צריך להפסיק לשחק בקקי !!!

dariayaari

New member
צריך להפסיק לשחק בקקי !!!

אנשי הפורום היקרים!! 3 שנים משחקים בקקי, והיום עם הקמפיין החדש, ממשיכים לשחק בקקי. בואו תרשמו למשמרות בירושלים, פעם בחודש למשך שעתיים. תביאו את החברים שלכם, את ההורים שלכם, את הכיתה שלכם, אנשים מהרחוב.... מי מוכן להצטרף?

נגיעוT

New member
יקירתי

ואת חושבת שמשמרות המחאה לא הפכו לחלק מהנוף בעיני מי שזה אמור להשפיע עליו??? סורי,בכלל לא בטוחה שזה מה שיעזר ואל תשאלי אותי מה כן,כי אני לא חושבת שהתכלס נמצא בידנו

יונה1

New member
אני ממש חושבת שיקירתנו דינה

לא חושבת שאם תשב עוד חצי שעה בחודש באוהל המחאה, גלעד יחזור. אני חושבת שהיא פשוט הבינה שמכל השטויות המטורללות שנעשו כאן בשלוש השנים האחרונות, זוהי האלטרנטיבה הכי אינטיליגנטית לאזרח הפשוט שמעוניין לתרום. לדוגמא, אם הייתי לוקחת חלק לפני 20 שנה בפעילות למען רון ארד, על ידי תליית בלון כחול בסלון ביתי, או מדליקה קטורת בככר רבין, והייתי שומעת עכשיו שבאותו זמן ממש היה גם אוהל מחאה מול בית רה"מ, הייתי מרגישה שאני מפגרת פיגור שיכלי עמוק ביותר, ושהיתה בידי הבחירה להשתתף (ובעיקר ולתגבר) פעילות ראוייה, אך בחרתי בעשייה מפגרת. בנוסף, את מתעלמת מכך שעליזה אולמרט הזמינה לביתה רק את אנשי האוהל ולא את נגני הגיטרות מנתניה, את המטיילות בעקבות השמש בדרום, או את מדליקי הקטורת בתל אביב. היא הזמינה אותם בשביל לציין שהישיבה מולה מעיקה עליה!!! גם קראתי שמופז אמר אתמול לנועם: "אל תרפה מממשלת ישראל, משריה ומחברי הכנסת". מעניין, אבל הוא לא המליץ לו לתגבר את המשמרת בצומת צמח, או להגדיל את מספר הצועדים בצעדת יוקנעם. אבל מי צריך את מופז בשביל להבין מה היא הכתובת הנכונה והיחידה לעשייה? אוהל המחאה הפך לחלק מהנוף, בעיקר כי הוא מאוייש מאז הקמתו בשני אנשים ולא מאתיים!!! וזאת, כי 198 אחרים רצים למעברים בעזה, מפגינים מול הצלב האדום, עושים תערוכות אמנות ויתר השטויות המוכרות לכולנו. הרי א-פ-י-ל-ו ליבמן כבר מבין היום (אחרי 3 שנים של המלצות לכתיבת שירים ויתר השטויות) שהכתובת היא רק ירושליםאז מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה?

יונה1

New member
אך למען הסר ספק

גם אני ממש לא חושבת שהישיבה באוהל תעזור. 100% של הלחץ או העדר הלחץ מצוי אך ורק בידיה של משפחת שליט! ראשי ממשלה נענו בעבר ללחצי הורי השבויים ומעולם לא ללחץ של דינות רותיות או יעלות. מה שאני מתכוונת זה שיש עוד אנשים שאכפת להם חוץ מלמשפחה, ולאותם אנשים יש בחירה בין לשבת בבית, לעשות שטויות, או לתרום שעתיים בחודש לעשייה אינטיליגנטית.

dariayaari

New member
אני עוד לא וויתרתי

אולי אולי אולי, אם יבואו עוד ועוד מתנדבים למשמרות, אם נמשוך לשם את "האש" בדרכים חכמות, אם נפעל לבד, אם נראה לנועם שאיננו מסכימים עם דרכו, אם לא נקבל אותו במחיאות כפיים - אולי אז יפול אצלו האסימון, והוא יבין שעליו "לשחק" עם ראש הממשלה, ולא עם החמאס!!! כי אם תשימו לב, נועם בדו שיח מתמיד עם החמאס, ולאו דוקא דו שיח ישיר. הוא מנסה להבין מה יגרום להם לעשות ככה וככה, ולפי זה הוא עושה ככה וככה.

dariayaari

New member
הוא מזכיר לי

את הסיפור הזה על אוטו שנתקע מתחת לגשר. הגיעו מהנדסים מכל רחבי הארץ, עשו חישובים, מדדו מדידות......עבר במקום ילד קטן, ושאל בתמימות: "למה אתם לא מוציאים את האויר מהגלגלים?!" זה נועם. עושה חישובים, מודד מדידות, ולא מבין שהדבר הכי פשוט ויעיל שעליו לעשות, זה לשבת לראש הממשלה על הראש.

dariayaari

New member
קרוב לוודאי שהם כבר מתכננים את סוכות

הרי צריך סיבה לעלות לירושלים. אז בטח יבנו סוכה ליד האוהל, או שהאוהל יהפוך לסוכה. עכשיו מתכננים את יום ההולדת הרביעי בשבי, זה כבר היה בתכנון לפני העצרת של 3 שנים. לנועם יש תוכניות לטווח ארוך.

נגיעוT

New member
רק אני לא מבינה?

מה הקשר של עליזה אולמרט לענין? מי שמחליט עכשיו זה ביבי נשוי לשרה לא שקראתי שהיא התבטאה בנושא מה זה עוזר לצטט את העבר?

יונה1

New member
לא מלי. את בחברה מאד טובה

מעל הכל, שלוש השנים הללו של התבוננות בנעשה נתנו לי להבין באופן מאד מוחשי עד כמה רוב הציבור לא מבין. את ממש לא יוצאת דופן. מאידך, יתכן שאילו היית מצטרפת להרצאה שנתתי לפני שבועיים, היית מבינה מעט יותר. לרוב הנוכחים שם זה קרה.

dariayaari

New member
מלי,

את כל הזמן אומרת שאף אחד לא יודע, שלא בידינו, וכו'. אם זה ככה, אז בשביל מה הפורום הזה בכלל שאת מנהלת אותו????

eerel1

New member
למעשה שתי שאלות

א. בשביל מה הפורום ? ב. למה את מנהלת אותו ?

נגיעוT

New member
הפורום נועד ליצור עשייה

לצערי שום עשייה עדיין לא הוכיחה את עצמה גם הישיבה באוהל עובדה-גלעד לא פה וז השורה התחתונה לי אין פתרון קסם-גם לך לא הלוואי והיה אני יודעת מה לא אמור להיות פה-ויכוחים מיותרים והשתלחויות באנשים

למעלה