צריך יעוץ לגבי תחילת הטיול

hemmen

New member
צריך יעוץ לגבי תחילת הטיול

אני טס בעזרתו יתברך בעשירי לנוב', בהתחלה חשבתי לנחות בבואנוס לעלות לאיגווסו לחזור לבואנוס לתפוס טיסה לאשוויה ולהתחיל להצפין- אני רוצה לעשות הרבה טרקים ולראות עיירות, ( בלי קשר גם מחפש שותפים...). כמה סיבות למה זה נראה לי. 1: אני לא כ"כ מעוניין להגיע בפבואר לקרנבל אלא רוצה להמשיך לבוליביה ופרו אחרי צילה ככה שאני בעצם מתחיל מהדרום ועולה לאט לאט ואין לי צורך בנסיעות ארוכות מדי. 2. אני אהיה באושוויה בדיוק בתחילת העונה ככה שהאזורים התיירותיים לא יהיו עמוסים מדי, ובתקווה לא תהיה בעיה למצוא מקום בגסטהאוסים. לאחרונה חשבתי שאולי עדיף מבואנוס לסוע באוטובוס לברילוצ'ה , להדרים עד אושוויה ואז לתפוס טיסה לבואנוס ומשם להגיע לבוליביה. היתרון העיקרי של הדרך הזו הוא האקלים. בקיצור אני צריך לדעת מה גובר? שיקול השינוי במז"א בין אמצע- סוף נוב' לעומת סוף דצמבר תחילת ינואר בדרום. או השיקול של עומס תיירים. האם זה נכון שבתקופות עמוסות אין מקומות לינה בכלל וצריך לשון בקמפינג? האם ההבדל במז"א קריטי. האם בתחילת העונה יש הרבה שמורות סגורות שיפתחו רק לקראת אמצע העונה ואני אפספס אותן במידה ואחליט להדרים בטיסה ואז להצפין? האם יש אולי עוד שיקולים שלא לקחתי בחשבון? תודה על העזרה....

natyh

New member
באמת מוזר

הנה ההודעה שלך חזרה כנראה שעשו גיבוי ברגע ששלחת את ההודעה כששאלת חיפשתי ולא מצאתי אותה בשום אופן והנה חזרה

למעלה