זה די מוזר. ביילי007 הוא במקרה גם ידיד שלי מהכיתה והוא אמר לי שבפורום הזה מלמדים איך לשלוט בחלומות. אבל בעצם אני לא מבינה מה יש ללמד כאן...זה דבר שפשוט עושים כשקולטים שאתה חולם לא? כלומר, נו באמת! אני עפה בחלומות מאז גיל 6...יכול להיות שנולדים עם זה?
לקלוט שאתה חולם. אחרי שקולטים שאתה חולם זה לא בעיה לשלוט. וזה שאת עפה בחלומות - בזמן שאת עפה - את יודעת ב100% שאת חולמת? את יודעת שאת עפה בחלום או שאת סתם עפה ולא יודעת אם זה חלום או מציאות? אם את יודעת שאת חולמת באותו רגע, זהו חלום צלול. אם לא, אז כיף לך שאת עפה בחלומות אבל זוהי יכולת מוגבלת כי בחלומות צלולים שקולטים בהם שאתה חולם אפשר לעשות עוד המון דברים.
אבל אני יודעת שאני חולמת. עשיתי הרבה דברים בחלומות שלי. גנבתי (שהייתי קטנה זה נחשב כמו הפרה של הגרביטציה ) ספגתי כדורים (משום מה הייתה תקופה שפחדתי מהמאפיה.) הערכתי חלום כדי להציל את העלילה. (אחד החלומות הכי ברורים שהיו לי ללא ספק, היה שם תינוק מסכן שהחליפו אותו בלידה והגוף החצוף שלי תכנן להתעורר לפני שהספקנו להחליף אותו שוב...)
Aת יודעת שאת חולמת, אבל לא מכירה באפשרויות שיש, השליטה המלאה, זה שלא חייבים ללכת לפי העלילה של החלום. תנסי לשנות דברים נניח את היום ללילה או את הלילה ליום, ליצור דברים, כמו חפצים או אנשים. Variety-
לעצמי חפצים, אבל אנשים רק העלמתי. בפעם הבאה אם אני אהיה ממש עצמי שאני אזכר שאני חולמת אולי אני אוותר על הפעולה הקבועה שלי (לעוף כמובן) ואנסה. למרות שבדרך כלל אני ממשיכה על העלילה המקורית כדי להתגבר על הפחד...(מהמאפיה למשל...)
טוב, אם אני אתחיל לפרט את כל העלילה של החלום המאוד ארוך הזה, זה לא יגמר פה. אבל העניין שזה היה תינוק של ערפדים ובתור סוכן (כן אני יודעת שזה מוזר אבל הייתי בן) סמוי וערפדי היו לי כוחות מאוד מעניינים