צריך לקרוא בבלוגיה ... 04.10.2010

הפתעה100

New member
תחילתו של סיפור מרגש...

מקווה שאני טועה ומה שחושבת שהולך להיות המשכו זה רק בדמיוני:) מצפה להמשך...

xxxwoman

New member
אכן התאכזבתי

סליחה אך האם אתה רואה את האשה כך ובכלל ראש אטום,מילא מחסן לילדים וכו",אך יש נשים עם ראש שמכיל פי 4 מגבר טיפש. באמת אני שואלת וזה מסקרן אותי

פנומן 72

New member
זה ביטוי הומוריסטי

לא צריך לקחת כל משפט הומוריסטי ולבנות עליו תילי תילים.

Odelle

New member
נחמד,

אבל אני לא חושבת שבחורה חייבת לשלם על עצמה בדייט ראשון. לי זה תמיד נחמד וכיף לדעת שהבחור ג'נטלמן ושהוא משלם עליי, ולא משנה מה הסכום, זה יכול להיות גם 20 שקלים של בירה. בתור מחווה שהוא רוצה לעשות- זה נראה לי כיף. ולא אכפת לי לשלם על עצמי אבל אני אשקר אם אני אגיד שזה לא יוריד לי ממנו. בדיוק כמו שהוא אמור לבוא לקחת אותי מהבית. עניין כזה של חיזור. מותר לך להנות מהנשיות שלך, מה קרה?:)

just GL

New member
אני מניחה שיש לי בעיה עקרונית עם המונח

"ג'נטלמן"בשנות ה2000. את מבינה, פעם נשים היו חפצים, וגבר נחשב לאיכותי אם הוא היה עדין איתן ומתייחס אליהן כמו אל בובות החרסינה הרגישות והשבריריות שהן, למרות הכוח הברור שיש לו עליהן. מכאן ה"ג'נטל" ב"ג'נטלמן". אני לא רוצה ג'נטלמן, אני רוצה מישהו שווה לי, שיאתגר אותי, ילמד אותי, יילמד ממני, יכיל אותי, יוכל אצלי, יתווכח איתי, יפסיד בכבוד
ובקיצור- יאהב אותי ויגן עלי ב-ד-י-ו-ק כמו שאני אוהב ואגן עליו. לא יותר ולא פחות. ג'סטות אביריות זה חמוד כל עוד הן נעשות בחיוך ועם גיחוך מרומז על המעמד. זה, בשבילי, להנות מהנשיות שלי.

Odelle

New member
אני מסכימה איתך,

אבל לא לגמרי לגמרי. אני עדיין אוהבת שלי יש את המקום שלי בתור הבחורה, ולך יש את המקום שלך בתור הגבר. זה חלק מהכיף בעיניי:)

just GL

New member
מה רע בויכוח? החלפת דיעות זה טוב!

ואני לא יכולה להשלים איתה, מאחר ולא רבנו... תמיד אשמח לשתות על חשבון גבר כלשהו! אבל רק

just GL

New member
ברור שיש

אני לא רוצה גבר שהוא בחורה. אני מאוד צריכה מקלט בין כתפיים גבריות ומגוננות. גבר צריך להיות הגבר ביחסים, כמו שאשה היא האשה. אבל ההגדרות האלו צריכות להיות בהתאם לדינמיקה הזוגית לא בגלל משהו שמישהו אחר החליט עבורנו. (=

לשונאי10

New member
אהבתי את ה"צריך"

שינוי מרענן (עכשיו יבוא טל ויתקן מעליך ל"כדאי", תיזהר!!!)
אכן צריך לקרוא בבלוגייה. וגם אקרא את רשומתך במשך היום. בוקר טוב!!!

wranger

New member
אני לא אהבתי. ../images/Emo46.gif

אבל נראה לי שאבליג הפעם.

לשונאי10

New member
או, יופי!

הבלגה היא תכונה בוגרת. כל הכבוד! כן יירבו! נסה להיות קליל במשמעות החיובית של המילה (בעל הומור וכיו"ב) ופחות רציני כמו שטיח פרסי. אהבתי!

למעלה