צריך יעוץ הציעו לי עבודה

annnon

New member
צריך יעוץ הציעו לי עבודה

הציעו לי עבודה כמפתח ווב ב400 ליום, אני פונה לפורום כי אמרו לי שזה סכום נמוך מדי למתכנת, אני רגיל לתשלום פר מערכת או אתר אני לא יודע איך מתכנת עובד שכיר.
העבודה בעקרון תהיה בניית אתרי תדמית ודפי נחיתה. יכול להיות שגם יבקשו ממני לבנות גם חנויות וירטואליות וכדומה.
לי נשמע שמי שהציע לי את זה חושב שאני פראייר.
כמה לדעתכם צריך לשלם למתכנת ווב שכיר (כמו שתיארתי).

N0

New member
למרות שאפשר לפרש את השכר החודשי

לשכר לפי שעה או לפי יום בד"כ משכורת של שכיר נקבעת לפי שכר חודשי.
אם נעשה חישוב עם השכר שנתת נגיע ל 10,000 ש"ח בחודש.
עכשיו יש גם שאלה אם זה ברוטו או נטו. אבל בכל מקרה מדובר על שכר למשרת מתלמד\צעיר.
&nbsp
לא יודע מה הרקע הטכני שלך אבל רוב הסיכויים שאם היית צריך לשאול את השאלה הזו ולנסח אותה כמו שניסחת כנראה שאתה עונה על ההגדרת תפקיד (אחרת היית יודע כמה לדרוש וכמה מגיע לך ואיך לדבר על שכר ).
השאלה היחידה שנשארת היא האם באמת הוצע לך תפקיד כשכיר (משרה מלאה לתקופה ארוכה תשלום לביטוח לאומי הפרשה לפנסיה חופשות וכו') כי יש הבדל גדול בין עבודה כשכיר לבין עבודה כפרילנס מבחינת התנאים ולכן השכר פר שעה או יום לשכיר נמוך יותר אבל התנאים הסוציאלים ורצף העבודה מפצים על זה
&nbsp

annnon

New member
10 אלף בחודש, זה אכן מה שאמרו לי על משכורת למתכנת שכיר מתחיל

.
זו לא משרה מלאה ואלא שהציעו אותה ,נראה שגם הם לא ממש יודעים מה שהם מחפשים, מה שהם רצו לפרסם זה מתכנת php,css,asp,mysql ועוד זרגון העתק הדבק שהם לא מבינים בו ובא מתחת להגדרת "בונה אתרים".
מה שהם רוצים זה מישהו שיצור את הדפי נחיתה\אתרי תדמית מטמפליטים מטימפורסט...לא משהו שדורש ידע נרחב בתכנות.
תנאים זה יצתרך לכלול נסיעות ואת שעות הנסיעה, אני מניח ש8 שעות עבודה או 10 (האם ל10 שעות עבודה זה עדיין נחשב שכר מתחיל?). כמובן שביטוח לאומי וכדומה כלול.
איך אני מסביר בצורה דיפלומטית שגם על השעות נסיעה צריך לשלם (שעתיים הלוך שעתיים חזור ומ8 שעות זה הפך ל12 פלוס בחילה מהנסיעות), אני מניח שיש כאן אנשים שהציעו להם עבודה דומה יכולים ליעץ לי (אפשר גם בפרטי).
אני לא רגיל להיות שכיר.

N0

New member
שעתיים נסיעה ?

מה אתה גר בשטחים ?
תמצא עבודה יותר קרובה או תעבור לגור ליד העבודה.
לא מקובל לשם לך על הזמן שלוקחת לך הנסיעה.
מעבר לזה מבחינת החוק יש מגבלה על עלות הנסיעה בתחב"צ שצריכים להחזיר לך ככה שגם לא בטוח שאת כל העלות של הנסיעה תקבל חזרה אבל זה תלוי במקום שאתה עובד בו.
&nbsp
אתה יכול להסביר להם בצורה דיפלומטית אבל לא נשמע שיש לך הרבה מקום למיקוח.
נשמע כמו תפקיד יחסית פשוט שאפשר למצוא אליו עובדים כמו זבל. אפילו אם אתה עילוי בתחום לא נשמע שזה מקום שישים לב לזה וכנראה שהשיקול היחיד שלהם למצוא מישהו זה מישהו שיסכים לתקציב שלהם.
כמה "מפתחים" יש להם בחברה ? יש לך משהו ללמוד שם מעבר לאיך להתנהל במשרד ?
אם לא וכסף לא לחוץ הייתי מוותר על זה משקיע יותר בעבודה על פרוייקטים קוד פתוח ולמצוא משרת מתלמד שאשכרה דורשת תכנות (בהנחה שזה הכיוון) התנאים בהתחלה לא יהיו יותר טובים אבל לפחות תלמד הרבה ואחרי שנה אם אתה טוב כנראה שתוכל למצוא עבודה יותר רצינית או לדבר מחדש על התנאים שלך.
אם כסף לחוץ אז 10,000 שקל בחודש זה לא רע, ותמיד אפשר לעזוב כשמוצאים משהו יותר טוב
&nbsp

FreeSoft

New member
שכר עבור נסיעות

נקרא "ביטול זמן" בהגדרה. משולם בד"כ לעובדים שאין להם תחליף זמין וקרוב. שכר ביטול זמן לא בא ע"ח החזר נסיעות.

קרמיט524

New member
זה ברוטו אודר נטו?

חישוב שכר לעובד זה סוג של מדענות טילים. בעקרון כדי שאתה לא תצא פרייר בתור שכיר אתה צריך לא רק לדאוג למה שתכלס עובר לך לחשבון הבנק בסוף החודש אלא גם לפרטי הפנסיה והזכויות הסוציאליות, תשלום עבור שעות נוספות, הטבות, מספר שנתי של ימי חופשה ועוד המון מקומות שהמעביד יכול להתחכם אתך עליהם כך שבסופו של דבר אתה תצא פיתה.
הייתי ממליצה לך להתייעץ פה באחד הפורומים של עסקים וקריירה פה בתפוז. מסתובבים שם כל מיני עורכי דין וחשבי שכר שיכולים לעזור לך.

למעלה