צריך ייעוץ לגבי הודו

אלגזר

New member
צריך ייעוץ לגבי הודו

מתכנן טיול להודו לתקופה של עד חצי שנה, רוצה להתחיל בספטמבר ובתקווה להיות שם עד מרץ, התקציב עומד על 25-20 אלף. את החודש הראשון אני עושה עם חבר ואחרי שהוא חוזר לארץ אני שם את התיק על הגב וממשיך לבד.
מה שאני מחפש בהודו זה טיולים, מנוחה, להכיר תרבות ולהתנסות בדברים חדשים. אין לי ניסיון בטיולים כאלה אבל יש ראש מאוד פתוח. רציתי לדעת על מסלול טוב לעבור במדינה כדי למצות כמה שיותר, לא מחפש לבזבז כסף על מקומות מפוארים ואפילו ללכת על המינימום מבחינת מקומות לינה. אם אפשר גם מידע על התנדבויות.
האם התקציב בכלל יספיק לטיול בסדר גודל של חצי שנה?
כל מה שאתם יכולים להמליץ ולהציע יתקבל בברכה.

המלצת הבסיס

קח ספר מטיילים, ותתחיל לקרוא על המקומות השונים תראה פחות או יותר מה מעניין אותך.
כך גם תוכל לבנות מסלול.
יש המון מה לראות והמון מקומות שחלק לא יעניינו אותך אך יעניינו אחרים.
&nbsp
&nbsp

Nevo Ofira

New member
המסלול הבסיסי שלדעתי קל ולא אתגרי מדי

ספטמבר צפון (להספיק ללה משם לרדת לכיוון מנאלי ) לאחר מכן להמשיך לרישיקש ומשם לאגרה ולוורנסי. מוורנסי לג'איפור ולהקדיש זמן לרג'אסטן . אוקטובר נובמבר מעולים לאיזור . לאחר מכן לרדת לגואה ומשם לאיזור קוצין .

מבחינת תקציב בהודו אפשר לחיות ב50 ש"ח כולל הכל בצורה נורמאלית (אפשר גם ב25 ש"ח ליום אבל זה לדעתי פחות מומלץ). כלומר התקציב שלך מאפשר לך לחיות ברווחה יחסית של כ100 ש"ח ביום . דרך אגב בהודו בגלל הנסיעות הקשות הרבה פעמים נתקעים במקומות ואז בעצם העלות היומית יורדת משמעותית ובתקציב שלך תוכל לשלב אפילו טיסת פנים מדי פעם

למעלה