צריך כמה שירים שאני לא מוצא כבר הרבה זמן...

צריך כמה שירים שאני לא מוצא כבר הרבה זמן...

פו איסה מנה השיר הראשון שסרנגה שר במחרוזת שהוא שר בה גם epsaha adika navro וגם teleftoe vradi mou אנה פו גמומה פלימנו שסרנגה מבצע... משתוללת בחוץ... סטלוס ואורן חן מבצעים שיר המן המן סטלו נראה לי ככה קוראים לו... מונו אסי שאני לא מוצא וזהו בעיקרון אודה למי שיוכל להשיג לי אותם...

ליאור153

New member
תשובות

אנה פו גמומה פלימנו-זפריאס מלאס משתוללת בחוץ(קנה פוס ד'ן אנקוס)-דימטריס קונדולזוס המן המן-חאריסטוס דנטיס מונו אסי-מנוליס אנגולופולוס הראשון נשמע לי מוכר

ZILEVO1

New member
אתה מתכוון לשיר הזה אחי

אקסו אפ-אדיקו קי אפו קאקיה גינקה אפטה טה דיו מי קטסטרפסאן סטי זואי קא קו-קאי אךךךךךךךך קי קו-קאי מא דאן פיראזי- קאלי קארדיה אקס- אפ-דיקו קא -ביבא בר-פאדיה
אם כן אז אני אעשה חזרות ומחר נשיר אותו יותר יפה

ZILEVO1

New member
איפה אתה אחי יש לי בשבילך שיר שאתה מחפש../images/Emo13.gif

וטוב זה מתחיל ככה טן ננה נה נה נה נהנהנה טנה נה נה נה נה נה טמנם טמנם טמנם נם נם ..................כמובן עם האורגן ובוזוקי תראה אני לא מתיימר להיות שלומי סרנגה אבל בכל זאת
אפס -קאסה אדיקו נא ברו- אנטרופוס נא מי-ניוסומנה מא-דסטקוס דאן בריקה פאנו סטיס- טוסס מו פליגס אהההההה אההההה קא-לאס פליגאס מאניקסאמה קא גלאסמנוס בריקה קאניס דא-לניוסאס -טון פונו מוווו מא דאן ביארזי אסטי אינה טי נא- גאני קאן טוס- בוריטיסה-קאלה-לי טוס טא טוס אפיסו סטו תאו גיא- נא טוס-קריני ועוד הפעם ...........טאאא טוס אפיסו סטו תאו גיא-נא טוס- קריני טוב זה פחות או יותר....אולי אפילו פחות
זה מה שאני יודע לשיר
אני אשמח אם אתה תכתוב ותשיר נכון את המילים אני יודע שעשיתי סלט גזר אבל לא חשוב ככה לומדים לשיר

ZILEVO1

New member
זה לא פייר שאף אחד לא מפרגן ומעודד אותי../images/Emo13.gif

ZILEVO1

New member
פו איסה מנה-זה שיר מאוד נדיר של קזנדזידיס

ראשית תודה על העידוד אחי,סוף סוף יש לי מעודד אחד. אי אפשר למצוא אותו בקלות,מה קרה לך
לעומת זאת מונו אסי של אגלופולוס(או "נזכר אני במבטך"
) הוא לא נדיר בכלל.מה קרה לך
חוצמזה אני בטוח שיש לך אותם...אבל,אתה יודע מה אחי..תמשיך כך זה בסדר

../images/Emo7.gif אכזבתם אותי...

ביקשתי כמה שירים לפני שבוע ואף אחד לא טורח לעזור...

למעלה