צריך ייעוץ

DOV221

New member
צריך ייעוץ

ערב טוב.
אבקש לא לשפוט בבקשה
אני בחור חרדי בן 22 גר בירושלים, לומד בישיבה מוכרת במגזר, משפחה חרדית אבא שלי רב מוכר, אני ברוך השם התארסתי השבוע, וזה הסיפור שלי יום אחד כשהייתי בן 16 בחמישי בלילה הלכתי בגן העצמאות בירושלים והייתי עם גבר חרדי משם, לציין שלא היו חדירות רק נשיקות, מגע, ונגיעות. אני חרדי לכל דבר כמובן ולציין שאני לא מעוניין לעזוב את הדת, אבל אני מחפש את חוכמתכם לגבי יחסי מין עם אישה, בחיים לא הייתי עם אישה בחדר לבד אני חושש שלא אצליח לתפקד בעיקר בגלל הניסיות שהיו לי. (אני לא פוסל ניסיונות כאלו בעתיד) אני מחפש כדור או אמצעי שיכול לעזור לי עם אישתי לעתיד משהו שלא יפגע בזרע או בגוף.
קודם כל אודה לכם על העצות, שנית אני מבקש לא לשפוט אותי היה לי קשה מאוד לבוא ולפתוח את הלב ככה.

DOV221 היקר,

אתה ציינת פעמיים שאתה מבקש שלא לשפוט אותך, האמן לי שאין בי כלל את המקום הזה. כל כך הרבה אנשים מתמודדים עם קשיים בתחום גם כשהם לא מרקע חרדי כמו שלך. לצערי, גם היום, בטח בימים שאני עברתי את התהליך, החברה עדיין לא קיבלה בצורה מלאה. יחד עם זאת, השינוי החברה הולך ומתרחב ויותר אנשים ומגזרים נוטים לקבל את האוכלוסיה הגאה.

איחולי על האירוסים! אני מקווה שהזוגיות תסב לך אושר ושביחד תצמחו כזוג אשר תומך ומרים אחד את השניה גם ברגעי קושי ושתדעו הרבה שמחות.

ציינת שאתה לא מעונין לעזוב את הדת. יש הרבה אנשים שחיים אורך חיים דתי וגם מממשים את הצרכים המיניים שלהם במגוון אופנים שונים. זה לא בהכרח סותר אחד את השני. אבל חשוב שאתה תחשוב עם עצמך כיצד היית רוצה שחיי הזוגיות והמיניות שלך יראו. תזכור שגם טבעי שמה שאתה חושב כיום עוד ישתנה בעתיד, אז הרשה לעצמך לאפשר לעצמך לחשוב על הנושאים, להיות גמיש ולחשוב איך אתה פועל בצורה הנכונה ביותר גם עבורך.

החשש מביצוע במיטה מאוד שכיח, בטח ובטח בהתנסויות הראשונות. אני לא בטוח שיש קשר לאותה התנסות שציינת בגן העצמאות. ניתן לקבוע תור לרופא אורולוג אשר יתן יעוץ רפואי. יחד עם זאת, נראה לי הכי טבעי ללמוד את המיניות שלך לבד ושלכם יחד תוך התנסות. טבעי שעם הזמן תדעו מה מרגש אתכם ונעים לכם יותר: מבחינת תזמון, לבוש, מגע ופרקטיקה. בכל זוגיות אין מנוס מללמוד את הדברים הללו. לפי הרקע שלכם, אני מניח שגם לכלתך אין נסיון רב בתחום, כך שאתם במקום שווה. זה בסדר לשתף אותה וגם לשאול אותה אם נעים לה ואם יש משהו אחר שהיא היתה רוצה.

בברכה, מיכאל

יש עם מי לדבר - קשב ומידע לקהילה הגאה
ימים א'-ה' בשעות 19:30-22:30 בטלפון 03-6205591, בוואטסאפ 058-6205591
בדוא"ל: [email protected] במערכת צ'אט מאתר האגודה למען הלהט"ב (בשעות פעילות הקו) https://www.lgbt.org.il/yesh

א דקל

New member
הכי לא שופט אותך

מאחר וגם לי היו התנסויות עם בנים לפני הנישואין (אתה מוזמן להציץ בבלוג שלי, ובמיוחד בסדרת 'התבגרותי המינית בישיבה התיכונית' ולקבל מושג למה הכוונה http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/adekel).
חרדת ביצוע תמיד יש, גם לסטרייטים, ואני יכול לספר לך שלמרות שרוב הסקס טוב, לצערי יש גם מקרים שלא עומד או לא הולך והסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות (ולא קשורות דווקא למשיכה מינית).
היום יש ב"ה תרופות ותכישירים שמשפרים את הזקפה ללא פגיעה באיכות הזרע (ויאגרה, למשל, אבל יש גם תכשירים פחות אגרסיביים).
במידה ותרצה לשמוע עוד או להתייעץ (כחבר, לא כיועץ מומסך), אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה!

למעלה