי להתקרב אליה. והיא.. יום אחד היא מראה נכונות לקשר בשיחות שלנו, אם זה בטלפון או אם זה באייסיקיו, ויום אחר כאילו אני לא קיים! אני מתחבר לאייסיקיו, והיא? כאילו רוח חלפה על פניה. לא שולחת הודעות, לא מתקשרת, בכלל. פשוט לא אכפת לה. כשהכרנו היא התקשרה כמה פעמים, היתה שולחת הודעות. והיום אני היחיד מבין שנינו שבאמת מנסה לפתח איתה שיחה, וכך נראה קשר אובססיבי- כאילו אני היחיד שרוצה בקשר הזה, וקשר אובססיבי הוא, כידוע לכולנו, רע מטבעו. ימים שאני שולח לה הודעות היא מגיבה בשמחה, באהבה. יום אחריו? כאילו אנחנו לא מכירים בכלל.
בימים האחרונים לא החלפנו מילה. אני מתאפק לעצור את עצמי מלהתקשר, כדי לא להפוך את הקשר לאובססיה. אבל אני מרגיש כאילו אני לא ממצה כלום בחיים, כאילו אני אשאר בודד לעד. וחיבוק קטנטן לעידוד, אפשר?

גריני

New member
אפשר הרבה חיבוק ../images/Emo24.gif

תגיד, זו היא הפעם הראשונה שהתאהבת? ועוד שאלה: אתה רוצה גם עצות? או שמסתפק כרגע במקום להניח את הכתף. אני מקווה שהמשך הערב יהיה לך יותר נעים, ושמחר בבוקר בכלל תזרח השמש לא רק על יום חדש, אלא אפילו שבוע חדש - ושיהיה לך נחמד ב-
והנה עוד כמה חיבוקי עידוד

גריני

New member
ואיך שכחתי את קבלת הפנים המסורתית

למצטרף חדש אלינו, וגם... אולי לשיפור המצ"ר

Lethal Industry

New member
תודה לכולכם..

זוהי לא הפעם הראשונה שאני מתאהב במישהי, ואני נורא אשמח לקבל עצות... כל עצה שהיא תתקבל בברכה... אוהב
תום.

הסיפור שלי

הכרתי בחור מקסים דרך האיי סי קיו, התכתבנו המון ודיברנו גם בטלפון. לכאורה הכל היה ניראה בסדר גמור, אבל אני ממש הרגשתי לא טוב עם הקשר הזה בגלל שבחצי מהזמן שהיינו מדברים, אולי אפילו יותר, זה היה בענייני המחשב. אני מסבירה לו הרבה דברים שהוא לא יודע, ותמיד שיש ללו בעיה הוא פונה אליי. אין לי בעיה לעזור לו, אבל הרגשתי באיזשהו מקום שהקשר שלנו מבוסס על העזרה שלי ולא הרגשתי טוב עם זה. רציתי קשר חברי אמיתי, אבל תמיד כשהוא פנה אליי בהודעה כמו "היי" או "מה המצב?" ידעתי שבסוף תסתתר איזו שהיא שאלה מאחוריה.. ובור המוחלט של המקרים זה היה נכון. הרגשתי מנוצלת... ומצד שני לא עשיתי שום דבר כדי להפסיק את זה. אני בחורה רגישה, ובגלל זה יכלתי להיפגע ממשהו שהוא עשה לי בקלות רבה, ובאותה מהירות להתרצות בשיחה הבאה. היו לו כאלו מילים רכות ומלטפות.. עד שסלחתי לו,אבל בתוך תוכי חיכיתי לפעם הבאה שבה אני אצא "פריירית" ואתן לו את מבוקשו על מגש של כסף. ואז היה פעם שלא יכולתי יותר, החלטתי לנתק את הקשר שלנו לשבוע בלי הודעה מוקדמת. האמנת זה היה לי קשה, אבל הייתי חייבת לראות את התגובה שלו. אחרי שבוע חזרתי כאילו כלום לא קרה, שלחתי לו "היי", לא אמרתי לו איפה הייתי, או למה לא תיקשרתי... אז לשמחתי הוא כן שאל איפה הייתי אבל אחרי שלושה ימים בערך שוב חזרה ההרגשה הזיפתית, אבל המשכתי..לא יודעת למה.. לפני כמה זמן, עשיתי לו משהו שהוא פשוט היה המום.. הוא לא ידע שאני מסוגלת לעשות מעשה כזה למענו.. למרות שבשבילי זה לא היה סיפור גדול. ומאז יש שינוי, אני מרגישה שהוא באמת מעריך אותי וכן רוצה להמשיך את הקשר שלנו, ואני ממש מאושרת, ואני יודעת שגם כשאני נעלבת (ואני כן, כי ככה זה קשר.. יש עליות וירידות) אני יודעת שזה לא מתוך כוונה רעה, אני יודעת שרכשתי לי חבר אמיתי. בהצלחה אצלך! והמון חיבוקים אני

avital24

New member
שלום לך../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אולי לבחורה יש בעיות בחיים שהיא לא סיפרה לך ולכן המצבי רוח המשתנים שלה , נסה לבדוק את זה איתה לראות עם הסיבה היא אתה או שיש לה בעיות אישיות שמשפיעות אליה ככה ביחס שלה אלייך , אולי הבעיה היא לא אתה אולי הבעיה היא אצלה. מקווה שתסתדר ותדע שאהבה באה תמיד לפעמים במפתיע.

osho7

New member
אם זה עוד רלוונטי

ראיתי אתמול סרט עם ניקולאס קייג' שנקרא אדפטיישן, לא חשוב העלילה, אבל יש שם משפט נורא חשוב, שנאמר לגיבור (לגיבור אגב הערכה עצמית של סמרטוט בהילוך אחורי) שתמיד פחד לאהוב, אז התאום המוצלח שלו הסביר לו שאת האהבה שלו אף אחד לא יכול לקלקל, הוא פשוט אוהב, ואם מישהו לא אוהב בחזרה או מלגלג עליו זה לא בעיה שלו, זה של המלגלג, . אז תמיד תרגיש חופשי לתת אהבה זה לא ייקח ממך, לא משנה מה תהיה התגובה. חוצמזה אני כבר למדתי שגם רגעים קשים הם לטובה, אנחנו רואים את זה רק בדיעבד, אבל, אם תחכים לזה , תדע להוציא את הטוב גם מהקשה מתוך ידיעה שיש תכנית-על שפועלת לטובתך גם אם אתה לא תמיד מבין ומסכים, ומאושר.

גריני

New member
ואולי....

אולי - מלכתחילה היתה אי- התאמה בין הציפיות שלכם לאופי הקשר? נשמע לי שמהר מאוד היא "שידרה" לך - קשר לא מחייב, משהו כייפי כזה, שמתי שיש דיבור אז יופי, ו... זה לא כ"כ חייב אותה להיות בקשר כזה אינטנסיבי איתך.... אז אני מבינה את מפח הנפש
ואולי אני גם אהיה קצת "מגעילה" ואגיד לך שזה חלק מהחיים... ככה מתבגרים... עם כאבי-לב, עם אכזבות... נסה למצוא לך עיסוקים מהנים - ורצוי אולי בשלב הנוכחי שהם יהיו מנותקים מהמחשב! כשתצליח ליהנות מחברה ומכל מיני פעילויות שלא קשורות במחשב - המחשבות עליה יתמעטו, וייתכן שכך יהיה קל לך יותר להתגבר.

למעלה