צריך לבחור חתימה

°AmandA°

New member
צריך לבחור חתימה../images/Emo70.gif

שירשור החתימות ירד למטה והוא מסרב ליקפוץ אז פתחתי הודעה חדשה! אז ככה... צריך לבחור איזה חתימה לעשות! יש כמה אפשרויות: 1. פורום ג'סטין טימברלייק (808)-
i'm lovin' it
2. it's feel like somethin' heating up can i leave with you? i don't know what i'm thinkin' bout, really leaving with you פורום ג'סטין טימברלייק (808) 3. talk to me, boy פורום ג'סטין טימברלייק (808) 4. it's feel like somethin' heating up can i leave with you? ג'סטין טימברלייק-808 5. גם אני בפורום ג'סטין טימברלייק-808 6. גם אני מכור/ה לג'סטה
- פורום ג'סטין טימברלייק 808 זה האפשרויות שרשמנו בשירשור הקודם אז אני מציעה לעשות הצבעה כל אחד ירשום את המספר של החתימה שהוא אהב והחתימה בעלת רוב הקולות תהיה החתימה שנרשום... או שכל אחד ירשום את החתימה שהוא אהב ולא נרשום כולנו את אותה חתימה... מה אתם מעדיפים

SivAn 4u

New member
אממ...

אהבתי את 1 ו6 אבל עדיף שכל אחת תירשום חתימה אחרת...

CrAzZy In LoVe

New member
אמממממ......

טוב...... אני אהבתי את 1 את 3 את 4 ואת 5....?! אז מה החלטתם
מה מוסיפים?? אה ודרך אגב אני אומרת שכולנו נעשה את אותה חתימה..... כי ככה זה יהיה יותר מגניב.... יענו כל מי שבפורום של ג'סטין צריך לשים ת'חתימה הזאת ולכולנו יהיה את אותה חתימה!! אבל תעשו מה שבא לכם........!!

Emily ©

New member
לדעתי-../images/Emo101.gif

פורום ג'סטין טימברלייק.808
אתם, אני וג'סטין.
פורום 808.
Justin (808) Timberlake בלעכס.

jenngirl

New member
ני אהבתי את 6...ממכר ../images/Emo6.gif

לדעתי הכי יהיה יפה אם כל אחת תעשה משהו שונה, ומקסימום 2-3 בנות ירשמו אותו דבר בחתימה.
מסכימות

למעלה