צריך מדריך לאייריבר.

fire storm

New member
צריך מדריך לאייריבר.

קניתי בשעה טובה H10 6GB. הבעייה היא זה שהשיקים נכנסים לסייר, ולא למיוזיק. וזה מעצבן. זה סתם עוד התעסקות כשאני מדליק את הנגן. שמעתי כל כך הרבה שחבים על הסידור של השירים בריבר, אבל הופתעתי ממש לרעה. יש למישהו "מדריך" לנגן בעברית? ד"א, משהו שחשבתי שממש משעשע, החוברת של הדיסק תוכנה של האייריבר(אייריבר פלוס) שוקלת יותר מהנגן עצמו.

יאיר B

New member
אתה צריך להתקין את האיריבר

ודרכו להעביר שירים. אז הוא יסדר אותם לפי התגיות במיוזיק.מדריך בעברית איך לעשות את זה אין. אולי המדריך הזה מתוך המאמרים יוכל לעזור.

fire storm

New member
עשיתי ככה.

אבל אני רוצה שהם יהיו במיוזיק, יענו האפשרות הכי עליונה בתפריט הראשי.

שיופיעו גם בתפריט מיוזיק ולא רק

בברווזר. אם אני לא טועה אתה צריך להעביר דרךל התוכנה שקבלת(אייריבר + או WMP) וכך זה יופיע במיוזיק גם.

יאיר B

New member
נכון. צריך להעביר דרך התוכנה. לזה

התכוונתי. ואז זה יופיע גם במיוזיק ולא רק בברוזר.

fire storm

New member
הצלחתי.

פשוט צריך ללחוץ על המתג הקטן בקצה התחתון הימני של המסך, שנראה כמו פליי.

fire storm

New member
אמממ....

שאלה. יש לי גם רשימת שירים בבראוזר וגם בקטגוריות של מיוזיק, זה אומר שהשיר מאוכסן לי כמה פעמים על הנגן, או שהשירים מאוכסנים במקום אחד, ובמיוזיק הם פשוט "מאונדקסים"?

יאיר B

New member
השירים נמצאים פעם אחת בנגן.

הברואוזר זו עוד שיטה לראות שירים בנגן. ואפשר דרף הברוזר בעצם לראות כל מה שיש על הנגן (כולל תמונות וקבצי טקסט).

fire storm

New member
תודה ו.... עוד שאלה.

איך עוצרים את הנגן? יענו ממש לעשות לו ריסט, כי כל פעם שאני עושה פאוס לשיר ונגיד לוחץ על כפתור הפאוס מהתפריט הראשי זה ישר מביא אותי לאינדקס לאמצע שיר כלשהו ששמעתי לפני שעתיים. אני רוצה כשאני אלחץ שמה שזה יעביר אותי לשיר האחרון ששמעתי, או לשיר הראשון ברשימה שלי.

למעלה