צריך יעוץ...בקשר לפיטורין שלא כחוק

chereitan23

New member
צריך יעוץ...בקשר לפיטורין שלא כחוק

שלום. שמי חסוי כרגע -עבדתי בדיוטי פרי-ג'יימס ריצ'רדסון עד יום חמישי שפוטרתי. פוטרתי על המקום-למרות שלא גנבתי או עברתי על החוק-המנהל "תפס" אותי קורא מאחורי הקופה-ונכנסו אנשים לחנות (למתמצאים במקום-חנויות הקצה-השרוולים). מיד אח"כ הגיע מנהל משמרת ואז המנהל בצורה מגעילה ומשפילה ליד כל האנשים אמר "אני לא צריך אנשים כאלה בריצ'רדסון-תעיפו אותו". אני בן אדם שלא עשה בעיות.ביצעתי את העבודה כמו שצריך, ולא בקטע של שחצנות-אני יודע שאהבו אותי-גם שאר הקופאים וגם סגני מנהל משמרת. אז-אחת הבעיות זה פיטורין על המקום-ככל הידוע לי-חייבים לתת לי התראה מראש. בנוסף אני רוצה לשפוך אור על מה שהולך בחנות שהתדמית שלה כ"כ נוצצת-אז אני הולך במפורש לתבוע את העסק-בגלל היחס-שאחת מדוגמאותיו-הבאתי פה.וגם הייתי רוצה לפרסם את כל מה שעובדים עוברים. החל מהקללות וליכלוכי פה מצד המנהל ועד העלמת מס. עוד שאלה שאני הייתי רוצה לקבל תשובה-האם העסק חיי לפי חוק לתת לי פירוטי שעות עבודה-אם אני אבקש?או שאני יכול לא לנסות אפילו? כי אם אקבל יעוץ הולם,אני בטוח שיש לי עילה מוצדקת לתביעה. אודה מאוד אם אקבל תשובות ה או באי מייל[email protected]

שלום לך../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע על סיבת פיטורייך. מאחר שהפורום עוסק ביחסים בעבודה. לא נותר לי אלא לתמוך בך ובמאבקך. לגבי שאלות שקשורות בדיני עבודה. תיפנה בבקשה לפורום דיני עבודה.
בעבודה הבאה
.

לדעתי, ניתן לתבוע אותו גם על דבריו

לך על יד אנשים אפשר לתבוע אותו. גם אם זה מקרה בו הוא יכול לפטר על המקום שייקרא לך לשיחה ב-4 עיניים, ולא יעשה זאת בפומבי.

למעלה