צריך לראות כדי להאמין

סרגוס

New member
צריך לראות כדי להאמין

אהלן אני היום קראתי באתר של השירות המטרולוגי שהגלים מחר יהיו מ4 מטר עד 8מטר אני פשוט לא מאמין כן..כן 400-800 ס"מ אימאלללה. באמא שלי עם לא היה לי מחר ביה"ס או מבחן בלשון הייתי טס לים לראות את המחזה המרהיב והנדיר אבל אני לא מוו,ר אני נוסע ביום שבת למרינת הרצליה בלי ציוד רק בגלל הגלים וקצת גם לטייל. ועוד הרוחות במהירות של 70ק"מש לא מאמינים? כנסו- www.ims.gov

אני גם הולך

אולי עם חכה אבל אני הולך יום שבת רק כדי לראות ולנסות לדוג בלי להירטב..... בהילטון לכייוון הבריכה בסיבוב שם לא מגיע מים... זה בטוח מניסיון שבוע טוב ודייג נעים וזהיר זהירות שלא תיסחפו לנו בים.....

אוהד, היה נעים להכיר אותך... ../images/Emo7.gif

בהילטון מאוד מסוכן ואין לך סיכוי לעמוד שם בגלים שכאלו... אני אומר לך זאת מנסיון עם גלים של 2 מטרים שם, אז תחשוב לבד מה קורה להילטון עם 8 מטרים גלים... בדיוק מה שקורה לשאר שוברי הגלים על רצועת החוף של תל אביב - מתכסים במים ! אז אל תעשה לנו פרפורים בלב...

לייזר

New member
ניר אל תספיד לי חברים....

בבוקר לקחתי את האופנים ונסעתי לים הייתי בגן ושם היו קטעים שעפו אבנים לטיילת.הגעתי לדולפי חשבתי שאולי תיהיו שם .טוב רק משוגעים יוצאים במזג אויר כזה אני חושב שעכשיו יהייה בגן קצת יותר עומק אחרי הסערה. ניתראה בשבת . שבוע טוב

אהלן אהלן ../images/Emo13.gif

חשבת שנהיה שם ???? בחייך, בכאלה רוחות וגלים ענקיים ? בגן עפו אבנים לטיילת מעוצמת המכה של הגלים ?! וואי וואי... ואני חושב שאתה צודק לגבי העומק שיהיה בגן אחרי הסערה. נקווה שהכל יירגע עד יום שבת הבא, והלוואי שגם קודם, היידים שלי כבר רועדות ולא מקור, מהרצון להחזיק חכה ! שבוע טוב.

לייזר

New member
ניר אם תיקרא היום מחר אני בים

או בדולפי או בגן. בגן בקטע הראשון או השני אם אתה לא לומד מחר מטעמי קור וגשם לילה טוב

אוסטרליה כבר קטנים עלינו.... ../images/Emo11.gif

היום בשיעור הנהיגה שלי יצא לי לנסוע דרך הים, וגם אתמול הייתי בים (ראו הודעה בפורום...) והגלים בגובה מטורף. העניין הוא שהים נראה ממש מפחיד, ולא רק בגלל הגלים: כל כך הרבה מערבולות וזרמים וזה מחזה מדהים. והגולשים כמובן - חוגגים !

אוריא

New member
איך אפשר להפסיד כזה דבר.

האמת שאני לא יודע איך אפשר להפסיד כזה דבר. פעם ראשונה שאני שומע על גלים בגובה כזה. זה נראה לי משהו שאי אפשר להפסיד. אבל צריך לשים לב, לשמונה מטר זה יגיע כנראה רק בצפון. אני מקווה שלא נתאכזב כי זה הולך להיות בלאגן שלם בים. מערבולות וזרמים יצרו ים לא מסודר בכלל. הכי חשוב מחר זה לחשוב טוב ולהיזהר. מזג אויר סוער כזה הוא גם מאוד מסוכן וגם תזהרו לא להיות חולים שלא תפספסו את הדייג של היום שאחרי (למי שעוד מאמין בזה).
לכולם עלי.

helpmeplz

New member
תסתכלו בISRACAM

קצת קשה לראות, אבל הגלים גבוהים, הם מראים שם איזה שובר גלים או מזח, הוא ספוג!

סרגוס

New member
אורי צודק

צריך מאוד להיזהר אבל מה אפשאר להפסיד דבר כזה פשוט קחו את המעלים שלהם תצאו מהמיטה ולכו לים! לא לדוג כי פשוט איפשאר לדוג בים כזה אלה לכו לראות את הגלים וזה מחזה מרהיב שקורה פעם בכמה שנים בארץ שלנו(מי שאוהב ים מבין על מה אני מדבר) ואני לא חושב שדבר כזה יקרה בחורף הזה עוד הפעם. קחו תצפית טובה ותהנו! והעיקר להיזהר! תהנו תיזהרו ובהצלחה מי שהולך לדוג!

HelloweeN

New member
דיווח מהרצליה:

חזרתי עכשיו מסיבוב בים... אוחחח איזה יופי ! איזה גלים! את השוברי הגלים הקטנים הגלים עובדרים בקלות, וראיתי אפילו כמה גלים שעברו קצת את השובר הארוך במרינה !!! מחזה מדהים!

אוריא

New member
דיווח מתל אביב.

אין שוברי גלים. הגלים פשוט שוטפים אותם לגמרי. האמת היא שציפיתי שיהיה יותר בלאגן בים, הוא יחסית עדין מסודר לדעתי. אבל איזה כח, איזה גלים, איזו רוח? מהחוף זה נראה לא ממש גבוה אבל ברגע שראיתי כמה גולשים בדולפינריום קיבלתי קצת פרופורציה. אז שמונה מטר לא נראה לי שיש אולי ארבע. שווה לראות את זה.

סרגוס

New member
על מרינת הרצליה

אהלן לכולם ולדור! אני רוצה להעיר על משהו, אמרת שהגלים עוברים בקצת את השובר אז אני חושב שזה לא נכון- כי עם יש שם 4 מטר אז כל המרינה צריכה להיות רטובה לגמרה(תאמין לי יש לי שם ניסיון) וכמעת כל גל צריך לעבור את המרינה אז מחר אני נוסע לשם לבדוק את המצב, ודרך הגב- היה שם קר?

helpmeplz

New member
בטוח יהיה שם קר...

קח איתך מעיל נגד גשם, מטריה חזקה (שהרוחות לא יהרסו אותה), ותרמוס עם שתיה חמה... בירושלים אומרים שירד שלג, אם ירד לא יהיה לי ביום ראשון בית ספר! בכל אופן, בירושלים הגשם יורד... הרוחות עוד לא חזקות כל כך. בטח עכשיו הגולשים חוגגים, גם גולשי הרוח, אבל קר, צריך חליפת צלילה בשביל לגלוש בטח..

גקי1

New member
סרגוס?

אתה מתכנן מחר ללכת לדוג במרינה בהרצליה??? אם כן אנא תאמר לי מתי מחר כי אני גר באזור והיתי שמח לראות אותך בפעולה ואולי גם לזרוק חכה!
)

סרגוס

New member
אהלן!

תודה דור! לגקי1 - אהלן, אני בעוד איזה שעה אני יהייה במרינה אבל אני לא לוקח ציוד,בגלל שקשה מעוד לדוג בים כזה וגם יש גשם ועוד יותר גרוע יש רוח אז האפשרות היחיד זאת לדוג בברכה של המרינה אבל גם יהייה קשה אז היום אני באה רק בשביל להנות מהים ולטייל , עם בשבוע הבאה יהייה המצב סביר אז אני יבוא למרינה לדוג נוכל לקבוע...(אני באה עם אבא שלי)

סרגוס

New member
איזה יופי!!!

שלום לכולם! עכשיו חזרתי מהמרינה והים פשוט משגע רוח חזקה,וקור כלבים הים בערך בגובה של 5 מטר והוא בצבע של קפוצ´ינו. הגלים פשוט ענקיים כבר כמה שנים טובות לא ראיתי כאלה- אני לא הלכתי למגדלור כי לא היה אפשרי רוב הסיכויים שהייתי חוזר רטוב- הגלים פשוט עברו את המרינה בלי קושי והם הגיעו עד הברכה פשוט המחזה מרהיב לעין וכל שוברי הגלים מסביב היו כמעת מתחת למים כל גל קטן היה מכסה אותם והגלים הענקיים התנפצו איזה 100 מטר אחרי המרינה והתנאים פשוט לא הפשרו לדוג- לא היו דייגים כלל אז שבוע טוב לכולם

למעלה