צריך לשנות את הקונספט ל....

שורדת 28

New member
צריך לשנות את הקונספט ל....

מישהי באמת רוצה את איתן אורבך?!!! כל הקונספט נשמע לא אמין: שחיין+דוגמן מפורסם מחפש אהבה, רק כשקראתי על זה הבנתי שזה לא אמין. ואחרי שרואים אותו מבינים שהוא מרגיש שם בעונש ושרק החוזה מחזיק אותו! אין מה לראות, רוצים חתיכיםםםםםםםם ומענייניםםםםםםםםם

נעמה8080

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי באמת תרצה את היבש הזה?????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שורדת 28

New member
למה קשה לי לצפות בדור הבא

כי בכל תכנית שמבוססת על זוגיות, אם זה תכנית, סרט או סדרה, אנחנו רוצים לראות אנשים שנראים טוב עם אופי טוב ושיש חיבור או רצון לחיבור. בסדרות ובסרטים ובריאליטי מצפים לראות את הזוג, פה כשנוצר אנטי כלפי אחד הצדדים אין חשק בכלל לצפות ולמה לצפות. ככה זה בטלויזיה. וכשמביאים לתכנית מישהו שמשעמם את הצופים וכנראה שגם את הבנות אז אין עניין בתכנית. וזה כולל גם את חבריו.

tapuzo

New member
יש סוד אחד שעושה ריאליטי למשהו מעניין

הסוד מאד פשוט: תחרות. אנשים ששוכחים מהמצלמות ומורידים את השריון וזורקים את עצמם פנימה לטוב ולרע עם מי שהם. בלי זה הריאליטי לא עובד. בדרך כלל מה שקורה זה שמי שלא נפתח מודח על ידי הקהל, לכן יש גם לחץ מהתחרות לא להיות סגור. פה אין שום לחץ כי איתן לא יודח, איזה לחץ יש לו? חוץ מההפקה שישבה לו על הראש, הוא יכל לשבת ולשחק עם עצמו עד סוף העונה. גם שלושת הבנים אין להם לחץ, הם פמלייה חסרת כל קשר שגם אם נניח היה יוצא לאחד מהם רומן, אז מה? אין פה תחרות.

tapuzo

New member
הקונספט של גולם במעגל זה "שורדות את איתן"

איזו בחורה תצא שפויה מ-3 חודשים של תסכול מיני עם 4 גברים יבשים חסרי חשק זה יפה איך כולן שם אומרות כל רגע "יו בשביל מה עשיתי את זה עצמי" ו"איך שראיתי את הבחורים ואת כל הבחורות ירד לי לגמרה". סף התסכול שם עלה לרמות שלדעתי בשבוע הבא נראה כמה בנות מבקשות לצאת. כרגע הן טוחנות אוכל בלי הפסקה, עוד שבוע יביאו להן משקל הן יבכו בלי קשר לתסכול מהפורמט.

שורדת 28

New member
עד שלא יחליפו את איתן וחבריו אני לא רואה

אני רק פה כי בפורום..איתן כל כך מגעיל אותי שאי אפשר להסביר את זה, האופי שלו הפך אותו לבן אדם מכוער. כל התנהגות שונה תהיה בגלל ההפקה כי את איתןמכבר הכרנו. אני לא מסוגלת לראות את איתן וחבריו הם ממש מגעילים אותי

tapuzo

New member
לבעיה של איתן קוראים "פאק באמינות"

את החוסר עניין שלו כבר ראינו וקלטנו. לכן כל הקטעים שירוצו עכשיו זה יהיה לגמרה פיקטיבי ולא אמין.

boie

New member
לבעיה של איתן קוראים אינטלגנציה ריגשית

ובלי זה שום דבר לא יתן לו להבין מה מתחת לפני השטח

שורדת 28

New member
איתן לא אשכנזי בכלל, איתן מרוקאי

ואין לי בעיה עם עדות, אהבתי את אלירז, אהבתי את עתי, אהבתי את עמיר וכו'... אני לא מסתכלת על עדות אלא על בני אדם, והוא משעמםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה