צריך לשחרר את גילעד!!!

nofar72722

New member
צריך לשחרר את גילעד!!!

אני חושב שצריך לשחרר את גילעד ולהגיע להסדר עם החוטפים לא יתכן שילד בן 22 יושב בכלא שנתיים ביגלל סיחסוך ישן גילעד שליט הוא פרפר חופשי וכך אנחנו רוצים אותו! הוא הילד שלנו ולא ננוח ולא נישקוט עד שהוא יגיע בריא ושלם הממשלה חייבת להבין את המצב לפני שיהיה מאחור יש לי , לכול עם ישראל תקווה גדולה שגילעד יחזור בריא ושלם. עכשיו שמעתי הקלטה שגילעד קורה לממשלה לפעול לשיחרורו ועברה בי צמרמורת נוראית. אני רק בן 20 ואני מבין היטב שלחייבים לפעול לשיחרורו אני קורה לכול מי שיכול לעזור שישים יד בכול דרך , גם דרך מוזיקה כמו שאביב גפן עשה ויותר מיכל אני פונה שוב לממשלה ולאולמרט -על תיתנו לאדישות להרוג אותכם!!!

dariayaari

New member
יפה ונכון, והאם אתה גם עושה משהו?

מגיע לעצרות? למשמרות?

Y AL

New member
שקלים לעזה – רק כאשר גלעד בבית.

שביל הזהב שיוביל את שליט הביתה עצירת הכסף שישראל ממשיכה להעביר לרצועה ולחמאס, מחשש שינפיקו מטבע משלהם, זו הדרך שתאלץ את חמאס לשחרר את גלעד (דעה) אבי טרנגו 22/8/2008 יש דרך פשוטה מאוד להביא את גלעד שליט הביתה תוך חודש לא על-ידי מבצע צבאי מיוחד, אלא באמצעות השימוש באמצעי המשפיע לא מעט על חייו של אדם. כסף, שקלים מהסוג הישן וטוב, חזרה למקורות : פדיון שבויים בת"ק שקלים (או קצת יותר). הלחשושים על מה שכונה זמן רב "משאיות השקלים" מופיעים מידי פעם ברשת. הסיפור על העברת מליוני שקלים מישראל לחמאס נשמע הזוי בעבר, אבל לאחרונה התברר שגם גופי תקשורת רשמיים לא יכולים להתעלם מן הסיפור: בשבוע שעבר חשפה אילאיל שחר בגלי צה"ל את הסיפור על שיירה של משאיות ברינקס שעשתה דרכה מבנק ישראל למעבר ארז ובתוכם 72 מיליון שקל. דוברו האישי של שר הבטחון טען, כי מדובר בכספים של הרשות הפלסטינית המועברים ל"תשלום משכורות לפקידי הרשות" בעזה. העובדות האמיתיות החלו להתברר תוך זמן קצר. הכספים נועדו למלא את יתרות המזומנים של בנקים בעזה אשר נקלעו למצוקת מזומנים חריפה. באסם, צעיר פלסטינאי אשר סרב למסור את שם משפחתו, אמר לכתב AP, "זהו המשבר החריף ביותר מאז תפס החמאס את השלטון. בעבר היו מקרים שהיה חסר כסף והבנק היה מסכים לתת לי חלק ממה שרציתי למשוך, אבל הפעם הכסף נגמר להם לחלוטין. עוד לא ראיתי דבר כזה". באסם לא היה היחידי אלפים התקבצו ליד סניפי הבנקים בעזה בנסיון למשוך כספים במזומן. סיבת המחסור נחשפה על ידי גלי-צה"ל בתוכניתה של יעל דן. החמאס משך סכומי כסף אדירים מהבנקים בעזה כדי שיוכל בימים הקרובים לשלם משכורות, שהובטחו לכל עשרות אלפי המגויסים החדשים לקראת הרמאדן שמתחיל בשבוע הבא. החמאס רוצה לטשטש את העובדה שהמימון שלו נעשה על ידי הבנקים בעזה (אם יתגלה קשר זה הבנקים האלו יורחקו ממערכת הבנקים העולמית), ולכן הוא נקט הפעם בגישה של יצירת פער זמנים. בתחילת אוגוסט נמשך הכסף מהבנקים בעזה ורק לקראת סוף החודש יתייצבו משלמי החמאס כהרגלם, הרחק מסניפי הבנקים, בעיקר ליד סניפי הדואר ברצועה, ויחלקו את השקלים במזומן לעשרות אלפי מקבלי המשכורות. מנהל בנק פלסטין בעזה כבר הזדרז למסור לעיתונות כי "החמאס בכלל מקבל את הכסף שלו דרך הדואר". אשרי המאמין. ישראל חוששת הפלסטינים בעזה יעברו למטבע עצמאי לא הייתה זו ההעברה הראשונה החודש, היו העברות גדולות בעבר, גם לאחר עליית החמאס לשלטון. העברות כמו זו בסך 72 מיליון השקלים הצילו את מערכת הבנקים בעזה מפני התמוטטות. העברה זו היתה שונה בכך שאורגנה במפתיע. רק שבוע קודם לכן הועבר סכום של 18 מיליון ש"ח שאמור היה להספיק לצריכת המזומנים בעזה עד סוף אוגוסט. אך 72 מיליוני השקלים לא הספיקו ואתמול שוב יצאו משאיות השקלים לדרכן והעבירו עוד כסף ישראלי מזומן לעזה. הפעם, מרוב לחץ, נידב דובר שר הבטחון לעיתונאים, את הסיבה האמיתית שבגללה ממשיכה ישראל להעביר שקלים לעזה "ישראל חוששת שהפלסטינים יעברו למטבע עצמאי". רבים בישראל דווקא סבורים שיטב לישראל אם יהיה מטבע פלסטינאי עצמאי. האמת שדווקא בצד הפלסטיני, יש החוששים מכך חשש רב. עיתונאי אשר חזר מביקור במשרדו של נגיד הבנק הפלסטיני הראשי, ג'יהאד אל וואזיר (בנו של חאליל אל וואזיר המכונה "אבו-ג'יהאד" אשר חוסל בידי סיירת מטכ"ל בתוניסיה ב-1988) דיווח כי במסגרת מעל שולחנו ישנו שטר ממסוגר בסך 500,000 דולר מזימבבווה שהנגיד הפלסטיני תלה שם להזכיר לעצמו יום יום מה יכול לקרות למדינה חסרת שליטה כלכלית שמחליטה להדפיס הרבה כסף לעצמה. גם החמאס אוהב את הדיוקנאות הציוניים על השטרות אבל החשש הפלסטינאי הזה אינו משפיע על מעצבי המדיניות הישראלית. הם בשלהם. חוששים מכל ניסיון פלסטיני (או אף חמאסי-עזתי) להביע עצמאות ומוכנים לשלם בשביל כך במאות מליוני שקלים ישראלים בשנה. גם החמאס מוחל על כבודו ומשלם לפעיליו משכורות בשטרות שחלון שקוף בצורת מגן-דוד מאשר את אמיתותם ומודפסים עליהם דיוקנאות של גדולי הציונות. אם החמאס כל כך זקוק לשקלים הישראלים יש לנו הצעה פשוטה לשר הבטחון אהוד ברק: תשמש בשקלים האלו כדי להביא את סיפור חטיפתו של גלעד שליט לסיום מוצלח. בפעם הבאה שיבוא אליך סלאם פאייד לבקש שקלים לחמאס בעזה ראוי שישמעו מכם את התשובה הפשוטה הבאה: שקלים לעזה – רק כאשר גלעד בבית.

dariayaari

New member
ואם אכן כל זה נכון,

אז האם יכול בכלל להיות מצב שלא חשבו על הפתרון הזה???? אתה יכול להתקשר לרדיו, לתוכנית של ז'וז'ו למשל, או לתוכניות אחרות בהן מאזינים מתקשרים. אתה יכול גם לשלוח מייל לתוכנית של גבי גזית ב-103, אתה יכול לשלוח מייל למצפה הילה ולבקש שיעבירו את המייל לנועם שליט, ואתה יכול למצוא דרכים נוספות להשמיע את דעתך. פה בפורום אין מי שיכול לעשות משהו עם המידע הזה. אנא, כל בעלי הרעיונות למיניהם - רעיון שאינך מביא לכלל ביצוע, אין בו תועלת, וזה פשוט מתחיל לעצבן. כי לשבת ליד המחשב, בבית הממוזג, ולתקתק על המקלדת, מפיג שיעמום אולי, אך לא יביא את גלעד הביתה.

Y AL

New member
תתקשרי בבקשה ותציעי אני לא יכול לעשות הכל

dariayaari

New member
אמנם

לא מחבבת במיוחד את תשובתך, ובכל מקרה התקשרתי אל מי שמקורב לעניינים, והדבר ידוע ונאמר. כמו גם שיחרורם של 200 פלסטינאים, כמו גם המעברים הפתוחים, כמו גם שתי ספינות השמאל, וכמו גם כל ההתנהלות המקוממת של ממשלת ישראל. וכולנו שותקים!!!!!!!!!!!!!!

Y AL

New member
דווקא מעבר אוניות השמאל מקרב את שחרור גלעד

אחת הבעיות שמשאירות את גלעד בעזה זה ההתעקשות האוילית על סגירת מעבר רפיח. מצרים מאוד מבסוטה מהענין - היא מעדיפה את מעבר רפיח סגור. מבחינת מצרים אם המעבר צריך להשאר סגור עד שגלעד יוחזר - אז הוא יכול פשוט להשאר לבעזה לנצח.....

למעלה