צריך לשנות שוב את השם של הפורום

גלבטרון

New member
צריך לשנות שוב את השם של הפורום

יש עוד שתי סידרות ספין-אוף לד"ר הו והפעם... "ההרפתקאות של שרה ג'ין" וסידרת ספין-אוף נוספת מצויירת על K9 גם כן תעלה לאויר! ב-1981 BBC רצו להפיק סידרת ספין-אוף של ד"ר הו בעקבות הצלחתה העצומה והם בחרו להפיק סידרה לילדים בכיכובה של שרה ג'ין וK9 שני בני לויה לשעבר של הד"ר אך לאחר רייטינג נמוך שקיבל הפיילוט הוחלט לא להפיק את הסידרה והפיילוט שודר כספיישל שנקרא K-9 and Company צוות ההפקה החדש החליט שמה שלא עבד אז יכול לעבוד היום ולכן יצר (ושידר את הפרק הראשון של) סידרת ספין-אוף שנייה לד"ר הו בשם The Sarah Jane Adventures. בסידרה החדשה שרה ממשיכה את עבודתה כעיתונאית חוקרת שמעורבת בהרפתקאות עם חייזרים (בינהם אוייבים מוכרים כמו הסלאבין) והיא מצוייד בשפתון סוניק (שיכול לעשות כמעט הכל פרט לשמש כשפתון) ויחד איתה מככבים בסידרה בנה המאומץ , חברתו ובת השכנים שלהם יחד הם חווים הרבה הרפתקאות. + ג'טיקס שלא קשורה ל-BBC רכשה את הזכויות ל-K9 ותפיק סידרת הרפתקאות קומית בת 26 פרקים בכיכובו של הכלב הרובוטי (אבל בלי אף דמות אחרת מעולמו של הד"ר כי אין לה את הזכויות שלהם). הסידרה תהיה אמיתית עם אנימציה ממוחשבת תתרחש בחלל כאשר את K9 ילוו צעוניה חייזרית ותוכנת מחשב בדמות אישה צעירה. בקיצור נראה כי עולמו של הד"ר לא רק גדל אלא כאן כדי להישאר!

orw93

New member
יא איזה שולט../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

אני אחזור לראות ג'טיקסXD מה הרעיון לעשות ספין אוף של שרה ג'יין הזאת בשנת 2007 אם היא היתה בשנות ה-80? מי זאת בכלל?../images/Emo122.gif

גלבטרון

New member
שרה ג'ין סמית' היא למעשה....

הרוז טיילור/מרתה ג'ונס של הד"ר בגילגולו השלישי והרביעי. מ-73 עד 76 (עונות 11 עד 14) והיא בת הלוויה הכי פופולרית של הד"ר (לפחות מהסידרה המקורית). שרה ג'ין הופיעה בפרק בעונה השנייה שבסידרה החדשה בשם "School Reunion" וכנראה הפרק קיבל הרבה תגובות חיוביות עליה (וכמובן על K9 החמוד) ולכן הספינופאים. הסידרה החדשה של שרה מתרחשת כשנה וחצי אחרי אירועי הפרק "School Reunion" וכמו רוז ומרתה גם שרה אהבה את הדוקטור ולמעשה אוהבת אותו עד היום.

lgmtk

New member
חחחחחחחחח

"הרוז טיילור/מרתה ג'ונס של הד"ר" ../images/Emo6.gif ה"חבר למסע"...כמו ../images/Emo58.gif ג'ק הארקנס, גם הוא היה :)

גלבטרון

New member
שאלה למעריצי הדוקטור החדשים ( מ-2005)

עכשיו שכבר התוודעתם לסידרה ולאופי שלה האם אתם חושבים שתוכלו לאהוב גם את סידרת ד"ר הו המקורית? האם יצא לכם לראות פרקים ישנים ומה חשבתם עליהם?

TheSegal

New member
לא יצא לי לראות עדיין את המקורית

אבל אני רוצה לראות אותה, ובטוחה שאני אוהב אותה...

orw93

New member
לא../images/Emo205.gif

מאותה סיבה שלא אהבתי את הדוקטור ה9. אני רואה את זה כי איכשהו אני מתחברת לבילי טננט. אני חושבת שבילי טננט הוא זה שמוסיף הרבה מעניין לסדרה. בעיקר מבחינה הומוריסטית. וכמו שהעונה הראשונה של הדוקטור בכלל לא עניינה אותי, אני לא חושבת גם שהקלאסית תעניין אותי.

AnnaScott

New member
חחח כן

בילי? אם כבר אז דיוויד מקדונלד כי זה השם האמיתי שלו (עוגיה למי שיודע למה הוא שינה XD)

TheSegal

New member
לי מגיעה עוגיה !!!!!!

הוא שינה את השם כי כבר היה מישהו עם שם כמו שלו, וטננט בגלל הסולן של הפטשופ בויז ../images/Emo13.gif

AnnaScott

New member
Cakes all around!

או שמא זה rum? אני רואה יותר מידי שודדי הקאריביים P:

XUXA141

New member
בדיוק.

בגלל שהוא רצה להתקבל לאיגוד השחקנים וכבר היה רשום שם "דיוויד מקדונלד" אחד. (אפשר עוגת שוקולד במקום עוגיה?)

TheSegal

New member
אם נעשה מתישהו מפגש פורום אני מבטיחה

להכין המון דברים שוקולדים טעימים ../images/Emo13.gif

orw93

New member
אופס../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

זה בגלל בילי פייפר.

למעלה