אני ממש חושבת שיקירתנו דינה
לא חושבת שאם תשב עוד חצי שעה בחודש באוהל המחאה, גלעד יחזור. אני חושבת שהיא פשוט הבינה שמכל השטויות המטורללות שנעשו כאן בשלוש השנים האחרונות, זוהי האלטרנטיבה הכי אינטיליגנטית לאזרח הפשוט שמעוניין לתרום. לדוגמא, אם הייתי לוקחת חלק לפני 20 שנה בפעילות למען רון ארד, על ידי תליית בלון כחול בסלון ביתי, או מדליקה קטורת בככר רבין, והייתי שומעת עכשיו שבאותו זמן ממש היה גם אוהל מחאה מול בית רה"מ, הייתי מרגישה שאני מפגרת פיגור שיכלי עמוק ביותר, ושהיתה בידי הבחירה להשתתף (ובעיקר ולתגבר) פעילות ראוייה, אך בחרתי בעשייה מפגרת. בנוסף, את מתעלמת מכך שעליזה אולמרט הזמינה לביתה רק את אנשי האוהל ולא את נגני הגיטרות מנתניה, את המטיילות בעקבות השמש בדרום, או את מדליקי הקטורת בתל אביב. היא הזמינה אותם בשביל לציין שהישיבה מולה מעיקה עליה!!! גם קראתי שמופז אמר אתמול לנועם: "אל תרפה מממשלת ישראל, משריה ומחברי הכנסת". מעניין, אבל הוא לא המליץ לו לתגבר את המשמרת בצומת צמח, או להגדיל את מספר הצועדים בצעדת יוקנעם. אבל מי צריך את מופז בשביל להבין מה היא הכתובת הנכונה והיחידה לעשייה? אוהל המחאה הפך לחלק מהנוף, בעיקר כי הוא מאוייש מאז הקמתו בשני אנשים ולא מאתיים!!! וזאת, כי 198 אחרים רצים למעברים בעזה, מפגינים מול הצלב האדום, עושים תערוכות אמנות ויתר השטויות המוכרות לכולנו. הרי א-פ-י-ל-ו ליבמן כבר מבין היום (אחרי 3 שנים של המלצות לכתיבת שירים ויתר השטויות) שהכתובת היא רק ירושליםאז מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה?