צריך לפוצץ את הבועה

batman

New member
צריך לפוצץ את הבועה

אני מקווה שחלק מאורחי הפורום קראו את כ ל ה``תיאוריה`` ולא רק את החלק שמתאים להם ע``פ האות הראשונה. מי שטרח (כמו עבדיכם הנאמן) וקרא הכל גילה תופעה מעניינת: כולם גדולים אבל ממש גדולים במיטה. כולם ``קשובים לבני הזוג``, כולם צריכים לספק את יצריהם אבל קצת עצורים נו באמת..... אין אף קטגוריה שבה כתוב : את/ה גרוע במיטה. אל תנסה/י את זה לעולם. אין לך טיפה של חושניות וכל מגע שלך עם המין השני יגמר בסבל. קצת יותר מציאות בבקשה אם התאורייה הזו היתה מדוייקת בחמישים מאחוז היינו חיים במדינה של אורגיות פרועות , חילופי זוגות, שעשועי מין היסטריים ועוד דברים טובים

לך....batman

קודם כל , כל תגובה מתקבלת בברכה. תרשה לי להגיב על מה שכתבת פה.. אם תרשה לי ,מה שרשום פה אלו משפטי מפתח עיקרים... שנית,בתוכנו בתוך כולנווו מסתתרים אנשים מיניים ביותר ואוהבי סקס. אבל כל אחד עושה את זה בצורה שונה, כל אחד מבטא את עצמו בצורה אחרת. לא כולם חושפים את עצמם ומשתוללים,כמו חלקנו שפה. יש כאלה שמבצעים זאת בחדרי חדרים,עם בן או בת הזוג.. אבל זכותך לחשוב ככל העולה על רוחך זה אומר שקראת ועצם העניין כבר אחלה שיהיה לך יום מקסים ,מתוק,ומלא ארוטיקה וסקס חוקרת פרטית

למעלה