צריך לעשות עצומה למען עינב ואשר !!!

צריך לעשות עצומה למען עינב ואשר !!!

עינב צודקת במאה אחוז, בחורה אמיצה מול כול עם ישראל היא העזה להתווכח מול קונספט שלם של יוצרי טלויזיה שרכשו פורמט במיליוני שקלים ומשדרים בערוץ הגדול ביותר בפריים טיים, מעולם לא קרה דבר כזה בארץ , מעולם ! היא צודקת הם לא הראשונים שתיאמו הדחות, גם צבר, גם שיפרה, גם, גם שי ועוד תיאמו הדחות, האח הגדול פשוט פחד שיעיפו את שפרה או צבר, ולכן החליט הפעם להתייחס לזה, ששי אמר שהוא יגרום להדחתה של המורה, הם אפילו לא טרחו להראות זאת ! הם עברו שם על ימין ועל שמאל על החוקים, אסור לוותר צריך לעשות עצומה למען ההגינות ! בושה .

זה לא שאני הכי מחבב אותה, אבל למען

היושרה והגינות, אסור לתת לערוץ 2 לנצח בזה, אסור, אפלייה, רצון להשאיר את צבר או שיפרה על חשבון אשר או עינב, בושה וגועל.

metrosexual

New member
היא מזכירה לי את ההפריחות

שצועקות ברחוב ורבות עם אנשים איכס מגעילה!

matankzr

New member
היא צודקת באמת...

אבל אולי מעכשיו הם רק מתחילים ליישם את החוקים האלה.. אולי מעכשיו אם שי או צבר האלה ידברו עוד פעם אז יגידו גם להם. אם נראה שהם ידברו ולא יגידו להם כלום גם בפעם הבאה.. אז זה דורש התערבות של הצופים.

לא ולא! חוקים צריך ליישם מהתחלה.

ולא מתיי שמתחשק, כדי שיסתדר להפקה מה שהם רוצים מבחינת האנשים שהודחו, אם היו מועמדים להדחה אנשים אחרים ההפקה עדיין לא הייתה מיישמת את החוקים, אפלייה פשוט כך, בושה.

אריאל5

New member
זו גם שערוריה וגם טפשות!!!

שערוריה ברור למה הרי אשר ועינב היו מצביעים לפחות לשפרה שניהם גם בלי שום תיאום כוונות ואני כאחד שחושב ששי צריך להמשיך חושב שהוא תיאם ועבר על חוקי הבית במשך זמן ממושך יותר צריך גם הוא לעמוד להדחה. ונגיד שרוצים להתחיל מעכשיו אז תוסיפו אותם לרשימה. ואחרי הכל נגיד שהם צודקים אבל הם לא חכמים כך היה ספק לפחות לי מי הולך קרן או צבר כי שניהם די אנמיים בזמן האחרון עכשיו זה די ברור שלקרן יצביעו פחות. הרי רק בגלל התרגיל יצביעו לאשר ועינב ויוסי יש לו תמיכה מאז ולתמיד. אני חייב להתוודות אני ככל שאני מעורה לא הצבעתי כי זה היה נראה לי בזבוז כספים אבל עכשיו אני הולך לשלם על אשר ואולי זו הייתה כוונת התוכנית להוסיף כסף לקופה.

matankzr

New member
אז מה אתם רוצים לעשות...?

אז כבר רוצים לעשות משהו עדיף לפוצץ את קשת במיילים על צבר ושי ולדרוש בתור אלו שרואים את התוכנית שיעמידו אותם בשבוע הבא גם להדחה. באמת.. שכל אחד בפורום ירשום תגובה קטנה שתדרוש להעמיד אותם להדחה ולשלוח למייל של קשת.

MineraL

New member
זה שונה

אחרים עשו משהו דומה, ניסו "להשפיע" על אחרים בדרך כזו או אחרת. אבל זה ממש לא אותו דבר, אשר ועינב דיברו בקודים ברורים יותר מתמיד. השקיפות נזלה מכל חור שיש להם.

MineraL

New member
והכי מגעיל

שאשר אמר לאח הגדול שהוא לא עשה את זה.

MineraL

New member
הוא כן

האח הגדול שאל אותם אם הם עשו את זה, לפני שהראה להם את ההוכחות, ואשר אמר לא.

קארין 555

New member
הוא לא אמר,הוא שתק.שתיקה פירושה הסכמה !

נכון שמגיע להם עונש אבל לא כזה חמור . הם רצו לעשות "למען ייראו וירעו ! " אני בעד עצומה !! זאת עוגמת נפש לשמה , אני ניסיתי לתקשר איתם אך אין שום דרך ! מה הם חושבים הקהל טיפש? לא פעם נתקלתי בתככים של אנשים בבית שלא אמרו בשמות אבל אמרו בכינויים די מובנים את מי הם רוצים להדייח ! נעמה ואשר הם קורבן והצליבו אותם שמה לשווא !

מעולם..../images/Emo185.gif

אפשר לחשוב כמה פעמים הייתה אפשרות "מול כל עם ישראל היא העזה להתווכח מול קונספט שלם של יוצרי טלוויזיה שרכשו פורמט במיליוני שקלים ומשדרים בערוץ הגדול ביותר בפריים טיים" מה שכן, אני בטוח שבקונטרול של קשת חצי שמחו (רייטינג) חצי התעצבנו (מבוכה בLIVE!) אני מת על צבר, ומחבב מאוד את שפרה, וממש לא אכפת לי מי יעוף מבין קרן, יוסי, עינב ואשר לכן מצידי שעינב תפרוש ואז במכה אחת שתיים מהם ייפלו. עינב כי זה באופי שלה היא מתווכחת והכל, אשר למד את הטעות שלו וידע בדיוק מה הוא עשה. הם באמת טיפשים שהם מדברים בקודים, בחייאת..

לא, גם אני לא הכי מחבב אותם, אבל

למען היושרה, אסור פשוט אסור שדבר כזה יקרה, מי שמרמה פה בגדול אלו ההפקה המבישה הזאת.

hkrigel

New member
אשר זה דתי זה ?

ממתי דתי נותן שיצלמו ויקליטו ויערכו בשבת . ועוד בערב שבת האח הגדול קורא לו בקריזה לחדר האח הגדול ושם מדבר איתו עם אינטרקום . אז כל זה בסדר ולבשל אסור בשבת . על מי עובדים .

אפליה על רקע עדתי ומעמד:

שאשכנזים משכילים כמו צבר ושפרה יחזיקו עד הסוף ואנשים לא משכילים ומעדות המזרח יעופו רק כדי להפטר מהשעיר לעזאזאל בידיוק כמו שעינב אמרה והיא צודקת רק שזה הגיע לעינב יוסי ואשר שמסתבר ששלושתם מעדות המזרח והם לא אנשים משכילים ולא מהפריפריה העדיפו להעניש.. חצופים.. לא פייר וזו אפליה לשמה..

למעלה