צריך להנציח את שלום חנוך

shahar12000

New member
צריך להנציח את שלום חנוך

הוא אחד הזמרים הגדולים שהיו איי פעם בארץ. וגם אומן ויוצר בפני עצמו.

הָדָר

New member
תגובתי מכוונת לפותח השרשור,

לא ירדתי לסוף דעתו בנוגע להנצחה.

shahar12000

New member
תגובה ל.. צריך להנציח..

מדוע צריך להנציח את שלום חנוך ?! שלום חנוך הוא כידוע אחד הזמרים והאמנים הגדולים בישראל, אך לא רק... לשלום חנוך יש השקפת עולם מעניינת, יש לו אמירה חברתית ופוליטית, אשר ראויה להערצה ! למרות ששלום לא מדגיש ומפיץ את דעותיו ברבים, הוא לא מתבייש להשחיל שירים ואמירות נגד המלחמה וההרוגים, גם נגד הנהירה אחרי העושר וה"כסף הקל". ונגד ההליכה העיוורת אחרי מצביעים ואנשי צבא. שלום הוא ננקונפירמיסט במסווה של איש זמר ואמנות מיינסטרימי. צריך להקשיב היטב, לא רק למוזיקה, אלא גם לתוכן של ומילים, ולהסיק מתוכן את מה שצריך להסיק.. נ.ב. גם מאיר אריאל היה בעל סגנון חשיבה דומה, אם כי סגנונות היצירה שלהם, והקריאות הפומביות היו שונות. בברכה, יום טוב וללא כיבוש. שחר הלינובסקי, יליד ק.משמרות

leonora77

New member
תגובה לתגובה ל.. צריך להנציח

אוקיי. כולם מסכימים שהוא יוצר / אמן / זמר נפלא. אבל מה זאת אומרת להנציח? למה אתה מתכוון? ועוד שאלה.... נולדת בקיבוץ משמרות? אז אתה מכיר את שלום? ואת מאיר אריאל היכרת גם? שתהיו לי בריאים ל.

N a V e

New member
אגב,לאחרונה

להפתעתי הגמורה שדעותיו המדיניות של מאיר אריאל היו זהות לאלה של שלום חנוך והוא היה תומך במפלגות השמאל. יש לכם מושג אם זה נכון ?

Poogy In A Pita

New member
כן זה נכון

גם אני הייתי מופתעת בהתחלה משום מה הייתי בטוחה שמאיר אריאל הוא כמו אריאל זילבר שהן ימניות אבל מאיר שלנו היה שמלאני

למעלה