צריך מדריכים לטקסטורה

• פותח הנושא ILEVY
  • פורסם בתאריך

ILEVY

New member
צריך מדריכים לטקסטורה

אני רוצה ללמוד לטקסטר בבפוטושופ (למקס) אז אם מישהו יכול להביא לי מדריך לטקסטורה שיהיה בעברית או באנגלית לא ממש משנה כמה שיותר מדריכים... תודה מראש!!!!!!!!

ILEVY

New member
בבקשה...

מדריכים לטקסטורות... אם יש איזה אתר שמכיל מדריכים כאלה, גם מדריכים של מידול יעזרו... -תודה

מיכאל ג

New member
חפש הודעה שלי בדף הקודם

יש לי את הלינקים להורדת כל קבצי העזרה והטוטוריאלים הרשמיים של מקס. הם מעולים.

ILEVY

New member
תודה, אבל...

תודה על הקישורים, אבל רציתי גם משהו באינטרט, לא רשמי.... מישהו מכיר איזה אתר טוב שמלמד טקסטורה ואולי גם מידול? תודה בכל מקרה

ILEVY

New member
אמ...

אני פשוט רוצה גם מדריכים באינטרט... לא יודע למה, אבל הם פשוט מתעדכנים ומתווספים חדשים באתרים שלהם. למשל, אני לא יודע אם יש בהם את המדריך ליצירת אפקט המטריקס בכדור שנורה כמו שראיתי באיזה אתר... אבל לא משנה, אני יעבוד עם המדריכים שנתת... כי אף אחד אחר עדיין לא ענה לי

ILEVY

New member
אההה.... ו...

אני גם צריך מדריכים לטקסטורה בפוטושופ אני רוצה לדעת להכין מפה בפוטושופ... ונתת מדריכים למקס, לא?

ILEVY

New member
בקשר למדריכים שפירסמת

הם אלו שמגיעים עם התוכנה????

3Dead

New member
מה בדיוק אתה רוצה לטקסטר ../images/Emo35.gif

זה תחום רחב המתחיל בדמויות למשחקים ,סרטוני אנימציה ,תמונות דוממות וגם הטכניקות הם רבות UNWARP וכו' .... אני מציע שתכנס ל 3dtotal . יש להם מדריכים מצויינים להכל.

ILEVY

New member
אני רוצה לטקסטר...

בעיקר דברים דוממים, קירות, דמויות דוממות - בפוטושופ אני רוצה לדעת איך לעשות את הלכלוך על הקירות וכל זה... אה, וגם דמויות לאנימציה...

מיכאל ג

New member
אה, זה משהו אחר

אין כאן ממש שיטות, אבל תנסה את כל ה- blending modes של השכבות, בעיקר את hard light ואת overlay, איתם אתה יכול לקחת טקסטורה קיימת של ליכלוך ולהלביש אותה על טקסטורה אחרת בקלות. אם יש לך מצלמה דיגיטלית תתחיל ללכת ברחוב ולצלם כל מיני ג'יפות, אח"כ לוקחים אותם ומשלבים ביחד ליצור כל מיני ליכלוכים.

ILEVY

New member
למיכאל

אמ... אני מצלם הרבה דברים כאלה... אני פשוט רוצה לדעת לעשות טכניקות של לכלוך בפוטושופ... ראיתי פעם אתרים שמלמדים את זה, וגם מלמדים איך לעשות טקסטורות שונות בפוטושופ תראה למשל את התמונה שצירפתי, אני רוצה לדעת לעשות את הדבר הזה בפוטושופ ול 3Dead ראיתי את האתר... הוא עוזר לי, אבל אני רוצה משהו שמלמד על פוטושופ

3Dead

New member
לינק למשהו שאולי יעניין אותך.

http://67.15.36.49/team/Tutorials/behind_the_years/behind_the_years_01.asp

למעלה