צריך לזרוק את נתניהו וטראמפ לאי בודד

evglev1

Well-known member
מנהל
לא זוכר. אבל מה זה קשור לדברי?
שגם הימין דרש מאולמרט ללכת הביתה למרות שנבחר ל-4 שנים וגם הימין הסתמך על סקרים לפיהם אין רוב לתומכי אולמרט והם אוכלים את אולמרט בלי מלח בבחירות אם יהיו. ולא רק אלא שגם ביבי ובנט ארגנו הפגנה בדרישה שאולמרט יתפטר בגלל הכישלון של מלחמת לבנון השנייה.

Harrington

Well-known member
מנהל
טעות. ביבי בחר להקים קואליציה עם מורשע בפלילים ובדוקאי שב"כ, כי אחרת לא יכול היה להגיע לשלטון. באותה מידה, יכול היה להקים קואליציה עם מפלגות רע"ל-מע"ל. במדינה דמוקרטית נורמלית, השרים מייעצים, או דורשים ורה"מ שוקל ומחליט. השרים, בכירים ככל שיהיו, אינם מאיימים, מציבים אולטימטום וכופים על רה"מ לציית להם, בטח שלא בנושא קריטי, כשרוב העם מתנגד לגישתם.
אגב מצחיק להתייחס לבן גביר כאל "מורשע בפלילים". על הנייר זה כמובן נכון. אבל מי שמסתכל במה הורשע, לא יוכל שלא לצחוק. חלוקת פלייארים למשל, זיכה אותו בהרשעה על סעיף טרור או משהו כזה. פשוט מגוחך.

Cranio

Well-known member
ואיך אפשר לסמוך על רה"מ ה-0 שלנו, כשכל מצורע וזב חוטם אומר לו מה לעשות ו"אין לו מילה בתרנגולת"*...?
סמוטריץ' אומר לו מה לעשות, בנגביר אומר לו מה לעשות, אשתו אומרת לו מה לעשות, בנו, הילד'ז, מפליק לו
ואומר לו מה לעשות וכעת גם טראמפ אומר לו מה לעשות.
גם הסמרטוטים שלו לא מאמינים לו אבל הם פוחדים לאבד את סיר הבשר ולכן הם שותקים וממשיכים להסמרטט.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי סומך על נתניהו?
ואיפה ראית שיעצתי לסמוך עליו ?
גם הסמרטוטים שלו לא מאמינים לו אבל הם פוחדים לאבד את סיר הבשר ולכן הם שותקים וממשיכים להסמרטט.
אתה אמרת שאני צריך להתבייש שאני סומך על טראמפ ולא על נתניהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
שניהם מזיקים לאנושות.
שניהם נבחרו על-ידי ציבור הבוחרים במדינתם. מתסכל, אבל עושה רושם שרוב הציבור, בכל אופן רוב ציבור המצביעים, לא שותף לדעתך. לא בישראל ביחס לנתניהו ולא בארצות הברית ביחס לטראמפ.

כמובן שאפשר לזרוק את כל תומכיהם לאותו אי בודד, אבל זה יהפוך אותי לאי הבודד הצפוף ביותר בהיסטוריה כנראה :). אולי עדיף לזרוק לאותו אי את אלו שמתקשים לקבל את תוצאות הבחירות הדמוקרטיות וממשיכים את הקמפיין שהשתמשו בו כדי שהנבחרים שנבחרו לא ייבחרו, כאילו זה עוד רלוונטי היום למשהו? כאילו, זה אותו ועוד כמה רל"בניקים ורל"טניקים קיצונים. נראה לי הרבה יותר יעיל :).

Cranio

Well-known member
לזבל, ככל שנוגע לי. נתניהו צריך לסיים כמו מילושביץ' בתלייה.

אתה יודע מה המשמעות בשביל שני המגלומנים להיות מבודדים בלי אפשרות להוציא סרטונים וציוצים שקריים
ובלי עדת סמרטוטים שמשרתת אותם ?
בשבילם זה יותר גרוע ממוות.

רוב הזמן נח

Well-known member
איך ביידן מתמודד עם מצב שאין לו אפשרות להצניח סיוע למחורבנים הפלשתינים? אני מקווה ששומרים על המסכן שלא יפגע בעצמו מרוב תסכול :-D

evglev1

Well-known member
מנהל
איך ביידן מתמודד עם מצב שאין לו אפשרות להצניח סיוע למחורבנים הפלשתינים? אני מקווה ששומרים על המסכן שלא יפגע בעצמו מרוב תסכול :-D
השאלה איך מרגישים האיסלו-נאצים במישגן שהצביעו לטראמפ והיו צריכים לשמוע את תוכנית ההגירה מרצון.

רוב הזמן נח

Well-known member
השאלה איך מרגישים האיסלו-נאצים במישגן שהצביעו לטראמפ והיו צריכים לשמוע את תוכנית ההגירה מרצון.
לא נראה לי שפלשתינים מחורבנים הצביעו לטראמפ. זה חלק מהשקרים שהשמאל הפיץ.

אולי ערבים ומוסלמים הצביעו לו. ואם הם הצביעו לו במקום לביידן והמחליפה שלו, זה אומר שלא איכפת להם מהחירבון הפלשתיני.

עדיף לבעוט את כל הביביסטים חזרה למרקש.
הם יגורו במרקש, פלמות בליאט, יהיה בסדר.
לא צריך ביבי, לא צריך צבא, לא צריל מיסים, לא צריך ג׳יפ, לא צריך עבדה קשה...
רק שמש ! וואו ! בננות ! תפתחו פה בננן נפל ! מה קרה בליאט ?!

Harrington

Well-known member
מנהל
שגם הימין דרש מאולמרט ללכת הביתה למרות שנבחר ל-4 שנים וגם הימין הסתמך על סקרים לפיהם אין רוב לתומכי אולמרט והם אוכלים את אולמרט בלי מלח בבחירות אם יהיו. ולא רק אלא שגם ביבי ובנט ארגנו הפגנה בדרישה שאולמרט יתפטר בגלל הכישלון של מלחמת לבנון השנייה.
כאמור, לא זוכר. אבל גם אם כן, אז מה? מבחינתי אולמרט היה פסול מהרגע שנתן הוראה לראות דם בעמונה. אבל כל אחד רשאי לקרוא למה שמתחשק לו. אלא שמה לעשות, קריאות כאלה לא משנות את כללי הדמוקרטיה :). יעני הקריאה לגיטימית, אבל גם הממשלה לגיטימית. הבעיה מתחילה רק כשאתה מחליט שהממשלה לא לגיטימית בגלל שהיא אינה לרוחך. זה מה שהכותב למעלה עושה. אם בס"ה היה קורא להתפטרות הממשלה וכיו"ב לא היית שומע ממני מילה על דבריו.

למעלה