צריך להירשם לספריה או שהשימוש חופשי ללא רישום

flutter girl

New member
../images/Emo207.gif שאלה לגבי המערכת...

אני מצרפת תמונה של המערכת שלי מיום שני... קראתי פה הסבר לגבי השעות (וגם ציינו את זה בפנינו ביום אוריינטציה), ככה שאני מבינה ששלושת השעות הראשונות הן בעצם שני שיעורים של שעה וחצי. אם זה ככה, כמה שעות זה 4 השעות האחרונות? כי לפי ההגיון, זה גם שני שיעורים של שעה וחצי. האם זה משום שבמערכת, השעות של הבוקר טיפה שונות משאר שעות היום, וכדי שזה יסתדר באופן הגיוני היו צריכים לקרוא למבוא 3 שעות ולחוזים 4? תודה מראש...

../images/Emo122.gif מה../images/Emo35.gif

בכל אופן בבוקר מתחילים ב8:30 ומסיימים ב10:00 עגול. שאר השיעורים מתחילים ב"ורבע" ומסתיימים ב"רבע ל..." (שעה וחצי כ"א) - למעט שיעורים מאוחרים שהרבה פעמים המרצה בתאום עם הסטודנטים עורך מ18:00-19:30 כדי שיוכלו לסיים מוקדם (הערת מערכת: גאד דמיט על השיעורים בשעות האלה9

אם..

אם המרצה עושה את השיעור בשעה עגולה במקום בשעה ורבע (נגיד: 10 ורבע,12 ורבע...וכ'ו..) אני אדע על זה מראש...נכון?

flutter girl

New member
לא הבנתי מה לא הבנת../images/Emo3.gif

אמרתי שאני יודעת איך המערכת עובדת מבחינת שעות, אבל אם גם מבוא לכלכלה וגם דיני חוזים הם שני שיעורים של שעה וחצי כל אחד, למה מבוא לכלכלה רשום בתור 3 שעות ודיני חוזים כ-4 שעות? בעצם כשרשומות במערכת שעתיים, הכוונה לשיעור אחד של שעה וחצי. אז למה מבוא לכלכלה זה רק 3 שעות?

אליהו ד

New member
מבוא לכלכלה זה לא שני שיעורים של שעה וחצי

אלא נגיד מ11:15 עד 13:45 או מ14:15 עד 16:45

למעלה