צריך לאפשר לכח בינלאומי...

uhatotah

New member
צריך לאפשר לכח בינלאומי...

צריך לתת לכח בינלאומי להיכנס למדינה תחת ידיעה ברורה שאנחנו השולטים, וזאת ע``מ שיראו את מעשיי הערבים, ואז אחריי שיראו את המעשים צריך לכבוש צחדש את השטחים שלנו

שהאום יבוא

אני בעד שהאום יבוא ויחליט האם הכיבוש שאתם עושים לנו מוצדק. האום יהפוך אותנו למדינה

uhatotah

New member
אתה לא מבין

אתה לא מבין, אם היינו רוצים כבר מזמן היינו באמת כובשים את מה שלא שלנו, שרני אומר לא שלנו אני מתכוון לסוריה ולבנון, על סיני ויתרנו בשביל השלום, יותר דברים כאלו לא יקרו

בופאלו

New member
תפסיק לבכות

תחת כיבוש שטויות אין לך מה להגיד ברצינות אז על תדחף מי מפרנס אותך אף אחד לא אשם שאתה עובד בזבל אתה יכולתה ללמוד אף אחד לא אשם שאבא שלך העדיף רוב על השכלה בנתיים יהודים מגינים עליך תאר לך מה יעשו לך הערבים אם הם ינצחו אתה בעינהם בוגד אז שב בשקט ותגיד תודה שהיהודים מרשים לך לנקות את החרה שלהם

ירמיהו

New member
בולשיט

לא להכניס לכאן שום כוח זר, ראיתם איך המצרים גירשו את האו``מ לפני מלחמת ששת הימים, ראיתם שבלבנון לא מפריע לחיזבאללה שיש שם או``מ, ןראיתם שחיילים מכוח האו``מ ההודי לאחרונה מכרו נשק ותחמושת לחיזבאללה... וגם כוח או``מ צפה וראה את מעשה החטיפה של 3 החיילים ולא הזיז אצבע. שום כוח בינלאומי, אם להכניס לכאן כוח כזה או אחר אז אך ורק אמריקאים, אני סומך רק עליהם (לא משנה שהם נאיבים יותר מאיתנו)

למעלה