צריך לעזור לGINDIS

• פותח הנושא IQ1
  • פורסם בתאריך

IQ1

New member
צריך לעזור לGINDIS

ראיתי שאתם לא מרווחים כסף על המשחק ושהשרת קצת איטי ולפעמים מבאס את המשחק. אני אישית מוכן לשים מידי פעם סכום סימלי (משהו שווה ערך לכוס קפה ועוגה),ולרכוש אופציות מעניינות,מנוי שמספק ערך מוסף ,כמה סוגי מטוסים ועוד, וכך תשקיעו את הכסף בשרת טוב ויציב ותוכלו לתת ופרסים על תחרויות שתערכו במשחק. בעניין כל אלה שלא מוכנים לשים פה ושם 20 ש"ח ,זה לדעתי קמצנות ואגואיסטיות לשמה...חבל שיש כאלה שלא מפרגנים לכם,יצרתם כאן לדעתי את משחק הרשת השווה ביותר שיש היום בשוק וחבל שהוא יתמוגג לנו ... אהבה ושלום לכולם. דרך אגב אני בין ה100 הראשונים במשחק.

gindis

New member
תודה לך זה מאוד חשוב לנו !

אנחנו באמת מנסים להשיג כסף על מנת לרכוש שרת טוב יותר ולתת מהירות טובה יותר. לא ציפינו שהיו 2300+ שחקנים תוך חודש וקצת. הכמות הזאת מעמיסה על השרת ואין ביכולתנו לעמוד במחירים של שרתים חדשים! התמיכה שלכם בנו מאוד חשובה ! אנחנו מציעים לכם אפשרויות במשחק שאותם תוכלו לרכוש או שדרוגים למדינות מתחילות. בנוסף אתם מוזמנים לתרום לנו דרך PayPal - הלינק נמצא בבונוסים או על ידי שליחה בדואר כל סכום שתרצו לידי גינדיס לכתובת: ת.ד. 839, מיקוד 88106 אילת. תודה ובברכה, ערן

IQ1

New member
אני איתכם באש ובמים

הבנתי מכל מה שקראתי על גינדיס שאתם הולכים לתרגם את המשחק ל10 שפות. אני בהחלט הייתי מעוניין לשחק עם איזה איראני או סעודי...וכל אחד בשפת האם שלו...או עם איזה קוראני,סיני או גרמני. אני חושב שאנשים ישלמו סכום סימלי בעד מנוי או/ו אופציות לרכישה מעניינות,אני אתכם ,בכל אופן. קדימה תתן אופציות מעניינות לרכישה ,כמו למשל: מתנקשים טובים יותר יחידות צבא מובחרות צוללות גרעיניות נשק ביולוגי וכימי סוגי מטוסים וטנקים מובחרים מזל"טים ובקיצור יש עוד המון רעיונות,אני סומך עליכם שתבחרו נכון. המון בהצלחה. אהבה ושלום

NADAVT26

New member
כל הרעיון שאתה רוצה לא טוב מהתחלה

בקשר לשפר את השרת והתרומות זה טוב בקשר לזה שמי שיש לו כסף ינצח במשחק - זה רעיון נורא! זה לא טוב וזה לא הומני וגם לא היה אף אחד שישלם בשביל לשחק, אל תשכח שיש עוד הרבה משחקים שנותנים לך לשחק בחינם ובנוסף נותנים גם פרס חומרי - בלי דמי השתתפות הרעיון של לשלם בשביל להיות יותר טובים במשחק הוא פשוט גרוע תמחקו אותו הוא פשוט רעיון גרוע! ד"א תחף יתחילו יותר לפרסם זה גם יעזור לשרת.. זה עזר לכל האתרים הגדולים..

כסף למען רכישה?רעיון גרוע

לשלם כסף תמורת חיילים טילים או כל דבר אחר זה רעיון גרוע וזה יהרוס את המשחק תרומות זה משהו אחר אני בכיף מוכן לתרום

amiad21

New member
צודק, אבל...

תראה, עקרונית - אני מסכים... המשחקים האלה באמת צריכים סכום כסף מסויים כדי להמשיך ולהתקיים... וסה"כ המשחק הזה הוא דיי נחמד... הקטע הוא שהכסף לדעתי לא אמור להגיע על חשבון שיפור במשחק - אלא על חשבון נוחות במשחק... יש משחק רשת אחר שאני משחק בו ששם אנשים משלמים 30 שקל פעם ב-3 חודשים או 100 שקל בשנה ומקבלים כל מיני תוספות סטטיסטיות במשחק שעושות להם את החיים קצת יותר יפים... ערן, יכול להיות ששווה לך לתת איזה פורום פנימי באתר בין קבוצות הברית לאלה שישלמו סכום נוסף... דבר כזה לא נותן ייתרון לאף אחד, כי כל אחד יכול להגיע לקבוצה השניה דרך ה"יחסים" אבל זה עושה את העניין להרבה יותר נוח... זה יכול להיות משהו שיכניס סכום כסף, אבל לא ייתן ייתרון לאף אחד במשחק. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא לאפשר למי שמשלם איזה ממשק תקיפה קצת יותר נוח מזה שיש עכשיו... כרגע אני צריך לחפש את מספר המדינה כדי לתקוף (את אלה שב-50 שמתחתי). עוד משהו שיכול להיות זה האופציה שברגע שמישהו תוקף אותך ואתה מודיע על זה בחדשות המדינה - תן כפתור/לינק של "תקוף בחזרה" כאשר לחיצה עליו תעביר אותך היישר לעמוד של חדר המלחמה עם מספר המדינה שתקפה אותך מוכנס כבר בפנים. יש לי עוד המון דברים לייעץ לך בנושא, ששוב, כל העיקרון שלהם הוא לא לתת ייתרון במשחק תמורת התשלום אלא נוחות מסויימת וחוויית משחק גדולה יותר לכל אלה שישלמו את הסכום הסמלי פעם בכמה זמן... אם אתה רוצה עוד דברים אתה מוזמן לדבר איתי במסנג'ר... [email protected]

dipdip

New member
לערן

אני מאוד מסכימה. כסף למען נוחות - לשלם על אופציות שיקצרו תהליכים (לדוגמא- 20 ש"ח תמורת זה - שבחדר מלחמה כאשר אלחץ על שם של מדינה יפתח לי אוטומטית חלון עם הפרטים עליה במקום ללכת ליחסים ולבדוק אותה) וכל פעם שמשלמים זה תקף ל30יום...

NADAVT26

New member
כנס בקשה

אני לא חושב שיהיה הוגן שמי שיצליח יהיה אלה שיש להם יותר כסף מי שמצליח זה זה שהתאמץ,חשבש,תכנן אסטרתיגיה כמו שצריך בקיצור עבד בשביל זה.. לא מי שיש לא עודף כסף בבנק ואתה אומר פה ושם 20 ש"ח יש אנשים שצריכים לעבוד יותר משעה בשביל סכום כזה זה הרבה כסף וזה פה ושם - כלומר פעם ועוד פעם ועוד משהו: תעוגה וקפה תשתה בבית/אצל חברים - תראה שיצא לך הרבה פחות מ-20.. בקשר לתחרויות - רעיון מצויין, אני בעד רק חובה להתחשב בחלשים במשחק ובאלה שלא יכולים להוציא כסף בשביל זה

gindis

New member
תגובה

שלום לכם, אנחנו מאפשרים את הדברים הבאים ואני חושב שזה הוגן: 1. מדינות שמתחילות את המשחק יכולות באופן חד-פעמי לרכוש חבילה של שדרוג, שתאפשר להם להתחיל עם מדינה משופרת. 2. הטכנולוגיה היחידה שאנחנו מוכרים היא הטכנולוגיה של השומרים האוזבקים. (טכנולוגיה זו לא נותנת יתרון למדינה שרכשה אותה) אנחנו באמת מנסים למצוא את האיזון העדין בלאפשר משחק הוגן לבין לעשות קצת כסף על מנת לרכוש שרת טוב יותר ולאפשר לכם לשחק נגד שחקנים מהעולם כולו. (בלי מגבלת השפה) תודה ובברכה, ערן

NADAVT26

New member
עכשיו קראתי, אין בעיה הוגן

רק השומרים נופלים מתי שהוא? הוא לתמיד?

למעלה