צריך כמה שיוצר אינפורמציה על "מדעי המחשב"

gilme

New member
צריך כמה שיוצר אינפורמציה על "מדעי המחשב"

אני מעוניין להירשם לטכניון למדעי המחשב, לכן אני שוקד על פסיכומטרי ושיפור בגרות.. 1. מישהו יכול לתת לי מידע מקיף מה לומדים, ומעבר לכך - באיזה תפקידים ניתן לעבוד בסיום התואר? 2. מאוד מושך אותי מקצועות יוקרתיים כגון מקצועות ההנדסה. הבנתי חד וחלק גם ממרצים בטכניון ביום פתוח שהיום אף אחד לא בוחר בהנדסת מערכות מחשב, אלא במדעי המחשב. למרות שזה לא מהנדס, ולמרות שזה רק 3 שנים, ולא 4 - האם זה נחשב יוקרתי? האם הביקוש להכשרה מסוג זה ימשיך כמו זה שהיום? תודה.

vinney

Well-known member
תבדוק בבקשה בשאלות הנפוצות

לגבי מה יהיה עוד 4 שנים כשתסיים את התואר - אף אחד לא נביא, כך שא אפשר להבטיח לך שום דבר. המצב בשוק כרגע הוא טוב, אבל המיתון באופק, ויכול להיות כשתסיים את הלימודים המיתון כבר יסתיים, והמצב בשוק יהיה אף טוב יותר. ויכול להיות שנהיה בשיאו של המיתון ותחתום בלשכה שנתיים. הכל יכול להיות. לגבי מהנדס או לא מהנדס - יש ויכוח מאוד סוער על כך בפורום סטודנטים. התמצית - מהנדס זה מקצוע, ומי שעובד בהנדסת תוכנה הוא מהנדס בין אם עשה תואר במדעי המחשב או בספרות אגנלית. מי שלא עובד בהנדסת תוכנה אלא שוטף רצפות עם תואר בהנדסת מערכות גרעיניות שלו, יכול לקרוא לעצמו מהנדס עד מחרתיים, תואר בהנדסה עדיין לא עושה אף אחד מהנדס.

למעלה