צריך ייעוץ בנוגע לתאונת דרכים

EnzanE

New member
צריך ייעוץ בנוגע לתאונת דרכים

לפני כשש שנים עברתי תאונת "פגע-וברח" בעודי נוסע על אופניים. אני לא זוכר דבר מהתאונה אולם ביליתי מספר ימים בבית חולים עם שלושה סדקים בגולגולת וכמובן הבעיות שבאו לאחר מכן. אין עדים לתאונה. לא חשבנו שיש למי לפנות בנוגע לפיצויים אך לפני חודש ושוב, היום, פנו אליי מארגון תמוה בשם: "חברת זכויות נפגעי תאונות דרכים בע"מ". לפי טענתם, עורך הדין שלהם ינסה להשיג לנו פיצויים בבית משפט ללא הפסד כספי מצידנו. פרטים לגבי התהליך אני לא יכול לתאר לפי ההסברים שהם נתנו לי. התהליך נשמע מאוד תמוה בעיניי... יש לכם עצות, הארות או הבהרות?

גופים המקנים שירות "מעין משפטי"

שלום רב לך, ברשותך אחלק את תשובתי לשניים: 1. לגבי התאונה - עוד לא מאוחר לתבוע, היות וההתיישנות היא לאחר 7 שנים. כפי שהנך מתאר את העובדות, לא מדובר בפגיעה קלה, ולכן, אני מאוד ממליצה לתבוע בגין הנזקים. בתאונות מעין אלה, יש גוף שניתן לפנות אליו - קרנית, שנועד במיוחד למקרים כאלה שבהם אין מידע על הנהג הפוגע. אני ממליצה ללכת לעו"ד מומחה שייצג אותך. 2. לגבי הגוף שפנה אליך - האינסטינקט הראשוני שלך אכן מוצדק. זה מאוד תמוה. בד"כ לא פונים אל הנפגעים, אלא הפוך. עכשיו, מבלי להכיר ספציפית את הגוף המוזכר, אני מחויבת להדגיש, כי כבר היו מקרים בעבר של חברות, שאת שמם לא אזכיר, שעסקו במה שנדמה כתחליף לייעוץ משפטי. כמובן, שהדבר אסור, ולשכת עורכי הדין, נמצאת עם היד על הדופק כדי למנוע מקרים כאלה. בנוסף, אני אהיה מוכנה לבדוק בעצמי את כשירות הגוף הזה, בכפוף לקבלת פרטים נוספים על כך ממך, לטובת כולנו. בברכה,

EnzanE

New member
פרטים בנוגע לארגון ושאלה.

למרות שלא נעים לי לפרסם את פרטיהם בפומבי, אני אעשה את זה כבקשתך לטובת הקהילה: חברת זכויות נפגעי תאונות דרכים בע”מ קרליבך 2 ת"א. 0523067559 אלה הפרטים שקיבלתי. העניין הוא שהם לא רק מספקים ייעוץ משפטי, אלא לפי ההסבר, הם עושים את כל תהליך התביעה בבית משפט. באמת נראה לי מוזר שהם פנו אליי ובגלל זה פניתי לפה. מאיפה הם יכולים להשיג פרטים עליי? והאם מותר להם?

אין לי מושג כיצד הם פועלים

בכל מקרה, כוונתי הייתה ועודנה שתעביר אליי במסר אישי את הפרטים המלאים, כמו גם את פרטיך, בכדי שאנסה לבדוק זאת מול לשכת עורכי הדין. בברכה,

למעלה