צריך למלא את הארון לקיץ

fanboy81

New member
צריך למלא את הארון לקיץ

היי, האם מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ חולצות דוקטור הו או כל חולצה שקשורה למד"ב או פנטזיה?

ווסאבי74

New member
בכנסים הגדולים מגיעים הרבה דוכנים

שמוכרים טי-שירטים, חלקם קשורים למד"ב. אם תכנס לאתר של אייקון תוכל למצוא לינקים לחלקם. חפש למשל בפייסבוק את "הגלקסיה". אבל ייתכן שיותר פשוט וזול להזמין ברשת.

pix37

New member
אתה צוחק ?

תוריד מהרשת איזו תמונה שאתה רוצה לדיסק און קי, ובכל דוכן ידפיסו לך אותה על חולצה לפי בחירתך.

עדיף לקנות את החולצות בנפרד ורק להביא לדוכן להדפסה.

לך לחנות של הגלקסיה

אני קניתי כמה חולצות פנדומים לפני כמה חודשים מהגלקסיה ולאחרונה עוד חולצה בדוכן שלהם בכנס עולמות ואני מאוד מרוצה מהאיכות והמחיר והמוכרים היו ממש נחמדים. ממליצה בחום.

אם אני זוכרת נכון

החולצות עלו בין 40-50 ש"ח
אה כן וקניתי משם כובע דיפר 3> ב 20 ש"ח וקיבלתי סימניה מתנה ^^

האמת היא שלרובינו יש כבר בבית מדפסת

ונייר להדפסה על חולצות הוא גם כן לא דבר כזה יקר.... אז אני ממש ממש לא מבינה את החיפוש אחרי סתם חולצות ללבישה ממותגות .

שוּלה

New member
אי אפשר לענות באופן ראציונאלי לפעולה לא רציונאלית

הבנאדם רוצה להוציא מלא כסף על משהו רגשי, כי זה ממלא אותו בהרגשה (טובה, רעה, אימה, מסכנה, עליונה, גאווה - כל אחד וההרגשות שהוא מעוניין להרגיש).
&nbsp
אם הוא יקבל את העצה שלך, הוא כבר לא יפיק מזה את אותו התענוג.
&nbsp
רפרנס: "בלתי מזיק ברובו" / דאג אדאמס.
ארתור הולך לקבל עצה של נביא, כי הוא רוצה את הנביא, ולא את מה שכתוב בפרוספקט - למרות שזה אותו דבר.
בסוף התפילה שהוא מקבל היא...
הגנה מפני כל דבר שעלול להפוך אותו לבר-דעת עצמאי, עם מחשבה חופשית ורציונאלית (אמן).
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
לרובנו? לרוב חבריי אין בבית מדפסת... כבר לא צריך להדפיס כמעט

בימינו. משתמשים הרבה באינטרנט, בסלולרי...
הסטודנטים מדפיסים בקמפוס, מי שעובד במשרד מדפיס שם...
הבודדים שאני מכירה עם מדפסת בבית (הוריי למשל) מחזיקים לייזר שחור-לבן, לא רלוונטית להדפסה על חולצה.

ברור שאין!

כולנו חברים של רועי צנזנה ומחכים שסוף סוף יביאו לארץ את מדפסת התלת מימד הקטנטונת הזה ואז נוכל להדפיס שיריון גוף מלא ולא סתם חולצות!

בתכלס, זו ממש לא הנקודה, אני סומכת עליך שאת תמצאי את הנייר, מדפסת ותמונות בגודל הרלוונטי, אם את ממש רוצה, אבל כמו שהבחורה מעליך אמרה - סביר להניח שהוא פשוט לא רוצה.

בואי נמצא דברים יותר מעניינים להתווכח עליהם מאשר "האם לכולנו יש מדפסת בבית או שזה כל כך שנות ה 90?"

trilliane

Well-known member
מנהל
אין, ולכן הייתי הולכת לדוכן כפי שהוצע ע"י pix37

ואף עשיתי זאת בעבר. לא מנסה להתווכח איתך, רק להבהיר שדווקא ההצעה שלו סבירה יותר בעיניי והנחת המוצא שלך פחות.
&nbsp
אגב, רועי צזנה דווקא גר לא רחוק ממני, אבל הוא עובר לארה"ב לכמה שנים, אז... באסה.

למעלה