בתפילת הודיה ל WAZE, שלשם שינוי די מדייק.איך עובר עליכם החג ?
צריך לאסור על מנגלים במרחב הציבורי !בתפילת הודיה ל WAZE, שלשם שינוי די מדייק.
במקום נסיעה של 30 דקות הוא מודיע על 40 דקות, אחרי חמש דקות הוא מחשב מסלול מחדש, מודיע על עוד עשר דקות נסיעה ואז, עומד בלו"ז.
פחות או יותר.
אגב, פעם מינגלו על אי התנועה נמיר-בגין-על פרשת דרכים. השנה המקום סגור. פלא שממנגלים בין בתי המגורים?
העירוני או בכלל?צריך לאסור על מנגלים במרחב הציבורי !
מה שבטוח שחייבים לאסור מנגלים במרחב עירוני (כולל פארקים וגינות). כי זה לרוב מרחב מגורים ואנשים הם פרטיים ולא חלק מהנוף. ו...מנגל עושה עשן ומקבץ המולה סביבו כמו מזבח, כך חודר לפרטיות, מטריד ומציק. לכן לאסור לחלוטין.העירוני או בכלל?
ובגינות פרטיות שגובלות בגינות/בתים אחרים.מה שבטוח שחייבים לאסור מנגלים במרחב עירוני (כולל פארקים וגינות). כי זה לרוב מרחב מגורים ואנשים הם פרטיים ולא חלק מהנוף. ו...מנגל עושה עשן ומקבץ המולה סביבו כמו מזבח, כך חודר לפרטיות, מטריד ומציק. לכן לאסור לחלוטין.
לאסור בכלל היה רצוי אבל צריך להתחשב ברצונו של האחר גם בלי להבין אותו.
אני בעד. אני בטוחה שלמרות שטרחנו, בימי הגינה הפרטית, למקם את המנגל בנקודה שבה העשן יעוף לו ברוח, ב'מנהרת הרוח' שבין הבתים, היו מי שהתלוננו.ובגינות פרטיות שגובלות בגינות/בתים אחרים.
פעם גרתי בדירה שהשכן בבית ליד היה נוהג להדליק מנגל ליד בלוני הגז (של הבית שלו, שהיה ממש קרוב לבית שלי)
לא התפוצצנו, אבל בכל חגיגה כזו הייתי שואפת מלא עשן ריחני.
כאן בפריפריה שלי בינתיים לא עמוס. בדרך כלל בחול המועד הקניון מפוצץ, בביקור הבוקר/ לקראת צהריים, במכון הכושר שבקניון היה ריק למדי, (הקניון) וחניה בשפע.העיר עמוסה. הספר עמוס. בכל חור יש מנגלים. גם בגינה הציבורית שבין בניני מגורים בת"א....ועכשיו גיליתי שהמקש ," שלי שמנוני מהארוחה השמנונית המפצה שאכלתי בעבודה...שום דבר שעוד סיגריה ועוד כוס קפה/תה דלוחים לא יתגברו עליו.
איך עובר עליכם החג ?
בדיוק עכשיו חזרתי מטיול משפחתי קטן שעבר בשוליים הדרומיים של העיר שלך.כאן בפריפריה שלי בינתיים לא עמוס. בדרך כלל בחול המועד הקניון מפוצץ, בביקור הבוקר/ לקראת צהריים, במכון הכושר שבקניון היה ריק למדי, (הקניון) וחניה בשפע.
משם לספר, שגם לא היה מי יודע מה עסוק, מניחה שכולן הצטופפו לפני ליל הסדר.
מה שמייחד לי השנה את הפסח, שבכל הלילות ובכל הפסחים איני חובבת האוכל, למעט הקניידלך והמציה, השנה, גם זה לא מי יודע מה מלהיב אותי. לא הפסד גדול, בהתחשב במענק הקורונה שדווקא עשיתי מאמצים להוריד, אבל הוא, כנראה שכיף לו כאן, לא מתכוון לזוז.
ליל הסדר היה לגמרי סבבה. הקלה גדולה לשבת עם משפחה, לאכול ביחד, לשתות קצת יותר מדי (הקטנטנים הורידו בקבוק תירוש עוד לפני כוס שניה, וקטנת הקטנים שתתה כוס מלאה יין, שהשנה, באדיבות אחד האורחים, היה משובח במיוחד. ). אפילו התגעגעתי למשפחתולוגיה, ותודה, היה.
אין לי מושג מה קורה בדרך לטבע ולפארקים הלאומיים, אבל העיר פקוקה תחת . אם כי, חייבת לומר, שגם לפני החג היה כך.
נראה שהגענו ב"חסינות עדר" וכך התאפשר החג עם המשפחה. (יש גם את הספק שעבדו עלינו כל הזמן...). ANYWAY יתכן שאנשי העיר שלך עזבו להנפש בת"אכאן בפריפריה שלי בינתיים לא עמוס. בדרך כלל בחול המועד הקניון מפוצץ, בביקור הבוקר/ לקראת צהריים, במכון הכושר שבקניון היה ריק למדי, (הקניון) וחניה בשפע.
משם לספר, שגם לא היה מי יודע מה עסוק, מניחה שכולן הצטופפו לפני ליל הסדר.
מה שמייחד לי השנה את הפסח, שבכל הלילות ובכל הפסחים איני חובבת האוכל, למעט הקניידלך והמציה, השנה, גם זה לא מי יודע מה מלהיב אותי. לא הפסד גדול, בהתחשב במענק הקורונה שדווקא עשיתי מאמצים להוריד, אבל הוא, כנראה שכיף לו כאן, לא מתכוון לזוז.
ליל הסדר היה לגמרי סבבה. הקלה גדולה לשבת עם משפחה, לאכול ביחד, לשתות קצת יותר מדי (הקטנטנים הורידו בקבוק תירוש עוד לפני כוס שניה, וקטנת הקטנים שתתה כוס מלאה יין, שהשנה, באדיבות אחד האורחים, היה משובח במיוחד. ). אפילו התגעגעתי למשפחתולוגיה, ותודה, היה.
אין לי מושג מה קורה בדרך לטבע ולפארקים הלאומיים, אבל העיר פקוקה תחת . אם כי, חייבת לומר, שגם לפני החג היה כך.
תארחו אותם יפה, כדי שגם בחג הבא ירצו לבלות אצלכםיתכן שאנשי העיר שלך עזבו להנפש בת"א
על זה בדיוק אמרו חז"לנו זכרונם לברכה ז"ל: "מי שגר בתל אביב מגיע לו".העיר עמוסה. הספר עמוס. בכל חור יש מנגלים. גם בגינה הציבורית שבין בניני מגורים בת"א....ועכשיו גיליתי שהמקש ," שלי שמנוני מהארוחה השמנונית המפצה שאכלתי בעבודה...שום דבר שעוד סיגריה ועוד כוס קפה/תה דלוחים לא יתגברו עליו.
איך עובר עליכם החג ?
(טוב שאתה מוודא פעמיים: 1. זכרונם לברכה 2. ז"ל)...יש בי אלמנט גלותי שונה, יעני אין לי תשוקה לנדודעל זה בדיוק אמרו חז"לנו זכרונם לברכה ז"ל: "מי שגר בתל אביב מגיע לו".
יותר טוב.(טוב שאתה מוודא פעמיים: 1. זכרונם לברכה 2. ז"ל)...יש בי אלמנט גלותי שונה, יעני אין לי תשוקה לנדוד
למה את מורידה לו ?יותר טוב.
שלוש פעמים.
אני שומר על זכות השתיקה ולא משנה דברלמה את מורידה לו ?
הוא עלה על פעמיים מתוך שלוש כלומר 66.6% שזה בהחלט ציון עבר.
אני שומר על זכות השתיקה ולא משנה דבר
יכול לקבל 100.למה את מורידה לו ?
הוא עלה על פעמיים מתוך שלוש כלומר 66.6% שזה בהחלט ציון עבר.
את זה בדיוק אומרים גם על מי שנשוי לפולניה, ואני בעוונותי חוטא בשניהם. גם נשוי לפולניה וגם גר בתל אביב. בגלל הפולניה.על זה בדיוק אמרו חז"לנו זכרונם לברכה ז"ל: "מי שגר בתל אביב מגיע לו".
בהחלט נימה מיזנתרופית. אבל למרות ה"סבל" אפשר להבין את האנשים שרוצים להנפש מהמעצר בית של שנה שלמה והיד נטויה. אפשר לתהות מה נופש בעיר בנויה, או מה החדווה למנגל בגינה של דיירים מעיר אחרת. אפשר להשתומם מה נכנסו למכונית הפרטית כשהכל פקוק. אי אפשר להבין את כולם.יותר פשוט להטיל סגר. לא מבין למה הפסיקו עם הסגרים. הרי כולם אמרו שיהיה סגר בפסח, כולם כבר היו מוכנים, כולם מתורגלים, מה הבעיה?
התכתבתי היום עם מכרה שלי שחיה בניו זילנד. היא אומרת שאם תופסים שם אחד חיובי, סוגרים את כל העיר גם אם חיים בה מליונים. חיסונים יש להם קצת, והיא אומרת שכנראה תתחסן השנה. אצלם הסגרים זו השיטה. נראית לי עדיפה בהרבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.