צריך לאפס ת'משחק לערן

mishi2007

New member
צריך לאפס ת'משחק לערן

את מנהיגי העולם אני שחקן חדש וזה משעמם כבר אני רואה דירוגים עם טריליוני כוח אני בחיים לא אגיע לשם צריך לאפס ואז כולם יהיו שווים ככה יהיה יותר טוב תאמין לי יהיו יותר מלחמות והכל.

victor27

New member
שאלה

סבבה נאפס ובעוד שנה אחרי שהשקעתה שנה שלמה בלפתח את המדינה שלך ואת הברית שלך יבוא משתמש mishi2008 וירשום את אותו דבר מה אז? השחקנים שכרגע שולטים במשחק התחילו באותו צורה וגם הם חשבו בהתחלה שאי אפשר לצמצם את הפער במשחק דפדפן מהסוג הזה תמיד יש חדשים ותמיד יותר קל לאפס מאשר להגיע למעלה לאט לאט מניסיון אני יכול להגיד לך תמיד יש שינוי בצמרת אף אחד לא נשאר שם למעלה לתמיד וזה כל האתגר במשחק

hakim

New member
../images/Emo45.gif

בליבי הייתי רוצה איפוס אני מדבר עם ערבים רבים וגם מרגל בחלק העליון של הטבלה ומסתבר שהרוב המאיה עם מעל 50 מיליון אזרחים (ראיתי כאלה עם כמעט 100 מיליון ) . אם עושים חשבון פשוט , מאוד קשה "להדביק" את הקצב שלהם ואם להיות ראלי אפילו לא אפשרי ! לדעתי גם אם יהיה איפוס המצב יהיה דומה מאוד בעוד חצי שנה , הבעיה הגדולה של הישראלים היא : המספר שלנו מאוד קטן ואנו לא משתפים פעולה או מקריבים מכוח המדינות שלנו . לגבי המספר הקטן של הישראלים , זוהי עובדה שאין להתכחש אליה שרק בעלי האתר ואנחנו יכולים לבצע שינוי ע"י גיוס מאסיבי . לגבי בעיית השיתוף , בעיה ישראלית מוכרת . אני מניח שתתקלו בזה שתתבגרו . ואני עדיין אופטימי עמי

freesoul21

New member
עמי תפסיק להיות אופטימי

מנהיגי עולם מתתתתת. נ.ב: ויקטור בבקשה תוריד את הפרסומות בהתחלהההה, זה ממש מעצבן, למרות שזה פעם ביום.

victor27

New member
כמה מדינות יש לך?

מותר להחזיק יותר מאחת אני מצפה לתשובה כנה

freesoul21

New member
3

אבל רק 1 בחוץ(וגם זה בגלל חדשות עולמיות) בגלל שאין כל כך מה לעשות במשחק עם דגל ישראלי

hakim

New member
אני רק במדינה אחת עם דגל ישראלי

בשאר יש לי שקט , עם דגל ערבי . בישראלית ... כל היום מאיימים עלי שולחים משפטים. אני מניח שישמידו אותה אני אפתח עוד מדינה ערבית במקומה . דוגמאות : __________________________________________________ מנהיג המדינה KSADARK #90783 שלח לך את ההודעה הבאה: Do you remember me? I Will break your country final I promise YOU __________________________________________________ Another problem Tec will shatter in your country THE GAME OVER HAHAHAHAHA

thesharkman

New member
רק רציתי להגיד שהמשחק הזה שונה ממצ

ובגלל זה גם מהווה קושי יותר גדול מה שגם שהוא לא בדיוק מסודר כמו שצריך מה שעוד יותר מוסיף לקושי.... נ.ב ועמי צודק, הריי בחיים לא נגיע לרמה שלהם מבחינת הקרבה, הם זורקים את הכוח שלהם על כל דבר שזז וזה לא מפריע להם אנחנו יותר מחושבים ומחפשים הזדמנויות בשבילהם זה להתאבד עם כל הכח במיוחד שיש להם גב ענקי

yaronr11

New member
הפתרון הכי טוב

לפתוח מנהיגי עולם 2, למפקד צבאות יש 2 עולמות רגילים, עולם אחד מוגבל בזמן וטורניר... למה מנהיגי עולם לא יכול לקבל עוד עולם???

למעלה