צריך חיזוק

greentea5

New member
צריך חיזוק

אני הייתי חיית כושר. בגיל 17 הייתי מתאמן כל כך המון. ריצות, הליכות, מעט מכשירים. בערך 5 שעות ביום!
בגיל 20 עליתי המון במשקל.
אחרי מעט שנים הורדתי את הכל! עם ספורט ותזונה בריאה. הורדתי 20 קילו.
אחרי שנתיים (כיום) - עליתי 10 קילו.
לאחרונה הגוף בוגד בי ומתחיל להתרחב, ואני לא מדבר רק על משקל אלא הכתפיים מתרחבות כמו של גבר והגוף נהיה גברי יותר וזה דוחה אותי. יכול להיות שבגלל שהפסקתי עם הפילינג, סבון בוצ', קרם גוף וקרם הגנה משהו משתנה?

אני חייב לחזור לתזונה בריאה, להפסיק עם הג׳אנק פוד ולעשות ספורט.
כרגע לא יכול לחזור לחדר כושר כי אני לחוץ בכסף אז לרשותי יש רק הליכות ותרגילים בבית כולל משקולות ומכשיר לחיטוב הבטן.

השאלה הגדולה היא: איך אני עושה את כל זה?
אין לי ממש את הכוחות והמוטיבציה של גיל 17 או של לפני שנתיים.

איך אני חוזר לאימונים ולתזונה בריאה כמעט ולגמרי? ללא פיצות, פלאפל, מאפים, עוגות, ממתקים וכו׳.

אני במצב טוב יותר ממישהי שמכיר היא שמנה ברמות מטורפות , אבל עדיין אני שואף לגוף יפה יותר כמו זה שהיה לי לפני שנתיים וספק אם אצליח לשחזר אותו כי המבנה גוף משתנה (מתבגר) עם השנים.

איך אני יחזור לעצמי, איך אני אעצור את ההתפתחות המזדקנת של הגוף?
במילא כשהייתי חטוב זה לא עזר לי הרבה בחיים - אבל הרבה יותר כיף להתעורר עם הגוף שהיה לי ולקבל מבטים ברחוב מאשר עם מה שהיום שאני פשוט נגעל מעצמי. אני רוצה גוף חטוב-רזה קטן.
הייתי מידה 24 בג׳ינס ועכשיו אני מידה 30. לפי מדד ה-bmi הייתי במשקל תקין.

ולחזור לאכול לאכול סלט מחמישה ירקות, כורכום ושמן זית.
לאכול כל יום גם את הסלט הזה, גם יוגורט, גם גבינה 5 % בפרוסה, אגוזים ושקדים, אבוקדו ופעם בשבוע רימון? כמובן, תה ירוק 3 פעמים ביום שבזה אני יכול לעמוד.
אה, ולשתות 2 וחצי ליטרים מים ביום.
אני לא מוותר על קפה שחור כי זה כל כך טעם לי.
(אני צמחוני וחצי טבעוני)

אני מרגיש שאני צריך חיזוקים... הכוחות שלי דלים, בעבר הייתי הרבה יותר עם מוטיבציה.

greentea5

New member
..

אחרי הרימון בלי סימן שאלה. נקודה.
איך התזונה שאני רוצה? בסדר?

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה לא בפורום הנכון

נסה בפורום אירובי או פורום שעוסק בדיאטות.
&nbsp
&nbsp

שלום greentea

שלום greentea,
אני רוצה לאומר לך :
תאוהב את אצמך.
אל תשאף לגוף רזה, תשאף לגוף בריא.
תפסיק להילחם בגוף, תפסיק להיגעל מהגוף, תעריך את עצמך, את הכתפיים הרחבות והגוף הגברי והכבר לא ילדותי שלך. הרווחת אותו. אתה כבר לא ילד ואתה צריך לשמוח על זה, כי כל שנה וכל חודש וכל יום שאנחנו חיים אנחנו גדלים ומתפתחים ומתקדמים. תכבד את הגוף שלך והוא ישרת אותך. תאוהב את עצמך ואת הגוף שלך, תנצל אותו לכל מה שמעלה על פניך חיוך. תצא לרוץ בפארק כי זה כיף, תצא לים כי זה ממלא את הנפש, תעשה כל מה שגורם לך לשכוח את השטחיות, תנצל את הגוף שלך לפעילויות שאתה פשוט נהנה כשאתה עושה אותן, נהנה בבטן ובלב.
כשאתה מכבד את הגוף שלך, אתה אוכל נכון.
כשאתה מכבד את הגוף שלך, אתה מחייך עליו בבוקר.
כשאתה מכבד את הגוף שלך, ומעריך אותו על מה שהוא מאפשר לך לעשות, אתה מעריך את הכח שבגוף שלך. גוף ונפש הולכים ביחד. הגוף שלך הוא שותף שלך, הוא לא אויב שלך.
אתה גבר, לא ילד.
תתבגר .
הכל יסתדר, אתה תראה

למעלה