צריך טיפים - לחרמן בחורה

Tesha

New member
צריך טיפים - לחרמן בחורה

ידוע שזה נושא טחון כבר ובאמת שניסיתי לחפש אבל אף אחד מהדפים לא עלה, כנראה שהם ישנים מדי. אוקצור, התערבתי עם חברה שלי מי יכול לחרמן את השני יותר ואני מאוד אשמח אם תעזרו לע בעניין ותתנו לי כל מיני טיפים איך לחרמן את החברה שלי, לא הגענו יותר מדי רחוק ז"א שזה צריך לכלול דברים שלא כלולים למתחת לחגורה. תודה מראש לכולם

אין דבר כזה!

מה זה טיפים לחרמן בחורה??? כל אחת ומה שהיא אוהבת. מה שאחת ממש אוהבת יכול להיות שהשניה ממש שונאת את זה. פשוט לך על כל מה שאתה יודע ותבדוק מה היא אוהבת יותר.

Tesha

New member
ברור לי

שזה משתנה מאדם לאדם, אבל עדיין יש דברים שהם פחות או יותר כלליים כמו הבטן התחתונה, הגב, הצוואר וכו' ויהיה נחמד אם יהיו כאלו אשר יוסיפו דברים אישיים וקטנים מניסיון אישי וכדומה.

Tervingi

New member
זה לא עולה לי

זה משהו אצלי או שזה גם לא עולה אצלכם?

משהו שהבנתי

בנות אוהבות נוגעים להן בשדים מאחורה, כאילו עשו מה שתעשו וז סובב אותה שהבטן לכיוון הרצפה ותפוס לה את השדיים מאחורה. תעלה אותה למצב של ישיבה שאתה מאחורה עם הידים בשדיים ותתחיל לנשק אותה בגב בצוור ועם הידים לעשות לה את השדיים. הבנתי שזה מחרמן בנות

Anywere is

New member
תודה לחתולה*קרידיט*

תדמיין ככה: אתה יושב על קצה המיטה, היא יושבת עלייך על ברכייך, נשיקה בפה..צוואר..נשיקות קטנות..בכתף..ידיים- למשש את שאר הצוואר והשיער..בעדינות..לחזור לפה..נשיקות על האף..להוריד תוך כדי נשיקות בכתף את הגופיה/חולצה/חזייה להוריד את החזייה תוך כדי נשיקה...לשלוח יד לעבר מתחת לחגורה שלה...ללטף את האיזור את היירכיים הפנימיות וחיצוניות..נו תפעיל את הדימיון....אותי לפחות זה מחרמן.....

כמה דברים

אם התערבתם על דבר כזה,זה אומר שהיא רוצה לשכב איתך. נשק את האוזן זה מחרמן אותם רצח,תעלה טיפה את החולצה תראה מה התגובה שלה אם היא לא מתנגדת תמשיך ואתה יודע איך לסיים :) .

אני חושבת

שזה לא אומר שהיא רוצה לשכב איתו,היא רוצה להתקדם יותר ושיענג אותה יותר

NahomShemtov

New member
../images/Emo207.gif כנסו כנסו

עכשיו צאו -_- סתם, מממ אז אני עשיתי כבר את כל המדובר במדרך הנגיעות הזה... חוץ מירידות וסקס (אין באפשרותי כרגע) אז מה זהו? זה מסכם את הידע פה? או שאתם יכולים בבקשה להוסיף? (כה , כה אני יודע שלכל אחת יש את הדברים שהיא אוהבת וכו', אבל אם תתנו לי דברים שעובדים אצלכם אני יוכל לבדוק עליה) תודה מראש

swordy

New member
תנסה להכניס דברים אחרים

כמו קרח למשל שעכשיו בקיץ זה תופס חזק.! אם היא אל רגישה מדי קח קוביית קרח ותעביר אותה על כל הגוף שלה. חברה שלי התחרפנה מזה.. עוד משו כיפי הוא להכניס את הקרח לפה ולקרר את הפה טוב ואז לנשק אותה הכל קריר וכיפי כזה.. תנסה.! ועווד משו תנסה להכנסי את הלשון שלך לפופיק שלה ואתה יודע לדחוף קצת בכח לכיוון הבטן זה עושה צמרמורות נעימות כאלה..

.

יותר מכל הנשיקות והליטופים הרגילים מחרמן (אותי) המגע. אם נגיד, חבר שלי ואני מתחבקים וקרובים וכשמתנשקים הוא מכניס את היד שלו בין הלחי לאוזן כזה, מלטף לי את השיער או מכניס יד בין העורף לשיער.. לא יודעת, זה מרגיש שהוא אוהב *אותי*, לא את החירמונים ולא את הצמרמורות או וואטאבר. כשמישהו משתוקק לגעת בך, להרגיש אותך, מרים לך את החולצה לא כדי לגעת בציצי אלא כדי להצמיד בטן לבטן ולהרגיש את החום.. זה הרבה יותר מחרמן ומפתה ומרגיש נוח וגורם לרצות להיות איתו.. מאשר לשחק אותה כוכבת פורנו - שזה כל אחת יכולה. "או, אני מתנשמת, או אני גונחת, ראר יש לי פרצוף של נמר ובעצם אני נראית בעצירות, מיאו נדמה לי שאני חושנית אבל את הזיופים האלה לא קשה לקלוט..". בקיצור.. תהיה אמיתי ותרגיש אותה, זה הכל.

למעלה