צריך להתחשב במבוגרים...

שייכת

New member
צריך להתחשב במבוגרים...

כן הוא כבר זקן... תמיד הוא היה מפונק, לא ידע לעשות שום דבר לבד... ועכשיו כשהוא זקן זה הופך קשה יותר הדור החדש, הרעננים האלו רק גורמים לו להיראות מבוגר יותר, זקן. ובכל זאת, אני מרגישה כי אני לא יכולה לוותר עליו אולי כבר התרגלתי לפנק אותו להסתפק במועט שהוא יכול לתת לי... וזה לא שאני לא פוזלת לצדדים לא מחפשת מישהו מהיר יותר, חזק יותר... אבל מיד חוזרת בי... וחוזרת אליו עם אותם רגשות אשם... הלא הוא היה פה מאז ומתמיד הלא אני הבתולה שלו והוא הבתול שלי... הלא למדתי ממנו הכל והוא בשמחה לימד, כל עוד היה יכול... אומנם מידי פעם הוא נפל למשכב והרופא הסתכל בו במבט מלא סימפטיה ובי במבט של אמפתיה.. ביטוח בריאות עשיתי לו ופעם אפילו הברק פגע בו אבל תמיד הוא התאושש גם אם המחלה פגעה בראשו והוא לא זכר דבר מן העבר הוא חזר... אבל כל יום בחצות וחצי בדיוק הוא דורש את המנוחה שלו רוצה להיות לבדו... אז ברשותכם, אכבד את בקשתו ופשוט... . . . . . . . . . . . . אכבה אותו... את המחשב שלי, אלא מה?!

טאKילה

New member
wowwww.....שייכתתת..../images/Emo9.gif

מגניבבבבב גדול כבר חשבתי שהתחתנת עם זקן חחחחחחחחחחחח יאמי איזה יופי..חחחחחחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
נחמד שייכת הצלחת בסיפור המתיחה

שייכת}{ אהבתי לילה טוב מוניק

danistar

New member
חיי מחשב קצרים יותר מחיי חתול ..

אני חושב זה המכשיר האלקטרוני היחידי בבית שמתיישן במהירות .. אני כבר עברתי כמה דורות טובים של מחשבים ( הכל מהאטארי 400 היש והטוב דרך אפל ותואמי פי סי במהירויות שהיום נראות מצחיקות ) וכל הזמן הם רק מתיישנים המסכנים האלה . אני גם יכול לספר לכם שכאיש תוכנה גם שפות התכנות ומערכות ההפעלה לא מפסיקות להתחדש וזה כבר הופך להיות רצחני גם לנו הסיפור הזה ..

Mוניk

New member
וי דני השוואת בין החתול למחשב

חחחחחחח בבוקר חתולון יסגור איתך חשבון ומה אני אגיד שבשביל לעבוד מהבית אני צריכה מקינטוש וכבר היו לי שניים וואלה לא עומדת בקצב ככול שהלקוח דורש יותר קח המחשב דורש חידושים ואין לזה סוף שיט ואיך בא לי שוב מקינטוש חדש וזה יקררר עושה חושבים כדאי, לא כדאי לא יודעתתתתת די די לילה טוב דני}{ מוניק

חתולון*

New member
מוניק... בדקתי עם היועץ המשפטי ....

והוא מסר לי שבדברי דני הכוכב "אין לכאורה עבירה פלילית"......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

YYY אל תכבי את המחשב...

אפילו אם יזדקן תפיחי בו חיים כי אם תעלמי לבי
אהבתי יקירתיייייייייייי
איזה כייף שאת פה

למעלה