צריך ייעוץ... והרבה... כמה שיותר..

roeyy1980

New member
צריך ייעוץ... והרבה... כמה שיותר..

אני בן 22. לא עשיתי שירות צבאי מלא ומאז אני מחפש את עצמי על ידי התעסקות בתחומים שונים. הייתי מלצר, הייתי מוכר בחנות בגדים, הייתי מנהל משמרת במסעדה, הייתי איש תמיכה טלפוני, עסקתי בהדרכה (הייתי מ-מ-ש טוב בזה!) ועכשיו אני שוב בחברה סלולארית כסוג של איש תמיכה.. (חשוב לציין שלא מדובר במשרות שנפלו תוך חודש, התמדתי והצלחתי בכולן חוץ מבתחום הביגוד) העניין הוא שאני רחוק מלדעת מה אני רוצה לעשות.. אני מרגיש שאני טוב בהמון דברים ולא מספיק חזק כדי להשקיע. שנה הבאה אני כנראה אתחיל תואר ראשון בתקשורת כי זה הוא התחום היחידי שבו מצאתי את עצמי מתעניין בכמה נושאים. אני אוהב שיווק, ואני אוהב לכתוב, ואני אוהב את עולם הבידור, ואני אוהב לנהל ואני אוהב את תחום בע"ח, ואני אוהב לשיר ולרקוד ואני פשוט אוהב הכל אבל מוצא שבכל תחום שאבחר אני תמיד אקח באיזשהו שלב צעד אחד אחורה ואתרחק לא משנה כמה נראה שעל פני השטח יש לי המון פוטנציאל... אני עובד עכשיו בחברת תקשורת בשימור לקוחות. אני מוצא שגם עכשיו שאני בתפקיד שונה מהתפקיד בו הייתי שנה וחצי לפני כשנתיים, תפקיד שלכאורה הוא הרבה יותר קל ומיוחד ו-"נחשב", פשוט נמאס לי מלתמוך בלקוחות ואני מרגיש כמו בורג קטן במערכת וזה כן משהו שאני יודע להגיד על עצמי.. אני פשוט לא אוהב ליישם דברים של אנשים אחרים אני טוב על להמציא דברים כאלה מלכתחילה... אני טוב בלכתוב, בלהעלות רעיונות, בלחשוב על מייזמים, בלשווק ולהפיק מוצרים כלפי חוץ.. אבל אני בן 22 ואין לי מושג מאיפה להתחיל ולאן ללכת, ועכשיו אני במצב שבעבודה קשה לי כי אני פשוט חסר אנרגיות לחלוטין, כל בוקר מתבכיין עם עצמי מחדש שאין לי כוח פשוט לשמוע את הלקוחות האלה ובערב חוזר עם כאב ראש, עייף ומדוכא שאפילו אימוני ספורט אנ'לא מסוגל לעשות כמו שצריך.. פשוט רע לי שם.. ואני במצב שאני אומר לעצמי שאם אני אקום ואעזוב אני אצטרך שוב לחשוב על מה שאני רוצה לעשות עם עצמי ולמצוא משהו עד אוקטובר לא יהיה קל ... השאלה אם יהיה גם שונה? כשאני מתעסק בלבנות לעצמי אתרים למשל, באינטרנט, אני מוצא את עצמי יושב על זה שעות, חושב על זה כל הזמן וחוזר לזה מהר מאוד, נהנה מכל רגע ולא מתעייף... זה מעניין וזה נותן לי להתבטאות ואין לי בוס שמגדיר לי שעות ומשמרות.. אני טוב בזה וזה אף פעם לא מסתיים בכאב ראש או הרגשה רעה... בגיל 17 יצרתי במחשב מוצר, הקמתי לו אתר, עשיתי הכל, מגרפיקה, תכנות, שיווק המוצר, ניהול ההשקה שלו.. ה-כ-ל... עשיתי מזה המון כסף וזה היה לא רע בכלל... ועדיין אני לא יודע איך להוביל את עצמי בחזרה למקומות האלה ברמה שתוכל לפרנס אותי ובאמת להביא אותי למקומות טובים... מה לעשות?!?!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

אתה רב תחומים. הבעיה העיקרית שלך היא דרישות מעט גבוהות מעצמך. תנסה להתמקד בדבר שאתה הכי טוב, בינתים מהצד ותתקדם לאט לאט, תוך סבלנות מכסימלית.

למעלה